under Inlägg, JagochMinslyna

Oj, jag sitterboch är så kåt att jag skakar, kippar efter andan och är så våt att det rinner längs mitt ben.

Igår fixade jag en träff åt slynan som bestraffning för hans dåliga beteende, han krånglade sig ur det med löfte om att försöka lösa det själv genom attbåka till en dogging plats när det var ljust och han hade lite mer tid.

Han lovade att försöka idag, motvilligt va det men han åkte dit, han berättade inte att han hade åkt utan det blev tyst ett tag vilket inte gjorde mig något då jag hade en vän på besök.

Plötsligt får jag ett sms med en generad smiley och utropstecken, frågade varför, svaret blev att han kanske hade något jag ville ha, jag visste inte om han var seriös eller inte utan bad honom skicka om han hade, han ville inte utan sa att han kommer ge mig så stor makt över honom att jag kommer kunna styra och ställa precis hur jag vill.

Jag drog en liten lögn för min vän och gick för att ringa honom, han pratade tyst och generat om att han inte vågade skicka men jag övertalade honom tillslut att om han nu har bilder så gör han det värre för sig om han inte skickar dom.

1 minut senare kom första bilden, man ser tydligt att det är min slyna med kuk i munnen och en av hans tatueringar, bild nummer två kommer och jag börjar skaka som ett asplöv, bild tre kommer och jag känner hur min fitta börjar pulsera så starkt att det kändes som jag skulle komma.

Jag ringde upp igen efter bild tre och berättade hur otroligt stolt jag var över honom, berättade hur duktig han varit!

Han har fortfarande inte berättat hur det kändes eller något men jag får veta mer ikväll när han jobbat klart, har även sagt åt honom att skriva ett inlägg om det till bloggen.

Jag har förstått att han dyrkar mig, att jag gör honom galen jag har verkligen det trodde jag, det är först nu jag inser vilken galet stor makt jag har, att jag verkligen kan hjärntvätta honom till vad som helst, han är inte bisexuell men han ville göra det dels för att inte bilderna på honom sminkad i en nät topp ska komma ut och dels för att han ville visa hir långt han är villig att gå  för mig.

Jag gav honom några dagar att lösa det själv annars skulle jag lösa det åt honom, jag trodde aldrig det skulle gå så snabbt, jag var dessutom osäker på om jag skulle tycka om att se slynan med kuk i munnen alls, jag är galet svartsjuk av mig och trodde jag skulle bli det tom av att han sög en annan man trots att det inte ens var något han ville göra, men… Jag hade fel det är det mest upphetsande jag sett i mitt liv och det har fått mig att älska honom om möjligt ännu mer, det har fått mig att inse hur mycket han älskar mig och det har fått mig att inse att jag är mer bestämdr än någonsin, mer dominant, mer allt.

Han gör mig galen av kåthet, han gör mig galen överlag, och jag kan säga att det är inte bara han som dyrkar mig jag dyrkar honom på ett alldeles eget sätt och han betyder oerhört mycket för mig och vi bevisar nya saker för varandra varje dag, ingen har någonsin fått mig att känna så mycket som jag gör och ingen har någonsin fått mig ens hälften så kåt som slynan får mig.

Nu ska jag bara ligga och andas och försöka lugna ner mig, det bara sprudlar i min kropp och det känns som jag snatt förlorar både förstånd och medvetande.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt