under Bondage & BDSM, Inlägg, JagochMinslyna, Kinky & udda, Sexmöten

I måndags kom hon äntligen, min söta lilla slynfan.

hon klädde direkt av sig sin tshirt och sina byxor samt strumpor, la dom i en prydlig hög och satte sig sedan på knä, hon hade bara trosorna på sig där man tydligt kunde se kuklåset smyga fram.

Hon bad om att få kyssa mina fötter, något jag persoligen inte är jätte glad i men fick ändå lov, hon hånglade upp mina fötter duktigt som den lilla fitta hon är innan hon började smeka upp längs mina jeans.

Hon satt gränsle över mig och var alldeles ivrig efter min hals och mina bröst och jag var ivrig efter hennes tunga och kuk, det har varit lååååånga månader av förbannat tråkig onani.

Jag retades med nyckeln, öppnade låset men sa att hon inte fick ta av innan jag tillslut fnissandes gav med mig, i samma veva kom mina byxor av men trosorna fortfarande på, hon fick se mig smeka mig utanpå dom och det var alldeles klibbigt och vått, lät henne slicka utanpå mina trosor, hörde hennes andhämtning bli extremt frustrerad och hur hon började ynka och gny som när hon verkligen verkligen vill känna smaken av min fitta.

Hon lyckades snabbt lirka upp troskanten med sin mun och tunga och jag ville ha mer, var så sanslöst galet kåt så snart var mina plaskvåta trosor av.

Hon slickade mig så skönt länge och lekte med fingrar i mitt hål, jag andades tungt och stönade, jag hade längtat så förbannat mycket, jag behövde det mer än någonsin !

Snart hade jag en hel hand i mig, så skönt så det är sanslöst och jag kände min fitta rytmiskt krama den som om den sa längre in, hon slickade och stötte snabbt hårt med sina fingrar i mig, det var väldigt vått under mig efteråt men jag ville komma, var trög just då.

Jag tog min wand och placerade den mot min fitta samtidigt som min vackra transflicka kom in i mig med sin kuk, jag kan säga att det dröjde inte många sekunder innan orgasmen rullade genom mig, fick mig att stöna gällt samtidigt som jag vände mitt huvud mot kudden för att inte störa för många grannar och min kropp ryckte och vibrerade.

Sen som ett brev på posten va jag tvungen att rymma i tio minuter, när jag kom tillbaka fann jag slynan i min säng iklädd en rosa bh, grå trosor, hudfärgade stayups med spetskant samt en svart klänning med fransar.

Jag tog på mig min strapon och hon fick suga duktigt, hon tog lydigt in så mycket att hon dreglade och vid flera tillfällen fick kväljningar och jag hjälpte henne med en hand i hennes hår tills hon kände sig redo att rida mig.

Hon satte på en kondom på straponen och skulle börja försöka ta emot, frågade om hon inte ville ha iaf liiite glidmedel som hon efter noga eftertanke kom fram till att hon ville ha, hon gränslade mig och jag smekdöte hennes bröst genom bhn, hon ynkade och stönade om vartannat, hennes kuk blev hård för att mjukna och sedan bli hård igen upprepade gånger.

Efter en stund börjar hon röra sig mer ordentligt, stönar högt och jag smeker hennes kuk samtidigt och flera gånger blir hon helt stilla och försöker ta bort min hand, tror det var väldigt skönt trots det fortsatt gnäll om att det gör ont.

Efteråt låg vi bara och mös, hon i mig och rörde sig långsamt, jag upplevde det som en väldigt intim stund, hon smekte min kropp och benen var överallt, jag älskade den stunden jag bara låg och blundade och njöt.

Efteråt gick vi och åt, jag lyckades då att:

1. Slänga sallad på bordet.

2. Doppa hela ärmen i sås och kladda det över bordet. Och

3. Få hostattack med mat i munnen.

Kände mig inte alls söt eller sexig då 😉

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt