under Bondage & BDSM, Inlägg

729x90

Bild på mig, fastbunden och använd

Bild på mig, fastbunden och använd

Jag är en väldigt simpel varelse. När jag mår bra vill jag pippa som en kanin. När jag är stressad har jag svårt att ens se mig själv utan kläder. Självförtroendet är ofta i botten och jag är min egen största kritiker.

När det varit sådär mycket av stress, oro och måsten har lusten blivit sekundär. Eller det är visserligen inte heller hela sanningen… för vi ligger alltid som kaniner! ^^Men lusten för andra människor har blivit sekundär. För mig är alltid den viktigaste faktorn i livet min familj, min kärlek och vårt välmående. När stressen äter upp energin finns sällan tid för andra.

Vårt bröllop, resan och hela den här sommaren har tagit musten ur mig. Det har helt enkelt inte funnits så mycket av mig att ge till någon annan person, mer än min älskade man. Visst har vi varit iväg på lite äventyr, men jag har helt enkelt inte hunnit skriva om detta. Men det kommer 😉
Jag lovar och svär, våra busiga äventyr kommer att berättas om i flera långa välformulerade inlägg… Vintern är ju oftast lång och kall i detta avlånga land.

Just nu skulle jag kunna berätta om i somras när jag blev bunden.
Jag älskar att fråntas makten över min kropp. Jag är så van vid att bestämma och vara den som tar initiativ till allt i vardagen, på jobbet och som person, att fråntas all makten över min kropp är sjukt upphetsande. Särskilt när jag jag ger ifrån mig den frivilligt till min man. Honom som jag litar på mest av allt i världen och som jag vet är lika full att galna idéer som jag själv. Jag älskar hans busiga sida, som förvånar mig och får mig att känna mig så levande. Jag är en riktig adrenalinjunkie och älskar att passera gränser.

Den här dagen överraskade han mig. Jag kom nyduschad ut från badrummet och kände att atmosfären hemma förändrats. Han hade tänt ljus i sovrummet, satt på musik rätt högt och stod i bara underkläderna och väntade på mig. Jag såg högen av rep på golvet nedanför sängen och log stort. Jag gissade att han lagt fram dem för mig.

tied-up-1Jag fick sätta mig på sängkanten och han tog på en ögonbindel på mig. Sen började han binda mig. Noggrant och under lång tid band han fast mina ben så att mina vader satt fast längs mina lår, i squat ställning. Han puttade omkull mig och fortsatte att binda fast mina armar bakom ryggen, och med ett band mellan skinkorna. Ju mer jag rörde på armarna, desto hårdare drogs repet till i mina mest intima regioner. När repen väl var på plats förde han upp någonting kallt och hårt i min anal. Jag upplevde det som väldigt upphetsande.

Han började kyssa mig på brösten,halsen och sökte sig neråt. Han slickade mig länge och väl. När jag precis var på väg att komma sa han till mig ” Du får inte komma förrän jag säger till! Om du kommer, slutar jag meddetsamma”

All min fokus gick till att försöka att kontrollera mig. Han retades, mer och mer… Jag höll på att spricka. Alla tricks i boken försökte jag med. Jag tänkte på osexiga saker, men det hjälpte inte. Slutligen trånade och bad jag om att få komma. Han gav mig tillåtelse och jag kände hur energierna frigjordes i hela mig. Som en explosion av lycka fylldes kroppen av endorfiner.

tied-up-2Under flera intervaller kom jag i hårda stötande orgasmer. Repen drogs åt hårdare och hårdare. Han förde in sin hårda i mig och stötte hårdare och hårdare…. avslutningsvis tog han fram wanden och masserade min klitoris med samtidigt som han stötte i mig. Jag kom så hårt att det svartnade för ögonen! (haha trots ögonbindeln) Näst intill medvetslös var jag när han band upp repen och tog av ögonbindeln. Det är det närmaste en religiös upplevelse jag varit med om. Efteråt tog det flera minuter innan jag var förmögen att prata igen.

Han bara log stort…

Vilken fantastisk man jag har

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Sexbloggare på Minalustar.se en sexblogg som drivs av ett swingerparSexliv - vårt är fantastiskt, en blogg om oss, vi är swingers