under Bondage & BDSM
En tanke som slog mig och som många “vanliga kvinnor” skulle backa för är män som tar kvinnor hårt, inslag av tvång och hårdhänt sex. Det komiska är att det är fler som vill, men få kvinnor som vågar erkänna och vet detta bara bland mina vänner. Någon som känner igen diskussionen då du nämner bdsm och folk rynkar på näsan ? Hur kan män göra så mot en kvinna? Men fler kvinnor erkänner för sig själva att de blir sjukt upphetsade av att en man uppfyller deras innersta önskningar, om behandling på ett hårt och brutalt sätt i sexuella sammanhang.
Jag vet själv då jag har nämnt för andra om hur upphetsad du kan bli av att få en ögonbindel på dig och bli bunden hårt. Lägga dina begär och önskningar i någon annans makt. Att du blir retad av en man med leksaker, i dina båda hål som får dig djuriskt upphetsad tills din kropp inte vet vart den skall ta vägen och du vill explodera. Något som du känner igen?
Att du under en stund blir lämnad bunden och ovetandes av vad som komma skall. Du känner en hård hand på din rumpa, en svidande klatsch och en brännande känsla. Sedan får du sällskap av honom som tar dig så hårt och uppfyller dina innersta önskning. När du väl blir tagen finns det ingen gräns. Jag tror och vet att för en man att se en kvinna på detta sätt är bland det mest attraktiva som finns. Uppbunden och en vacker syn där han har makten i sina händer.
Vad är er erfarenhet och vilken är den mest attraktiva positionen att bli bunden eller bindas i?
Tidigare inlägg
Showing 5 comments
 • Templution
  Svara

  Det vore cul om alla i varlden kunde i första hand vara naken varje dag utan negativity och knulla med varandra även på gatorna och overallt så att vi har en mentalitet dar sex är första prioritet. Jag blev riktig styv av din blogg

 • Eva
  Svara

  Det låter hemskt jobbigt att alla ligger med varann överallt
  Men visst älskar jag att bli bunden och “använd”. Vet att många av mina väninnor har samma preferenser. Ser fram emot din blogg!

 • Blackangel
  Svara

  Vad kul att ni gillar mina första inlägg och det finns ju mycket fördomar. Gäller att ha ett öppet sinne och inte bry sig om vad andra tycker 😉

  XoX / Blackangel

 • Anonym
  Svara

  Behandla mig som en prinsessa…
  Men inte i sängen, där vill jag vara din smutsiga slampa…

 • Blackangel
  Svara

  Det är många som har den naturen eller hur 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt