under Bondage & BDSM, Inlägg

Binda, bli bunden, rep och diverse bondage positioner kan man aldrig prata eller praktisera för mycket av. Detta är ett område som ligger mig väldigt varmt om hjärtat inom bdsm. I vår relation är det dock jag som blir “bunden” där jag hatar det men samtidigt gillar det för att jag får bråka/kämpa och blir riktigt förbannad på min partner.

I början av veckan gjorde vi en enkel sak som går fort och saker behöver inte vara så komplicerade. Mina båda fötter blev bundna i sängkanten som ett upp och ned vänt v. Sedan blev jag brutalt och hårt tagen i analen medan jag försökte ta mig loss vilket självklart inte gick 🙂

Jag har lite frågor som jag tänkte ge till er som läser och alltid kul med interaktion 🙂

  1. Hur brukar ni själva binda varann/partner?
  2. Vilken är er favorit position att binda i?
  3. Hur brukar i själva utmana er inom bondage/bindning?

Jag tror att det är väldigt lat att man blir “lat” och struntar i sina rep. det fungerar då man har mycket tid men sedan är det lätt att saker glöms och vi alla har ju olika syften. Vissa binder för att det enbart är vacker och andra för att det skall fyll ä en viss funktion. För oss handlar det enbart om funktion och ofta enkla saker. Saker skall gå fort att göra för att fylla sin funktion 🙂 Satt just själv om funderade på va vi själva har provat och vi har nog gjort det mesta “praktiskt” men det finns twister på det flesta positioner och att binda vid/över möbler 🙂 Min personliga favorit är att bli bunden så att man står som en hund med fastbundna fötter/ben i en bred position 🙂 Porrigt och väldigt bra, sedan går det självklart att göra varianter på denna med och bara fantasin som sätter stopp 🙂

Så lycka till med er bindande och kul att höra era tankar/svar.

XoX / Blackangel 

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt