under Inlägg, Nyheter

handNi har inte hör så mycket från oss på ett tag… Livet har sin gilla gång och våra liv förändras ständigt.

Det var en av kvällarna i somras när vädret var varmt och kvällen någorlunda ljum. Vi hade en fantastisk kväll. Sittandes på en fin restaurang och med fantastisk natur nära. Makalös utsikt och dagens alla aktiviteteter hade fått kroppen lätt mör. Champagnen gav sinnet ett fnittrigt och lättsamt tillstånd.  Vi såg på varandra och tillfället var perfekt. Jag höll på att drunkna i hans ögon. Välden stannade omkring oss. Det fanns bara han och jag. Vi pratade om här och nu, vi pratade framtid och vi lekte med tankarna om hur nästa år kommer att se ut. Magen kittlade och den där urglädjen sipprade runt i mitt blodomlopp. Jag såg på  honom att han kände likadant.

Plötsligt säger han de där magiska orden….

“Vill du leva ditt liv med mig? Vill du gifta dig med mig? “

Vi är båda personligheter som handlar… Att vänta är inte riktigt vår grej. Så…. Nu är jag en gift kvinna och han är min man. För att inte avslöja för mycket, men ändå ge lite smaskigt för er att linda era små smutsiga sinnen kring kan jag säga att resten av veckan spenderade vi på ett fantastiskt fint och avlägset herrgårdshotell. Kan hända att vi passade på att få lite extra sällskap, när vi ändå bodde på hotel.

Det officiella firandet kommer,  det hela ska bli en fantastisk höstfest med närmaste vänner och bekanta. För oss är det inte festen som är viktigast, det är framtidstron tillsammans.

Hädanefter får jag kalla honom för min man. Bara det kommer kännas lite ovant såhär i mina inlägg. Fantastiskt och lite lätt märkligt. Men oj, vad jag gillar det.

Jag kommer inte att ge så mycket detaljer. Vill inte riskera att bli identifierad Det finns många som hittar på typ samma aktivitet såhär års! Så förmodligen är vi “safe”.

Egentligen vill jag bara berätta om alla fantastiska stunder vi haft denna sommaren. Han är den mest fantastska mannen i världen och jag är så otroligt stolt över att vara hans fru. Jag är så kär. Jag är så lycklig att jag håller på att spricka.

Med massor av kärlek
/ Mina Lustar

Tidigare inlägg
Comments
  • Manliga Tankar
    Svara

    Jag ber att få gratulera !

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt