under Allmänt, Bisex, DOMINANS & UNDERGIVEN, Drömmar, Erotiska lekar, MinaLustar

Vi har diskuterat det här med fantasier och kinks under flera veckor nu, min underbara fru och jag…

Hon har avslöjat en del spännande fantasier som tex fantasi om DDLG (som jag älskade), även Edging och latex etc har nämnts, vi har med andra ord en hel del spännande att utforska!

Även jag har tänkt en hel del och kommit fram till att det finns en del saker som jag vill utforska, som kanske för ngt år sedan hade känts lite läskiga.

En av de mest upphetsande fantasierna är Hotwifing. Dock med en twist.

Normalt är Hotwifing att mannen tänder på att kvinnan raggar upp andra män och har sex med dom (lite kortfattat och väldigt generaliserande beskrivet) min twist är att jag skulle verkligen gå igång på ett scenario där min fru hade en egen profil på tex Darkside där hon ensam raggade upp en kvinna, utan min inblandning. Dock skulle jag såklart ha vissa önskemål kring kvinnan hon raggade upp.

 • Hon ska vara Dominant
 • Hon ska vara erfaren
 • Hon ska helst vara äldre än min fru (även om erfarenhet är prio)
 • Hon ska vara okej med att hon och jag (efter bestämd date) planerar delar av scenariot ihop utan att min fru vet detaljerna.
 • Hon ska vara okej med att ta lite bilder under tiden (med min frus kamera)
 • Hon ska helst kunna skriva till mig och berätta efteråt vad min fru gjorde bra och vad hon kan förbättra
 • Hon är inte ute efter ONS utan prioriterar relationer som består i någon form

När sedan min fru har bestämt en date med den här kvinnan så lägger jag fram kläderna hon ska ha på sig samt leksaker och andra saker som ska följa med. Min fru kommer även få strikta förhållningsregler inför dejten, regler som är till för att den andra kvinnan ska njuta så mycket som möjligt.

Temat för dejten kommer givetvis vara att min fru är undergiven och den andra kvinnan nyttjar henne som hon behagar (givetvis utifrån överenskomna regler och preferenser) och sedan skickar hem henne väl använd till mig.

Jag vet att min fru kommer komma hem och vara helt slut så det enda jag förväntar mig är att hon kryper ner i mina armar och somnar, sedan tar vi allt snack dagen efter.

Eftersom jag är extremt visuell (som de flesta män förmodligen) så har jag försökt leta upp videos som lite illustrerar det jag menar.
Jag hittade egentligen bara denna och här får man bortse från det faktum att det är 2st Dominanta kvinnor och 1ug (även om det scenariot också hade varit döhett!) Har någon exempel på bättre videos så lägg gärna dessa i kommentarer.
(älskling, jag vet att du inte är ett fan av dildos, så du kan helt bortse från dessa)

Även denna video innehåller element jag gillar 😀

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Hon I mina Lustar
  Svara

  Superhett!
  Är dock på jobbet och kan i skrivande stund inte kolla på filmklippen… men överlag en spännande fantasi att definitivt utforska framöver.

 • Karkki
  Svara

  Trevligt att ni börjat blogga igen!
  Låter som en spännande fantasi! Hoppas det är nåt bi får läsa om i framtiden!

  • MinaLustar
   Svara

   Tack! Skoj att det uppskattas!
   Vi försöker förverkliga de flesta fantasier 😀

   • Per
    Svara

    Hej. Jag haŕ alltid önskat att vara åskådare. Titta på och runka. Men aldrig vågat fråga. Så detta är första gången. Är seriös. Respekt och ödmjukt. Är det något som ni kan göra ? Mvh

 • Per
  Svara

  Hej. Jag är

  • Per
   Svara

   Hej. Jag haŕ alltid önskat att vara åskådare. Titta på och runka. Men aldrig vågat fråga. Så detta är första gången. Är seriös. Respekt och ödmjukt. Är det något som ni kan göra ? Mvh Per

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Black Christmas på Cityswingers i Köpenhamn