under Inlägg

Vi hade inte hörts på några månader. Jag och den där mannen som fortfarande känns lite tabu. Men plötsligt dök han upp i mitt liv igen mitt i natten.

Som singel är det inte många som känns tabu, men han gör ändå det på något vis. Kanske är det för att han har flickvän, men hon är ju fullt medveten om att han lever ut sina lustar vid sidan av, något som hon själv också gör såklart.

Men jag har aldrig träffat henne, kan det vara därför det känns så förbjudet?

Eller är det bara för att jag inte riktigt vet vart jag ska placera honom än? Han finns i vanliga fall ständigt närvarande i min vardag, men jag skulle inte kalla oss vänner.  Ändå är vi inte riktigt KK’s heller. We’re somewhere inbetween.

Det finns fullt av ställen där vi diskret kan stöta in i varandra. Ibland tar vi chansen att föda gnistorna mellan oss. Ibland inte. Trots att vi hamnat mellan lakanen ett flertal gånger redan ligger spänningen alltid kvar I luften.

Jag ska nog kalla honom My Secret Lover. I det facket får han bo from now on.

För även om han kan se en aning hård ut och van vid att få sin vilja igenom, så är han inte alls sån under täcket. Han knullar inte mig, han älskar med mig. Det är en gåva som många män tycks ha glömt hur man gör.

Nu menar jag inte att det är missionären i takt till Celine Dion när vi ses, nej sexet är lika vilt, skönt and dirty som jag gillar det. Men hans beröring är ändå respektfull. Inte osäker. Inte bestämt. Han vet vad han vill och kommer visa mig dit, men han är väldigt mån om att låta mig gå själv. Inte ett steg ska jag behöva ta som jag inte fullt medvetet vill ta.

– Säg till om du inte vill, säger han när han smeker mig.

– Glöm inte att du alltid kan säga ifrån, viskar han innan han tränger in i mig.

Han är inte tjatig. Hans ord är inte störande för akten, så som kondomer ibland kan vara. Han är bara där, betryggande och bekväm med att be om concent både före, under och efter och det tycker jag är otroligt sexigt!

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt