under Inlägg

I väntan på att jag ska skriva klart om mina senaste äventyr låter jag ett gammalt inlägg från 2017 få nytt liv, minnet från en het natt som känns som en livstid sedan. Hoppas den väcker lika varma känslor i er som den precis gjorde i mig ❤


Jag och hingsten råkade ut för ett mindre missförstånd här om dagen. Ni vet ett sånt där som resulterar i höjda röster, materiella ting som flyger genom luften och väskor som börjar packas. Nothing major 😉

Tack och lov slutade även detta gräl som våra tidigare: vi lugnar ner oss, inser att vi båda är dumma i huvet, att vi älskar varandra och slutligen kommer vi till det fantastiska ögonblicket då det är dags att knulla bort alla hjärnspöken, även kallat Make up sex!

Jag bokstavligen springer genom duschen, drar en snabb rakhyvel mellan benen och drar upp håret i en hög hästsvans som jag vet att han gillar. Efteråt smörjer jag in kroppen med mandelolja och mina nya stora bröst bara glänser.

Jag går in i sovrummet och där ligger han redan naken och väntar på mig. Handduken faller till golvet och jag njuter av hur han ser på mig med ögon fyllda av lust och åtrå.

Jag lägger mig ner i sängen och genast drar han mig tätt intill sig och kysser mig med mjuka läppar och en ivrig tunga. Jag nafsar honom i underläppen och smeker honom över nacken. Han biter tag i min läppring och drar en aning retfullt. Jag ler, fortsätter kyssa honom och ger honom ett snabbt tjuvnyp i bröstvårtan. Han rycker till, hans bröstvårtor är ett stort No-no, så självklart kan jag inte låta bli att nypa i dom så fort jag får chansen!

Hans tunga letar sig in i min mun och han hånglar upp mig ordentligt samtidigt som hans vänstra hand letar sig nerför min mage ända till min inoljade mus. Han masserar mig med lätta fingrar och jag böjer huvudet bakåt i njutning av hans beröring. Han kysser min hals, mina nyckelben och sedan mina nyopererade tuttar som fortfarande inte har läkt helt än. Nu är det min tur att rycka till. Mina bröstvårtor är så otroligt känsliga för tillfället så när han tar en av dem i sin mun och suger på den så känns det som att jag befinner mig i en bubbla av njutning som är på bristningsgränsen och jag kan knappt kontrollera mig själv längre, och då kör han upp ett finger i mig, bubblan brister, jag släpper all kontroll och jag stönar högt.

–          Sätt dig på mitt ansikte. Säger han och lägger sig ner på rygg.

Jag reser mig upp och gränslar honom. Han håller armarna om mina lår och sänker ner mig över sin mun. Han fångar upp mig med sin fantastiska tunga och jag kan inte göra annat än att njuta och vara tacksam för att jag har honom. Han slickar mig sådär sensuellt och skönt så jag känner mig som den lyckligaste och vackraste kvinnan på jorden. Under en lång stund existerar ingenting annat än han, jag och njutningen han ger mig. Men självklart så kan man inte bara ta i ett förhållande, man måste också ge. Jag vänder mig om, fortfarande sittandes över hans ansikte, sträcker mina händer efter hans kuk och låter min kropp glida ner över hans tills vi ligger i 69:an, då sträcker jag ut min piercade tunga och slickar honom nerifrån roten och ända upp till ollonet, ger honom en lätt kyss, särar lite på läpparna och sakta, sakta låter jag hans härliga kuk glida djupt in i min mun. Jag tar honom så djupt som jag bara kan, vilket tyvärr inte är hela, men tänk på att min hingst fick sitt smeknamn inte enbart för hans unga ålder utan till största del för hans enorma hästkuk rent ut sagt, så ni kanske kan förstå vad jag har att jobba med?! Men jag gör så gott jag kan och arbetar hårt med min tunga istället för att gottgöra honom för min på tok för starka gag-reflex.

Han fortsätter att slicka mig och jag fortsätter att suga av honom. Delad njutning är den bästa njutningen har jag hört, äntligen ett ordspråk som stämmer!

När vi knappt kan hålla oss från att komma längre rullar jag av honom ner på rygg på sängen. Nu vill jag bli ordentligt påsatt och min hingst är aldrig sen med att ge mig det jag vill ha (förutom när det kommer till förlovningsringar *host host* 😉 )

Han lägger sig över mig och kysser mina bröst igen. Håller mig på halster bara för ett ögonblick, men snart nog känner jag hur hans kuk närmar sig. Jag är alldeles oljig och våt så det är inga problem för honom att långsamt glida in i mig och när han nästan är helt inne skjuter han in sista biten med en hård stöt så jag nästan skriker. Jag kan inte fatta att jag fortfarande blir förvånad över hur perfekt han faktiskt fyller upp mig! Jag kysser honom, stönar och njuter när hans kuk glider in och ut i varierat tempo. Han biter mig i örsnibben och frustar i mitt öra. Jag älskar att höra hur han njuter!

Våra kroppar klibbar fast vid varandra och värmen är brutal så han reser sig upp till knästående, fortfarande med sin kuk djupt begraven inuti mig. Jag lindar mina fötter runt hans nacke och lyfter upp min rumpa i vädret så han inte ska glida ut ens en centimeter. Han tar tag om mina höfter och fortsätter knulla mig. Svetten rinner, vi båda stönar och allt är så himla skönt!

Vi är båda nära på att komma flera gånger, fast ingen av oss vill att det ska ta slut. Den här gången var det faktiskt jag som gav vika först. Jag byter ställning. Ställer mig på knä, lägger armarna på huvudändan av sängen och svankar inbjudande. Vi båda älskar alla varianter av doggystyle och det har blivit lite av vår slutspurt signal, när den här ställningen kommer vet vi båda att det är dags för orgasmer. Han styr återigen in sin hårda kuk i mig, och med ett fast grepp om min höft och en hand mellan mina ben där han masserar min klitoris så börjar han knulla mig hårdare och hårdare. Orgasmen är nära nu och jag biter mig i läppen för att inte skrika för högt så barnen vaknar. Men förgäves, när orgasmen tillslut sköljer över mig så skriker jag ut min njutning så att grannarna hör och han kommer inte långt efter mig. Fan va sexig det är när han sprutar mig full!

Vi drar tunga andetag båda två och jag vibrerar i hela kroppen av tillfredställelse. Efter en stund kysser han mig på kinden och han glider ut ur mig. Äntligen har vi lyckats jaga bort våra hjärnspöken.

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Lasse
  Svara

  Skönast är en 69:a och att sätta på hårt bakifrån och komma långt in i kvinnan.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Älskar bakifrån <3 69'an kan vara lite meckig ibland tycker jag, men är nog mest för att jag oftast hamnar överst och har så mycket hår som hänger ner i vägen XD

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt