under Allmänt, Inlägg, Kinky & udda, Mina reflektioner, MinaLustar, Självupplevt, Tankar

Efter jag testade min nya plugg med både sugpropp och kula så vet jag att den än oöppnade pluggen ligger i sitt paket i väntan med att jag ska våga mig på den.

Tur jag blev kär i en handblåst glasplugg som jag tro är perfekt att börja med för att de sedan knulla rumphålet med min favorit dildo i glas och strax därefter måste min rumpa va beredd på den 3e nya buttpluggen jag skaffat mig. Den får ni veta mer om när det är dags.

Men min vackra glasplugg, jag har inte testat den än men snart, väldigt snart.

Den är helst fantastiskt vacker. Jag älskar leksaker i glas, känslan! Drömmen är en dildo av kristall.

Tog mig ca 10 min med min Satisfied Travel nyss, försökte filma men insåg att det var för dåligt ljus och hamnade sittandes på knä i soffan på väg upp till lampknappen men hann inte längre och fick 3 starka orgasmer på rad.

Men det blev en bild på hur mina morgonstunder ser ut varje dag.

Ett par koppar kaffe till sen ska jag fylla mitt rumphål med korta av glas i form av en plugg.

Puss&Porr

Tidigare inlägg
Comments
  • Lasse
    Svara

    Skulle bara vara härligt att höra din andning när du får orgasmen sen om kvalitén på filmen är dålig spelar mindre roll, lämnar mer åt fantasin då 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt