under Allmänt, Bondage & BDSM, MinaLustar, Självupplevt

Förra året var vi på vår Första Fetishfest någonsin >> 

Efter den har vi varit på ytterligare en fest arrangerad av ManiFest och vi har älskat båda dessa upplevelserna.

Så i år var det dags igen, vi hade först inte tänkt att vi skulle åka på denna festen i år men så fyllde min fru år och jag tänkte att det kunde vara en passande present att vi åkte dit och fick en hel dag/ natt på tu man hand i Köpenhamn.

Första gången var vi båda väldigt nervösa och visste inte alls vad som väntade oss, jag tyckte det var galet obekvämt att klä sig i dessa fetishkläder och hade då väldigt svårt att erkänna för mig själv att jag nog faktiskt gillade det hela, det var ännu svårare att förstå att min fru faktiskt gick igång på att jag klädde mig i lack och läder.

Denna gången så var det helt annorlunda, vi kom tidigt till Köpenhamn, tog oss tid att shoppa (hann faktisk med att ge frun en väldigt intensiv orgasm på hotellrummet innan shoppingen) vi drack ett glas vin och strosade runt i solskenet. Vi var fortfarande förväntansfulla, men nervositeten fanns inte där på samma sätt.

Vi bodde en bit ifrån festen eftersom vi gärna ville bo nära Nyhavn så det blev lite planerande kring hur vi skulle ta oss till festen, eller rättare sagt, dit var inga problem men hem så sent på natten. Som tur var hade hotellet cyklar vi kunde låna och vi hade ändå alla våra festkläder i en väska och tänkte byta om på plats (på Manifest har de alltid ett omklädningsrum för de som inte vill komma i full mundering). Så sagt och gjort så satte vi oss och cyklade till festen i den varma sensommarnatten.

Väl på plats möttes vi av en ruggigt sexig kvinna som körde en fireshow för att underhålla de som stod i kö (ManiFest tog i år in 1300p på festen). Efter lite köande och ombyte gick vi in i lokalen som var mindre än förra året men ack så mycket mer välplanerad. Festen var på Docken som ligger en bit ifrån Köpenhamns centrum, ute vid en av oceanhamnarna. Överallt i lokalen stod olika BDSM möbler (Kors, gynstolar, pallar, plintar och stupstockar tex) utställda och vissa av dessa var upptagna men festen hade inte riktigt tagit fart ännu.

Vi började med att kolla in showerna på den stora scenen, riktigt coola shower som var avsevärt mer underhållande än förra årets motsvarigheter. Först ut var Liquid Disco som är ett Latex Brand från Tyskland (surprise, right?)

Efter Liquid Disco kom Homoware som hade en döcool show!

Vi gick sedan upp på balkongen som hade utsikt över hela lokalen och som dessutom råkade ligga så praktiskt att man såg rakt ner i Red Room (området som bara är för par, oavsett kön) här stod många och tittade på de dekadenta aktiviteter som försiggick i sagda Red Room så jag ansåg det praktiskt att ställa min fru så hon kunde kika ner hon med, att jag sedan råkade dra upp hennes microkorta klänning så att jag hade fri access (och så att alla andra kunde se) att smeka hennes plaskvåta fitta där, inför alla, samtidigt som hon fick visuell stimulans gjorde absolut inte saken sämre. Som den praktiska man jag är hade jag även packat en liten väska full med praktiska saker som Gag, klämmor, klädnypor, en liten Wand, en G-punktsvibrator (i glas, som dessutom lyser i mörkret). Denna väska kom väldigt väl till pass när hon stod där framåtböjd, med fittan väl exponerad. Jag kunde heller inte låta bli att ta henne bakifrån samtidigt som hon stod bredvid ett annat par som ägnade sig åt exakt samma sak, great minds think alike, detta i kombination med Wanden gav henne en så stark orgasm att hon hade svårt att stå efteråt. Jag tror även hon lyckades blöta ner golvet….

Efter det här lilla förspelet så gick vi ner och pratade med fruns Mistress som givetvis också fanns på plats, eller, förlåt, vi försökte få till prat med henne men det slutade med att vi tittade på hur hon, fastspänd på ett kors, fick både smisk och en gigantisk, uppblåsbar, dildo i sig (Mistress är switch). Denna lilla upplevelse fick oss återigen på humör så nu var det vår tur att besöka Red Room.

Inne i Red Room var det såpass fullt att vi faktiskt fick vänta på att få plats, när vi väl fick plats var det på en liten pall, som vi fick dela med ett annat par. Här ställde jag frun framåtböjd igen, fast över pallen, hennes klänning åkte upp och hennes plaskvåta fitta fick en massa uppmärksamhet. När jag tog upp klädnyporna ur väskan så hörde jag hur tjejen i det andra paret, som vi delade pallen med, stönade till och sa “ååååh, kolla!”. Min fru fick ömsom smek, ömsom smisk där hon stod och var helt förlorad i sin egen lilla värld. Jag satte försiktigt klädnypa efter klädnypa på plats på hennes blygdläppar, hon var en väldigt duktig flicka och klarade 8st, 4 på var sida. Sedan fick wanden göra sitt på klitoris. Min tanke var att ta bort klädnyporna precis när hon kom, men den höga musiken i kombination med dåligt ljus gjorde att vi missade lite i kommunikationen så fruns orgasm blev inte 100% som den borde ha varit. Plus att stående orgasmer fungerar dåligt eftersom hennes ben totalt viker sig. 😀
Jag lovar dock att tjejen i det andra paret tittade väldigt längtande fter frun när vi gick därifrån.

Nu var det ordentligt darrigt i knäna när vi gick ut från Red Room så vi satte oss ner, hånglade, kramades, umgicks med Mistress och hennes vänner samtidigt som jag höjde blicken lite. Det jag såg runtomkring oss var total hedonism, folk knullade överallt, verkligen precis överallt. Det var trekanter, fyrkanter, BDSM sessioner och precis allt snuskigt man kan tänka sig runtomkring oss. Detta samtidigt som det spelades riktigt bra, hög, klubbmusik och miljön var som en svincool klubb du kan hitta i vilken storstad som helst. Så förbannat awesome!

Vi fick mer feeling såklart och nu föreslog frun att vi skulle testa gynstolen. Jag var inte sen att hålla med. Väl liggande på rygg i gynstolen fick frun sin nya ring gag med klämmor för bröstvårtorna på plats (denna hade hon även i Red Room). Gynstolar är ju så himla smidigt! Perfekt höjd, perfekt tillgänglighet, wow, vi hade helt mindblowing missionärssex i denna gynstolen och frun fick sin sista orgasm för kvällen, efter denna var hon nästan inte kontaktbar…..

Klockan var nu 03.30 och vi var totalt slut när vi satt och pratade med ett gäng tidigare och nya bekantskaper, vi ville verkligen inte gå hem, för som min fru sa “när vi går hem är ju denna kvällen slut….” men vi var helt färdiga, verkligen helt…
Så vi hoppade på cykeln, cyklade hem till hotellet och kröp ner 04.30 på morgonen.

Sexet vi hade när vi vaknade var kort, intimt och väldigt intensivt men helt underbart.
Hotellfrukosten intogs med stora leenden på läpparna och vi pratade tyst om våra upplevelser och intryck från kvällen/ natten.
Ska man summera detta års Fetish Fashion Party så är det med ett ord OBESKRIVLIGT! Så hejdundrande förbannat bra var det!

Vi har faktiskt redan planerat in att gå på nästa års fest, men innan dess har vi en resa till Berlin och Wasteland planerad, wow!

Detta är vi i våra Outfits, vad tycks?

 

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Hon I Mina Lustar
    Svara

    Så fint du skriver älskling!
    Du glömde dock skriva om vacumsängen!?

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt