under Manliga tankar

Så var klubbesöket för denna gång avklarat. Och vilket besök…… Jösses !!

Mycket folk men framför allt mycket NYTT folk. Det märks att det är semestertider. Goa gubbar och gummor från Göteborg, Coola brudar och kisar från Stockholm, Kristina från Småland och TILL OCH MED Helga från Munchen !

Kvällen börjar som vanligt på Södra….. Mingel och en massa socialiserande. Som sagt mycket nytt och trevligt folk.

K hade väldigt tidigt spanat in en kille som egentligen inte var där för klubbesöket utan som vän till ägaren. Jag hade som vanligt fullt fokus på att mingla och socialisera. Men det fanns en särskild singeltjej som inte hade gått mig förbi där vid bordet sidan om. Hon satt och sneglade på mig och jag på henne. Väl när klockan slagit 22 och Jörgen ringde i klockan för ombyte så försvann en hel del töser in på toaletten. Dom kom ut i den ena sexiga kreationen efter varandra. Jösses……. K hade tagit med sig sin kroppsstrumpa i nät med öppning i grenen…..givetvis. Sexig som få flöt hon in i lokalen till dom flesta killars beundrande blickar. “min” singeltjej kom ut i trosor och BH. K la beslag på henne och tyckte jag kunde ta en guidad tur med henne på ovanvåningen. Hon hade just berättat för K om att det var SÅÅÅÅÅ svårt att få till en träff med en kåt kille på BC. Hon hade haft tre eller fyra träffar inbokade men det kom…….NOLL ! Så K tyckte att jag kunde visa Småländskan lite Skånsk gästfrihet. Vi gick upp där uppe och ganska omedelbart kom vi överrens om att vi skulle kolla fjädringen i madrasserna. Ganska snart kom en kille till som blanda sig i leken. Vi turades om att tillfredsställa henne med alla medel tillgängliga. Fingrar tungor och kuk. Efter att den andra killen kommit så fick jag henne för mig själv, lite ego kanske men så funkar jag ibland. Jag gav henne några fontänorgasmer och efter ca 1,5 tim så kände vi att en vätskepaus var på sin plats. Jag kände att vi kunde ta en runda till lite senare så jag också fick komma. Väl nere så satt K och mannen hon spanat in och småpratade i köket. Jag såg i hennes ögon och ja…..hela hennes kroppsspråk skrek efter denna man. Han hade fru och barn hemma så hans tankar var absolut inte på det sexuella planet. Men när K började smeka hans lår lite lätt så såg nog alla att hans tankebanor gick i helt andra tankar än just fru och barn. Jag tog K i handen och vi smög in i ett av rummen på nedervåningen. Väl i sängen så började jag slicka och pulla henne till hennes första orgasm som kom öhhh SNABBT!

I dörröppningen såg jag mannen som K hade limmat på hela kvällen. Jag bjöd givetvis in. Åter igen fick jag ju visa den Blekingska mannen Skånsk gästfrihet. Han lös upp med hela ansiktet, eller ja hela kroppen ska jag väl säga. Vi gav och gav och K tog tacksamt emot…. Mitt i all denna erotiska atmosfär så hör jag ett bekant ljud framför mig. Jag lyfter huvudet och där står en singelkille med endast en handduk virad runt sin midja och äter….. JORDNÖTTER. Som om vi var nån jävla matiné….. Haha, så tragikomiskt egentligen. Efter några minuters knaprande och smaskande så övergick han till att runka istället. Han cirkulerade runt sängen för att hela tiden hamna med kuken i ansiktet på K. Han hoppades väl på tur. Men K hade full fokus på våra kukar. En i fittan och en i munnen… Ömsom sugande och ömsom runkande. När min laddning hamnade i hennes mun så tog det inte många sekunder innan hon formligen exploderade i en superorgasm. Kort därefter så kom väl killens tankar in på fru och barn igen för den slakna och tröttnade. K var nöjd trots allt och det var jag också. Så en Pepsi och en kopp kaffe senare sa vi adjö till våra gamla och nya vänner på Södra och begav oss hemåt. I bilen satt K och bara log….. Vi knöt ett par trevliga kontakter igår, nu får vi odla lite på dom och se vart det landar inom sin tid. Slutkontentan av denna kväll är som följer :

SÖDRASWINGERS levererade igen och ALLA på plats, gamla som nya människor gick därifrån med ett leende på sina läppar och lovade att snart komma Tbxigen…..

P.s : Mannen med jordnötterna knaprar väl fortfarande jordnötter med öppen mun vad vi vet, eller så runkar han !!! Han fick i alla fall kvällens kommentar kastad i ansiktet när han lite plumpt hoppade in i en lek med ett par. Hans finger sökte sig nog mot hennes rumpa var vid hon skrek ut väldigt högt : NEJ NEJ, jag har just bajsat varvid han pep iväg något generat, den kommentaren fick halva Örkelljunga att dra på smilbanden !! Så till nästa gång så säger jag bara….

äta-jordnötter-17106837

Swingeling !!

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Mina Lustar
  Svara

  Vilket fantastiskt inlägg. Du skriver som en bloggande guru. Tacksam och glad för att ha dig med i vår bloggande familj. Tummen upp och Swingeling 😉

 • Justdoit6969
  Svara

  Vilken trevlig blogg! Bookmarkad direkt! 🙂
  Kanske vi borde ses någon gång! 🙂

  • Manliga Tankar
   Svara

   Jag är alltid öppen för nya möten

 • Manliga Tankar
  Svara

  Hej och tack för alla trevliga kommentarer. Jag/Vi är alltid öppna för trevliga och nya möten…… Bara hör av er!!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt