under Inlägg

…den stiliga butikschefen!

Det kan väll knappast ha ungått någon att det va riktigt tråkigt väder idag! Eller i alla fall i Stockholmsområdet 😑 Trots det har jag tagit mig ut och tränat två gånger idag, kände att det va väldigt snyggt jobbat av mig själv faktiskt så när jag väl kom hem, blöt och kall från regnet, tyckte jag att jag förtjänade lite värme 🔥

Som jag säkert redan sagt så har jag en välsorterad lista med KK’s och FwB som jag kan välja och vraka ur när lusten smyger sig på, och idag va jag på humör för ett av mina senaste förvärv: Butikschefen på min lokala mataffär.

Alla som har bott i ett område en längre tid har garanterat några personer som man blir lite extra glad när man springer på, det kan vara kassören i mataffären, frisören mitt emot, tidningsbudet eller kanske en av barnens fritidspedagoger. För mig har den här någon alltid varit butikschefen.

Under flera år har jag sett honom och han har sett mig men ingen av oss har någonsin agerat på några signaler. För min egen del för att jag var i ett förhållande större delen av dom här åren och sen kändes det lite försent att bara plötsligt lägga fram ett oanständigt förlag 🤷‍♀️

Men så en kväll för ca 2-3 månader sen dök han plötsligt upp i flödet på tinder och han fick en högerswipe direkt. Några dagar senare matchade vi och han skickade det första meddelandet.

Det finns några speciella saker med den här killen som gör honom till ett ultimat KK (förutom att han är lång, snygg, vältränad och doftar gott då)

1. Han körde raka puckar direkt. Han ville ha en kk relation.

2. Han jobbar nära och har möjlighet att vara spontan.

3. Han tjatar aldrig någonsin eller försöker starta småkonversationer vid sidan av sexet. Han vet vilken relation vi båda vill ha till varandra och stannar inom dom gränserna.

4. När vi ses och har sex så är det full fokus på oss där och då och vår gemensamma njutning, men utanför sängen är vi fortfarande främlingar och främlingar ställer varken till scener eller stället krav. So relaxing! 😎

Men i alla fall!

Där var jag som sagt, kall och frusen, så jag drog iväg ett sms.

“Hej! Är sugen på lite spontan värme i skitvädret, har du lust och möjlighet att komma över?”

Inom 1 timme ringde det på dörren.

En annan sak som är värd att nämna om min lilla lista med godbitar är att alla har en aldeles egen unik smak som dom kvalar in på (förutsatt att grundkraven är uppfyllda) Till exempel har en kille förtjänat sin plats för att han är grym på att slicka, en annan för att han är expert på att ge fontänorgasmer, en tredje ringer jag till när jag vill ha kel och gos i soffan och den här killes special ability är att han tar sig tid. Vi pratar långa förspel, smek, teasing och när han väl tränger in är det ofta långsamma rörelser, något jag njuter extra mycket av är när han tränger in ända till botten och håller ett fast grepp om mig och bara håller still där en minut så jag får tid att känna hela hans kuk i mig. 🤤

Han klev in i hallen och jag la genast mina armar kring hans hals. Han sparkade av sig skorna, drog mig tätt intill och gav mig en djup kyss. Hela min kropp slappnade av i hans famn och kyssandes backade vi in i badrummet. Han smekte långsamt av mig mina kläder, plagg för plagg och jag gjorde detsamma med honom. Hans nakna varma kropp mot min kändes fantastisk. Han snurrade runt mig så jag stog vänd mot badrumsspegeln med honom bakom mig och han tröck mig mot sig med en hand på min mage och en strax nedanför min hals. Jag lutade huvudet bakåt och mötte hans läppar samtidigt som hans händer sökte sig upp till mina bröst. Mina läppar sökte sig från hans mun till hans hals. Han sträckte på den och jag viste att han betraktade oss i spegeln.

Vi fortsatte in i duschen. Där väntade mer smek och kyssar under den varma vattenstrålen. Han tog tvål i sina händer och tvålade in hela min överkropp, sen sjönk han ner på knä, lyfte mitt ena ben över sin axel, nafsade mig i vaden och tvålade in även benen och mina fötter. Nu återstod bara fiffi som han ännu inte hade rört. Hans händer rörde sig upp för mitt innerlår, stannade till vid ljumsken, och precis när jag skulle få känna hans beröring DÄR avbröt han och räckte mig tvålen. Så frustrerande men ändå så upphetsande. Jag fick tvåla in mig själv istället.

Vi avslutade duschen och förflyttade oss till sovrummet. Där la han mig ner på den stora sängen, särade på mina ben, böjde sig ner och började kyssa mig från fotankeln upp längs med benet. Han pausade med munnen över min fitta och för ett ögonblick kunde jag bara känna pusten från hans andetag, men tillslut, äntligen böjde han ner huvet den sista biten och började slicka mig.

Leken varade länge och vi njöt av varandra både oralt och i olika sexpositioner och tempon. Jag kom tillslut med hans kuk djupt i mig, det kändes skönt att känna hur min tillfredsställda mus kramade om hans hårda stånd. Han stannade kvar i mig och lät mig njuta och rida ut orgasmen och alla eftervågor ordentligt innan han tillslut drog sig ur. Han hade inte kommit än och själv kan jag aldrig få nog så det dröjde inte länge innan han trängde in i mig igen. Han stönade av njutning vilket bara eggar upp mig ännu mer!

-Vart vill du att jag ska komma? I dig? över dina bröst som sist? Eller kanske i munnen?

Jag har egentligen inget specifikt som jag föredrar när det kommer till vart killen ska komma, han får köra på det som ger honom mest njutning, men idag pirrade det till lite extra när han sa munnen. Det skulle ju ändå vara ganska hett och det var länge sen. Jag tittade upp i hans ögon och han förstod.

– Så munnen?

Jag nickade. Han log.

– Du kan alltid spotta ut sen om du vill, sa han med ett leende. Sen fortsatte han, – Jag står gärna över dig och runkar och när jag närmar mig styr jag in den i din mun. Är det ok?

Jag nickade ivrigt igen.

Han drog sig ur mig, tog av sig kondomen och tvättade av sig lite snabbt.

Jag gled ner lite på sängen så länge och började smeka mig själv lite lätt mellan benen.

Han ställde sig på knä bredvid mitt huvud och började runka. Jag låg så nära så jag kunde slicka och suga på hans kulor samtidigt som jag fortsatte att smeka mig själv.  Han runkade sin kuk och gav ifrån sig ett stön. Jag smekte mig allt intensivare och gick igång på vetskapen att han snart skulle tömma sin säd i min mun. Jag bestämde där och då att jag skulle svälja.

Han närmade sig. Hans ollon gled in mellan mina läppar och jag sög djupt tills hans sperma började pulsera ut i min mun. Han smakade gott och jag lyckades smeka mig själv till en orgasm samtidigt som min mun höll på att fyllas. Han såg ner på mig och jag svald två gånger innan jag lät honom dra tillbaka kuken.

Vi sjönk ihop på sängen för lite aftersex mys, sen klädde vi båda på oss. Han gick och vi fortsatte med våra kvällsplaner på varsitt håll.

 

Vem är ert lokala ögongodis och har ni försökt ta det längre än så någon gång? 

 

Nu ska jag avsluta dagen med ett varmt bad ❤ Trevlig kväll på er 😘


 

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Dave
  Svara

  Wow, fantastiskt att läsa!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Skönt att höra att du gillade inlägget

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt