under Manliga tankar

Fan for i oss helgen som gick….. Vi var på klubb både Fredag och Lördag. Vi kollade upp möjligheten till övernattning på campingen i byn där klubben ligger.
En 4 bäddstuga stod till vårt förfogande för 320 kr. Kalas tänkte vi och bokade. Fredagen kom och vi gjorde oss i ordning för kvällen eskapader. Vi hade varit i kontakt med en singeltjej som vi träffat innan på klubben. Hon och en väninna och en KK till denna väninna skulle oxå dit både fredag och lördag.
Väl på plats så möttes vi av såväl gamla som nya bekantskaper. 2 par var helt nya i denna värld, dom tog man hand om lite extra. Satt och prata och frågade lite vilka funderingar och tankar som for igenom deras huvud inför kvällen som väntade. Vi rådde dom som vi alltid gör med nybörjare att ta det lugnt och i princip bara insupa atmosfär och intryck denna första gång. Kanske ha sex men då bara med varandra. Och det var väl oxå det som dom hade i tankarna. Nåväl. Den ena kreationen efter den andra dök upp mellan borden när klubbens ägare väl ringt i klockan kl 22.00. Sexiga kläder och klubb hör ju liksom ihop. Man ska ju reta alla sinnen. K hade en svart sexig historia med trosor med öppning i grenen på sig, till mångas förtjusning. Vissa körde T-shirt och trosor. Det pratas väldigt mycket kläder och leksaker och var man köper sina utstyrslar osv…..
När vi suttit en liten stund och pratat med en massa trevliga människor så blev jag uppbjuden på ovanvåningen av den där singeltjejen jag prata om innan. Innan jag sa ja och gick med så frågade jag K om det var ok….. En regel vi alltid försöker följa när vi är på klubb. Helt ok sa hon. Vi gick upp i ett av rummen och började så smått. Hon är en sexig blond småländska som vet hur man ska njuta och ge njutning. det blev både det ena och det andra på madrasserna. Efter ca 1,5 tim så gick vi ner igen, eller ja jag gick ner för Småländska gick och la sig i gungan och fick genast sällskap av 4-5 killar som kände att dom oxå helt plötsligt ville “gunga”. Väl nere så fick K “massage”, Eller i alla fall en variant av massage. Den typen har jag aldrig varken sett eller fått hos en massör i stan….. Men hon såg absolut ut att njuta och ha det bra så jag störde inte. När kvällen led mot sitt slut, i alla fall för oss så var det dax att tänka på refrängen. Det ena nybörjarparet hade redan åkt hem nöjda och belåtna med sitt första besök på klubb. Det andra paret satt kvar och språkade med än den ena och än den andra. Det visade sig sedan på lördagen att det hade inte gått riktigt enligt planerna för detta par…. Dom eller HAN hade inte riktigt hållit sig till “the gameplan” och vi kan väl säga som så mycket att dom har ingen profil här på BC längre. DRAMA DRAMA. Har en tendens att bli så ibland.
Lördagen kom och vi hade en återhämtningsdag i hemmet innan bilen återigen styrde mot Södraswingers. Men först checkade vi in på campingen i vårt lilla
chateaux …… Jösses, tur att vi inte fick en stuga för två…… Denna stugan fyllde sin funktion, men inte mer. Nåväl för 320 kr kan man inte vara kräsen. Vi tog en öl och ett glas rött och gjorde vid oss för vidare färd in till centrum och resturangen. Efter en väldigt god middag och några öl och några glas vin och faktiskt oxå två Jägermeister (som han glömde ta betalt för visade sig senare) så gick vi till klubben vid 20 tiden. Väl på plats så hade det dukats upp sexkläder och leksaker på ett bord då ett av paren, Ägaren här på BC sålde lite skojsigheter. Efter att jag blivit 250 kr fattigare då K hittade vad hon ville ha så satte vi oss ner och pratade med ett trevligt par som just kommit. Vi klickade väldigt omgående och det bar sig så att det blev ett besök på ovanvåningen med just detta par. Efter en trevlig stund så var det dax för lite vätskepaus. Efter den vätskepausen så bar det sig inte bättre än att hon blev lite för överförfriskad och dom fick tyvärr ta hem. Men det fanns gott om folk som ville umgås. Där fanns ett par som åkt ända från Örebro för denna kväll. Och maken till squirtare har jag ALDRIG varit med om. JÖSSES……. Det formligen rann och sprutade om henne. Singelmännen tyckte givetvis det var ett trevligt inslag denna kväll. Men många av dom här singelkillarna är ju ett litet unikum för sig. Framåt småtimmarna kom mannen från Örebroparet ner och ville ha män som sprutade ner henne, hon ville ha MASSOR av sperma. En 5-6 killar följde med upp….. Hon låg på knä och bad om att bli nersprutad……. Hur många kunde leverera tror ni ???? Sanslöst tråkigt. När dom väl får det serverat på silverfat då är det plötsligt inte lika intressant längre….. Nåväl. K fick skjuts hem till vårt Chateaux vid 01.30 och jag fick välsignelsen att va kvar. Jag tog sikte på en singeltjej som jag spanat in lite tidigare på kvällen. En söt, sexig tjej i slutet på dom 20 ….. År då alltså. Vi fick bra kontakt i baren och tog sedan en våning upp för lite mer intim kontakt. Det var en riktigt trevlig stund. Väl klara så tog vi en runda ut på balkongen där klubbägaren och barflickan med sin man utkastaren satt och samanfatta kvällen/natten. Alla andra hade åkt hem. Jag passade då på att kolla klockan och den hade med råge passerat 03.00. Efter ett trevligt och givande snack så äntrade jag vårt lilla Chateaux vid närmre 04.30. K sov men vaknade till liv när jag dundrade in. Efter en snabb sammanfattning av kvällen/natten så somnade vi riktigt gott……..
Denna helg var väldigt lyckad tyckte vi. Och vi tar gärna en hel helg igen så småningom. Detta var en sammanfattning i den korta versionen. Finns en längre och mer ingående version oxå, men den håller vi lite på. Vem vet om den dyker upp här eller på min blogg ?? minalustar.se

Swingeling!!

 

images

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt