under Allmänt

dusch-6Så hände det då, måndagen den 25 Juli 2016, det vi lite har pratat om och skrattat åt med orden “Tääänk om det skulle hända?!”

Vi har fått en förfrågan om att medverka i programmet Outsiders.

Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till denna förfrågan, räknas man verkligen som Outsider om man är swinger år 2016? Är det något “Outsidigt” med det?
Jag har inte ens tänkt på det som något som skulle vara onormalt med vår livsstil även om vi kanske valt att inte vara öppna med den gentemot vänner etc.
De gånger vi haft högst allmänna diskussioner i ämnet med vänner och bekanta har INGEN sagt att de INTE skulle vara nyfikna på att besöka en swingerklubb, att bjuda in en extra part eller fler i sängen utan reaktionen och kommentarerna har varit “jo, men kanske” eller “men visst hade jag velat det!” 
eller liknande tankar.

Nu har vi tagit det rätt lugnt under en period med just äventyr men det handlar mer om att vi har det så fantastiskt bra på tu man hand att den där kicken, det där äventyret skulle inte tillföra så mycket.
Lusten till detta går i vågor och just nu är vi i en relativt monogam period, vilket har både sina för & nackdelar.

Men tillbaka till ämnet, är det verkligen så onormalt och konstigt att vara swinger 2016? Handen på hjärtat, har inte Du funderat i de banorna någon gång?

Vi kommer att säga nej till det vänliga erbjudandet, men funderingarna kring tabut finns såklart kvar…

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt