under Manliga tankar

Hej !

Så var det dax igen….. Manliga Tankar så här en Måndag. Satt och diskuterade det här med manliga och kvinnliga tankar om smek och sex och ett ev samband. Kvinnorna menade på att ALLT handlade om sex för oss män vad det gällde ömhet, närhet och smekningar. Vi män vid bordet menade på att det var typiskt kvinnliga fördomar. Och givetvis så var vi inte överens. I alla fall K och jag. Jag menar på att smek och pill på snoppen behöver inte per automatik innebära att hjärnan kopplas om från “sunt tänkande” till “grottmänniska”. K menade däremot på att det var så vi män är funtade. MEN där har hon fel, i alla fall enl männen kring det runda bordet. Jag menar på att i soffan framför en bra film kan man som kvinna lätt smeka lite här och där på mannen UTAN att grottmans Mode kopplas in. Jag menar nästan på tvärtom….. När jag smeker K här hemma och handen närmar sig musen så hör jag K säga NEJ jag är inte sugen idag. ( Jo det händer ibland trots att jag anser mig vara guds gåva till kvinnan ) Då kan man ju börja fundera på om det inte är tvärtom ? Eller ?? Jag gillar att smeka på en kvinnas mjuka och “runda” former. Det gör jag ofta UTAN tanke på sex.Jag anser väl att både bröst och fitta tillhör oxå kroppen och inte enbart är en källa för njutning. Så med dessa tankar så ställer jag frågan som jag GÄRNA vill ha svar på, både manligt och kvinnligt svar……. Vem har rätt och vem av oss har fel??

 

Smekande

 

Swingeling!!

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt