under Tankar

Hur ofta har ett genomsnittligt gift par sex?

– För sällan.

De allra flesta bekanta som man vidrör ämnet med har den klassiska uppdelningen att mannen suckar och är kåt, och kvinnan bjuder till då och då. Han framstår som evigt villig med ständigt sexbehov  och hon framstår som någon som gör det som krävs av henne, nån fredag då och då när barnen somnat och tacosen är bortplockad.

Den verkligheten gör mig så jävla sorgsen. Jag vill egentligen inget hellre än bara ruska liv i henne, tungkyssa henne djupt och väcka kåtkraften hos henne. Få henne att upptäcka sexualiteten som finns inom henne, få henne att våga bjuda upp och bjuda in.

Jag har också varit där. De första småbarnsåren var väl inte de mest utsvävande och experimentella rent sexuellt. Däremot har jag alltid varit kåt i allmänhet. Men att spola av sig mammarollen var svårare än jag trodde den första tiden. Att vara heltidsmamma och porrigt kåt med spermasprut i ansiktet rimmade inte med min bild helt enkelt. Men det rådde John bot på. 😜

Och vilken känsla det var att hitta tillbaka till kvinnan i mig som fanns där bakom mamman. Kvinnan som tog tillvara på livet, varje stund till sex och som tog för sig. Jag hade saknat henne! Sex, och framför allt riktigt bra sex, är ett så viktigt verktyg för att må bra, både i mig själv och i min och Johns relation. Fantasier som förverkligas är en bonus på detta.

Tror nog ändå att jag vågar påstå att kvinnorna i swingersvärlden har det gemensamt att vi vågar vara kåta och stå för det. Det är något otroligt befriande att prata med andra par och kvinnor och känna samhörigheten och normaliteten i det. Att man unnar alla att uppleva det vi upplever och får vara med om. Att kunna ge sig hän sexuellt, släppa kontrollen och bara njuta.

Jag önskar så av hela mitt hjärta att fler kvinnor vågade leva ut sin innersta kåthet och ge sig hän till sig själv. Det är något jag brinner för, och som jag nog inte är ensam om. Katerina Janouch har skrivit en kittlande erotisk trilogi i ämnet. Första boken heter Hudhunger och jag rekommendera dem skarpt! Var konstant kåt hela familjesemestern vid poolen tack vare dessa böcker. Läs!

– Och nej. Detta är inget sponsrat inlägg. Bara välvilja.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt