under Inlägg

Du och jag jobbar över denna eftermiddagen, för det är alldeles för mycket att göra på jobbet. Jag ser ibland hur du iakttar mig med kåt blick och jag känner att du snuddar vid mig varje gång du får en chans. Man kan liksom känna spänningen i luften. Båda vet dock att egentligen så är det förbjudet att göra nått på jobbet, men ibland kan ju frestelsen vara allt för stor. Jag står där och ska lyfta upp en kartong med grejer då du dyker upp bakom mig. Känner hur du drar fingrarna mellan mina ben. Jag flämtar till och tittar upp på dig. Vänder mig om och du står kvar. Jag låter mina fingrar vandra över din hårda kuk som ligger där innanför dina arbetsbrallor. Du flämtar till och du börjar knäppa upp mina brallor. Känner hur du trevar med dina fingrar mellan mina ben. Jag hjälper till att ta av mig dom. Du tar ett stadigt grepp om mig och lyfter upp mig på packbordet. Du lirkar av mig mina trosor och låter dina fingrar leka mellan mina våta läppar. Jag stönar till av vällust. Du stoppar in ett finger och börjar pulla mig. Sakta och retsamt till en början. Du stoppar in ett till och ökar takten. Du böjer dig ner och smakar på min fitta. Du låter din tunga leka runt min klitta, för att sedan suga in den lite lätt. Du låter din tunga cirkulera allt fortare medans du pullar mig snabbare och snabbare. Jag känner du mina ben börjar att darra och jag stönar fram.

– Jag kommer snart.
Du tar ett stadigt grepp om mina höfter och trycker mig emot dig. Du låter din tunga virvla allt fortare och fortare. Jag känner hur hela min kropp börjar rycka och jag kommer högt och ljudligt. Du reser dig upp och viskar i mitt öra.
– Vill ta dig hårt bakifrån din smutsiga lilla slyna.
Jag hoppar ner och lutar mig mot packbordet, så min rumpa putar ut. Ser hur du tornar upp dig bakom mig och jag känner hur du trycker din stenhårda kuk emot min våta fitta. Med en ända stöt pressar du in den och jag stönar till högt. Du låter den glida sakta ut och in, för att sedan öka takten. Du pressar in den fortare och fortare. Jag känner hur min rumpa slår mot dig varje gång du pressar in den. Du arbetar rytmiskt och smiskar till mig med öppen handflata några gånger på ena skinkan. Jag gnyr till varje gång. Du fortsätter låta den glida hyfsat fort in och ut. Du stoppar in din tumme i min mun och sedan känner jag hur du pressar in den i mitt tajta lilla hål. Du låter din tumme jobba ut och in sakta till en början. Du ökar takten ju lättare det går. Du låter din kuk glida allt fortare och fortare samtidigt som du jobbar allt snabbare med din tumme ut och in i mitt alldeles för tajta hål. Jag stönar högt och ljudligt. Tillslut drar du ut både din kuk och din tummen.
– Sug av mig din lilla slampa, befaller du.
Jag sätter mig på knä framför dig och tar ett stadigt grepp om din hårda kuk. Sluter min läppar om den och låter min hand jobba upp och ner för det styva skaftet samtidigt som den glider in och ut mellan mina fuktiga läppar. Jag låter min tunga leka lite med ditt sprängfyllda ollon, för att sedan låta min tunga vandra längs med det styva skaftet upp och ner. Sluter åter igen mina läppar om den och ökar takten. Känner hur din kuk börjar pulsera i min mun och jag hör hur du stönar till. Strax därefter känner jag hur din varma säd kommer i kaskader och fyller min mun. Jag sväljer som en duktig flicka och tittar sedan upp på dig med ett leende. Du stryker mig över håret och ler. Jag ställer mig upp och vi börjar klä på oss. Sedan fortsätter vi där vi slutade som om ingenting hade hänt…..
Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Zanetti07
  Svara

  En bra dag på jobbet.

  • Littlemisslolita
   Svara

   Absolut…tänk om man ändå kunde få va med om det nångång….sjukt upphetsande…;-)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt