under Inlägg
God kväll!
Jag vet inte riktigt var jag ska börja egentligen.. borde jag haft någon form av presentation av mig själv även fast jag väljer att vara anonym så ni (tror nu själv att jag har många som läser.. 🙈) får lite bättre koll på mig? Jag har nog det..
Som jag skrev i första inlägget så har jag snart spenderat 25 år på denna jord, jag är en tjej som anser sig vara heterosexuell. Lever för närvarande själv i en mindre stad mitt i landet där jag trivs bra med livet. Jobbar och studerar för att slutligen jobba med någonting som jag i min vildaste fantasi aldrig skulle ha kunnat gissa att jag ville eller skulle kunna tänka mig att bli för bara 3 år sedan. På fritiden är jag gärna aktiv i diverse olika former, umgås med familj & vänner och pimplar lite vin. Vad gäller den sexuella delen så är jag alltid nyfiken i att testa på nytt och utforska. Mer om det kommer attt komma längre fram i ett inlägg.
Nästa inlägg ska jag försöka komma igång med ett riktigt inlägg, ett sånt som jag planerat skriva när jag startade denna blogg. 
Puss
/MsPP
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt