under Inlägg

Nu känner jag det är dags att publicera fortsättningen på novellen Miss får fria tyglar som en nära vän till mig skrivit. Den kanske är lite för kinky för vissa så om ni inte gillar ass-to-mouth eller wet rekommenderar jag att ni hoppar över det här inlägget.

For everyone else: Happy reading!

Miss får fria tyglar – Hemkomsten

Jag står och städar badrummet med en tandborste som du vill att jag ska göra. Den du brukar använda i min mun ibland, när min mobil piper till. Jag hade fått ett meddelande.

Jag går och kollar på mobilen som ligger kvar i sovrummet. Det är från dig…

Det är en bild på dig. 

Det är en ansiktsbild på dig. Ditt hår är rufsigt och du är lätt rosenröd över dina kinder. Du ser ut som när du har tränat. Jag förstår att du måste ha dansat vilt. Du ser väldigt glad ut. Du ser ut att roa dig kungligt. Kan tänka mig att du får en massa uppmärksamhet. 

Jag ser att det finns ett meddelande till bilden.

Meddelande lyder:

Hej slyna!

Vi har det väldigt bra här ute som du ser.

Jag och M dansar väldigt mycket. Han är en bra dansare.

Men ooohh my gud hans kuk måste vara hur stor som helst. Jag känner den emot min rumpa när jag gnider mig mot honom.

Hoppas du har det bra hemma med allt städande. Vi har tittat på dig, du sköter dig bra.

M hälsar att du ser knullvänlig ut

Jag kan inte koppla upp mig mot micken nu det är för mycket ljud här inne, men vi ska vidare sen. Där är det nog lugnare då kanske vi hörs… 

Eller så gör jag det inte, Kanske har händer eller munnen full då. Fittan måste ju få sitt. hahaha

Jag svarar snabbt på meddelandet.

Hej love <3

Du ser ut att ha det väldigt trevligt. Ser ut som du har dansat mycket. Du är sjukt snygg!

Vem är M??

Jag är snart klar med all städning. 

Jag blir såå kåt och bara tänker vad de gör nu. vad de redan gjort… eller tänker göra…

Jag ser hur kameran blinkar rött. Ni båda tittar på mig nu… En stött i kuken kommer. Jag viker mig nästan.

Ett pip kommer från mobilen. Jag tar upp den igen. Ett nytt meddelande från dig. 

Slyna! 

Du slöar dig! Du ska städa klart!

Ja vi har jättetrevligt.

Haha Micke heter han. Micke med kuken! Han är den mannen som jag har haft kontakt med nu ett tag. Jag har berättat allt för honom om dig. Vilken liten slyna du är. Han är rätt sugen på att träffa dig ska du veta. Men just nu är han nog mer sugen på att komma härifrån till nästa ställe där vi kan prata mer ostört.

Han har fått känna mycket på mig och vi har hånglat en del här. Han gillar mina bröst det märks, men han vill ha mer känner jag.

Du ska titulera honom Herre. Han är en riktig man, inte en slyna som du.

Om du undrar så har han fått din nyckel och el knappen. Så du är typ hans slav redan nu nu har du latat dig tillräckligt städa på.

Jag inser att jag inte kan göra något mer än att städa. Efter ett tag hör jag en mansröst i micken.

– Hora! Jag ser att du är klar. Gå och lägg dig i buren. Jag är nöjd med dig.

Jag hör nu också din röst.

– Jag med slyna.. stön.. gå.. stön… och lägg dig i buren. Jag och… stön… Micke vad skön du är sluta inte… stön. SLYNA BUREN NU!!!

Sen hör jag inget mer. Nu står jag där kåt och förnedrar i mina egna tankar.

Känner en stött i kuken och en till och en till. Jag fattar att det är Micke som vill att jag ska in i buren. Jag kryper in i buren. Och stänger efter mig.

Vi har ett sådant lås som du kan öppna och låsa när du vill genom din mobil. Jag hör hur det låser sig.

Tiden går… Jag kommer inte på annat än att lägga mig och sova. Hur kåt jag än är. Alla tankar som snurrar om er och vad ni gör just nu…

Men jag måste ha somnat till slut. För jag vaknar av att jag får en till stött i kuken. Jag tittar mig omkring, kag är helt yrvaken. Jag hör din röst.

– Vi är snart framme jag vill att du sitter på knä och välkomnar oss. Du kan lämna trosorna du har i munnen i buren, vi kommer behöva din mun.

Låset öppnar sig och jag kan komma ut ur buren. Jag går yrvaket och sätter mig på knä i hallen och väntar. Jag hör hur ni kommer skrattande. Du öppnar dörren och säger, Här bor jag och med slynan!

Micke: Hahaha ja han är en liten jävla ynklig slyna du har. Gissar att den är sugen på kuk haha.

Du: Självklart. Och din kuk är sååå jävla skön. Det kommer vara ett privilegium för den att förlora oskulden till din kuk.

Micke: Jaså! Det sa du inte att horan är oskuld, så kan vi inte ha det.

Du: Du får vara hårdhänt mot slynan. Jag har ju knullat honom med en strap-on flera gånger.

Jag kryper fram och kysser först dina fötter. Du ler mot Micke. När jag byter och kysser Mickes fötter så skrattar du och ställer dig bakom mig, sen omfamnar du Micke så mitt ansikte hamnar mellan era kön och du trycker dig mot honom så jag har min mun mot hans skrev. Jag känner att du inte hade ljugit. Den var stor…

Du: Jag har haft så kul i kväll Micke, men vi ska väl roar oss mycket mera eller hur.

Micke: Ja men slynan kommer ha ont imorgon hahaha.

Du: Ja men som jag sa förut, du får vara hårdhänt mot honom om du vill. Det är din njutning som är viktig här. Inte hans… Men Micke, det är en sak jag vill att du ska göra, vill du snälla ta dig en titt runt i huset?

Micke svarar hånfullt:  haha ja just det, du ville göra det ja. Inte mig emot, jag kollar runt. Men han tar en titt på mig och säger, men egentligen behöver jag inte det. Ni har ju väldigt bra kameror här. Så händig.

Nu börja jag bli lite rädd vad ska de göra med mig. De verkar ha planerat en hel del ihop.

Micke går i väg och tittar sig runt lite. Medan du tar ett koppel och fäster det runt min hals. Du går in till sovrummet med mig. Du sätter dig på din favoritfåtölj. Du drar upp kjolen. Jag ser att du inte har några trosor på dig.

Slicka mig! befaller du samtidigt som du drar kopplet mot dig. Jag börjar slicka dig, jag känner en salt smak som inte brukar vara där.

Du säger: Är det gott med en annans mans sperma? Det här har du ju alltid velat ha.

Du vänder dig så att jag nu ligger med bakhuvudet mot fåtöljen och du typ står på mig. Du lägger all din tyng på mig samtidigt som du tar och nyper till om näsan för mig. Jag kan inte andas. Jag måste bara slicka i mig allt det du ger mig. All hans sats och dit sekret.

Efter en liten stund släpper du. Jag ser hur du vänder huvudet bort från mig. Jag ser att Mickes huvud kommer in i bild för mig. Du kysser honom. Den handen som du hade för att nypa om min näsa är nu och smeker hans kuk. Han har byxorna på sig fortfarande. 

Du reser dig upp jag ligger kvar. Du står och hånglar med Micke en stund. Sen känner jag ett våldsamt ryck i mitt koppel. Du ger det till Micke och säger: Han är din nu.

Du sätter dig bekvämt i fåtöljen igen och tittar på. Jag står nu på knä och tittar upp på Micke. Han tittar tillbaka med lust och begär i blicken. Han ser nästan hotfull ut… jag är lite rädd faktisk…

Micke lyfter upp mig på sängen som om han gör det ofta. Han är stark. Jag känner mig utlämnad, han kan göra vad han vill med mig. Jag skulle aldrig kunna göra motstånd förstå jag nu. 

Micke beordrar mig att ställa mig på alla fyra.

Du ropar från hörnet: Svanka duktigt nu hora. Jag vill inte skämmas över dig. Ta nu kuken bra. Gör det skönt för Micke nu!

Jag ställer mig lydigt på alla fyra och svankar så mycket jag kan. Jag känner hur Micke tar ut plugen ur min anal. Det gjorde han med en väldigt van rörelse som om han hade gjort det många gånger förut. Jag ser hur han tar av sig byxorna. Jag står kvar. Jag ser hans stora kuk. Micke släpper kopplet. Jag undrar vad som ska hända.

Han säger med en bestämd ton: Stå stilla!

Han går över till dig. Du tar hans kuk i din munn dirket. Jag står kvar, jättenervös. Du tittar upp på Micke. Kuken åker ur din mun. Du verkar skratta till.

Du reser dig skrattandes. Du går fram till pluggen och tar upp den. Sen går du fram till mig. Micke verkar ha fått vad han ville. Han ställer sig åter igen bakom mig och tar upp kopplet.

Du säger: Öppna munnen. Micke vill ju ha rena golv. Inga orena saker får vara liggandes på golvet.

Micke skrattar och drar kopplet åt sig, samtidigt för han sin kuk mot min rumpa. Jag andas till häftigt. När jag stönar så trycker du in pluggen i min mun. Du virar kopplet runt mitt huvud så att när Micke drar i kopplet så trycker det in pluggen länge in i min mun. Det är en väldigt obekväm ställning med mitt huvud som dras bakåt och Mikes kuk som trycker sig in i min rumpa. Hans kuk är stor.

Du tittar in i mina ögon som är fyllda av grått och skam. Men också av ren njutning. Du spottar mig i ansiktet och går i väg. Men när du kommer förbi Micke så lutar du dig fram och ger honom en kyss. Sen spottar du i mitt hål.

Du säger skrattandes: Mickes kuk är bara halvvägs inne! 

Micke spottar också i mitt hål. Han skrattar, Viken liten skön hora du är!

Du: Var inte snäll. Du ska ha de skönt ju.

Då trycker Micke in hela kuken i mig. Jag stönar men det försvinner för att pluggen är långt inne i min mun nu.

Han stönar. Det märks att han njuter.

Micke: Så trångt och fint hål du har!

Han ökar tempot och smiskar mig med sin lediga hand. Du går och sätter dig i fåtöljen igen. Njutandes över vad du ser.

Han knullar mig hårdare och sen lösare i kanske 5–10 min. Han verkar tillslut känna sig nöjd och drar ut kuken. Jag är helt matt. Slut efter hans grova långa kuk.

Han beordra mig att vända på mig. Nu står jag med ansiktet väldigt nära hans kuk. Jag ser dig mellan hans ben. Du har börjat smeka dig själv. Micke beordrar mig att tvätta hans kuk. Jag öppnar lydigt munnen och böjar suger rent den. Känner smaken av min rumpa… Känner hur han tar tag runt mitt huvud och trycker det mot honom. Nu tar jag den väldigt djupt.

Han säger: Det räcker.

Jag slutar suga och drar tillbaka huvudet. Jag hör dig säga: kyss hans bollar som tack för du får behaga honom.

Jag kysser hans bollar och tackar honom för att han knullar mig. Jag ser att du ler belåtet.

Han tittar ner på mig och säger: Du är mig en äcklig slyna. 

Sen drar han ner mig från sängen. Jag ställer mig på knä igen

Micke: Jag är klar med den för nu.

Du tar kopplet och leder mig ut till badrummet. Där lägger du mig i duschen.

Du säger: Det gjorde du bra. Jag är stolt över dig.

Micke kommer in efter. Han har inte några kläder på sig än. Han går fram till mig och säger, Du ska få en belöning. Sen kissar han mig i ansiktet.

Micke och du skrattar åt mig medan han kissar på mig

Du säger: Svälj det.  Drick upp det.

Jag gör som du säger. Det smakar inget vidare…

Urk vilken äckligt slyna jag har, säger du och startar duschen. Tvätta av dig slyna så vi kan använda dig igen. Du tar en tvål och trycker in den i munnen på mig. Kom in till oss när du är klar. Du får inte vara i sägen, du ska stå på knä bredvid. Sen går du och Micke in till sovrummet igen. 

Jag hör hur du stönar. Ni knullar igen. Jag tvättar mig grundligt och väntar med tvålen i munnen till sist för jag vet att det är så du ville ha det.

Du måste njuta i fulla drag.

Jag har duschat klart och går tillbaka till er. Ni bryr er inte ett dugg att jag kommer in. Jag sätter mig på knä vid sidan av sägnen där ni knullar av all er ork. Det dröjer ett tag innan Micke skriker ut sin orgasm och du med. Du kysser honom och han kliver av dig. Du befaller mig att rengöra er. 

Jag slickar av dig, jag känner hur mycket han har sprutat ner dig, det är varmt och smakar salt. Sen suger jag rent honom också. När jag är klar säger du, Du har glömt min rumpa. Den ska ju alltid vara ren. Jag börjar slicka rent dig där med. När jag är klar med det säger Micke: Jag vill ha en macka, fixa hora! 

Jag går lydig ut i köket medan jag hör er prata om hur skönt det var att knulla. Ni ligger där länge och myser och pratar om hur skönt det var. Jag ställer mig på knä bredvid med två mackor åt er. Du tar mackorna och säger till Micke, Räcker det med bara en macka? Du har ju knullat mig och min slyna väldit väl. Vist var hans kuk underbar slyna?

Jag svarar, ja…  Kuken var underbar.

Så inte ett ljud till från dig hora, Säger du.

Du fortsätter vänd mot Micke: Du har en sådan kuk och sådan skön tyngd och styrka i dina armar,  det är himmelsk att bli knullad av dig.

Micke svarar: Din fitta var helt fantastik och så du suger av mig är helt sjukt skönt, jag tror jag har kommit 4 eller 5 gånger idag. Du är såå jävla het. Du gör mig så kåt. Att knulla din slyna var väldet tillfredställande också, Hela kvällen ha varit rolig.

Du säger till mig att jag ska gå och lägga mig i buren. Det gör jag. Du och Micke ligger kvar i sägen och myser och småpratar lite till. Men Micke säger tillslut att han ska gå, då kysser du honom hej då.

Han går fram till min bur och tittar ner på mig och säger: din tjej är sjukt het och du med. Jag vill gärna knulla er igen. Förlåt att jag kanske förstör lite men din brud älskar dig verkligen. Jag hoppas du har haft lika bra som jag. Du är sexig du med. Gillar din kropp, slynan.

Jag svarar: Nej du förstör inte. Jag gör gärna om det. Jag tycker att du också är sexig och det var jätteskönt för mig också. Jag vet att hon älskar mig.

Micke går sin väg. Du springer efter honom, ni står en stund vid dörren. Du kommer tillbaka med ett stort leende och säger: Jaa du verkar gilla honom. Vi kommer nog se mycket av Micke. Vi ska boka en ny träff med honom snart.

Du berömmer mig för att jag varit duktig och nu ska jag få en belöning. Du öppnar buren, jag får krypa ut. Du tar tag i mitt koppel och drar mig mot garaget. Där låser du upp mig. Du säger att du fick låna nycken av Micke, För den här gången, Säger du med glimten i ögat.

Väl inne i garaget får jag runka medan du tittar på och berättar hur bra andra killar har varit i sängen, inte bara Micke, och hur underlängsen min kuk var mot deras.

Du säger: spruta på golvet.

Jag gör det. Du tar upp mobilen. Jag ser att den filmar. Jag hör Mickes röst: har han kommit redan? Jag är ju inte ens hemma än!

Ja, svarar du, han är inte som du men du ville ju se när han slickar upp det från garagegolvet.

Jag får slicka upp det medan ni skrattar.  Ni säger gång på gång att jag missat något ställe.

Vi kan ju inte ha kladd på det fina golvet, säger ni. 

När ni är nöjda säger du, hej då Micke. Jag får säga hej då Herre.

Sedan kysser du mig.

Du säger: Är du nöjd? var det skönt? Är allt ok?

Jag svarar: Ja min älskade. sjukt skönt min underbara. Jag är så nöjd…

Tidigare inlägg
Showing 10 comments
 • MJ
  Svara

  Bra skriven men kanske inte riktigt passade mig och vad jag blir kåt av.
  Personligen hade det hellre fått varit Miss som dominerade slynan än en annan man.
  Där hon gärna fått sätta på slynan med en strapon!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Ja smaken är ju olika 😉 tyckte det va spännande att läsa vad han går igång på och fantiserar om i alla fall. Kanske blir en real life story framöver om pegging istället 😉

 • MJ
  Svara

  Låter spännande! Ser fram emot det .
  Brukar använda buttplugg ibland när jag har det skönt.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Mm, butplugs är ju superhärliga! alltid velat ha en med kaninboll eller rävsvans på ♡

 • MJ
  Svara

  Så sexigt det skulle vara.
  Vad för typ av plugg skulle du vilja att en man har?

  • Nymphomaniac
   Svara

   Bra fråga, inget för glittrigt jag gillar en ihålig plugg jag har i keramik, den kan man fylla med varm eller kallt vatten för att få olika upplevelser, den skulle jag absolut kunna använda på en man.. fast jah har aldrig träffat på någon som kan ta den 😉

   • MJ
    Svara

    Låter som en härlig plugg.
    Får kanske kolla efter en sådan!

    • Nymphomaniac
     Svara

     Tycker jag absolut du ska göra 😉

     • MJ

      Hittade ingen sådan tyvärr.
      Men blev några andra beställda.

     • Nymphomaniac

      Kul att du hittade några andra i alla fall 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt