under Lilla Kaos

Jag har sovit som ett litet barn i natt. Helt utan sömntabletter. Mycket sex gör en nöjd och sömnig. Norrland passade på att knulla mig sista gången igår med ögonbindel. Jag gillar det. Jag får anstränga mig för att höra vad som sker runt omkring mig, samtidigt som han är fri att göra precis vad han vill. Jag känner mig så där lagom objektifierad, men ändå inom Norrlands gränser. Min terapeut säger att jag borde ta det som en komplimang, att han har svårt att objektifiera mig som jag önskar just för att han har känslor för mig. Så klart att jag gör det, men ibland önskar jag bara att han kunde stänga av dem när vi knullar. Vi har skämtat om att han ska låta bli att äta på en halv dag. han blir till ett monster när hans blodsocker sjunker. mums, kanske skulle vara något.

Min terapeut menar däremot att jag önskar efter det omöjliga. Man kan inte få allt, det där är ett barns syn på världen, du ber om att få vara full och nykter samtidigt.

Jag har haft de här fantasierna så länge att jag aldrig har uppfattat det som något alla människor inte har. Jag har alltid tänkt att när det visas överfall, misshandel och sexuella övergrepp på filmer att alla andra också egentligen blir upphetsade av det, bara att de säger usch, fy vad hemskt, för att det låter bra. Jag har nickat och hållit med, men tanken har varit en helt annan.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt