under Inlägg
Det är tidigt på morgonen. Jag ligger kvar i sängen helt naken. Du kommer in och står där och iakttar mig i dörröppningen en stund. Du sätter dig i sängen och smeker min nakna rumpa. Låter dina händer vandra längs med min nakna kropp. Jag vaknar upp och tittar lite yrvaket på dig.
– God morgon, hjärtat, säger du.
– God morgon, säger jag och sträcker på mig.
Du smiskar till mig lite lätt på ena skinkan och jag gnyr till. Känner dina fingrar treva mellan mina fuktiga läppar. 
– Åhhhh, här var vi våta, säger du. Kanske min lilla slyna ska få sig ett riktigt rejält morgon knull.
– Mmmmm…stönar jag fram och trycker min rumpa emot dig.
– Sära på benen, befaller du mig.
Jag särar på mina ben och putar ut med min rumpa. Du fortsätter låta dina fingrar leka med min fitta. Känner hur du jobbar snabbt in och ut och jag stönar till. Du stöter in två fingrar hårt och fort in och ut ur min våta fitta. Du drar ut dom efter en stund och smiskar till mig på min rumpa. Du särar på mina skinkor och låter din tungspets leka med mitt tajta hål. Du spottar och jag känner sedan hur dina fingrar massera mitt tajta hål. Känner hur du pressar in ett finger och låter det glida in och ut. Jag gnyr till av vällust. Efter en stund stoppar du in ett till och ökar takten. Du stöter in dom med sådan kraft att jag nästan flyttar mig framåt och jag stönar till högt varje gång. 
– Gillar du när jag pullar dig hårt i analen, frågar du med auktoritär röst.
– Mmmhmmm…stönar jag fram.
– Hör inte att du gillar det. Låt mig höra att du älskar när jag rövknullar dig hårt med fingrarna.
– Älskar när du tar mig hårt, gnyr jag fram och stönar allt högre.
– Bättre kan du, säger du med sträng röst.
– Åhhhh, det är så skönt. Pulla mig hårt. Snälla, stönar jag fram.
Jag stönar allt högre och högre. Jag trycker min rumpa emot dig varje gång du stöter in dom. Du smiskar till mig med öppen handflata samtidigt som du pressar in dom snabbare och snabbare. Du drar ut dom och stoppar in dom i min mun. 
– Gillar du smaken utav dina egna fitt- och rövsafter din smutsiga lilla slampa?
– Mmmmhmmm….stönar jag fram medans du leker med dina fingrar i min mun. 
Du drar ut fingrarna och jag hör att du går iväg. Jag står kvar där på alla fyra som en duktigt flicka och tittar in i väggen. Ser tillslut hur du tornar upp dig bakom mig. 
– Sätt dig upp, befaller du mig. 
Jag sätter mig upp på knä och du sätter på mig ett par läderhandbojor. Du knyter fast en ögonbindel och nu känner jag hur nervositeten ökar, men samtidigt gör det mig fruktansvärt upphetsad. Du tar tag i mig och lägger mig över ditt knä. Tar ett stadigt grepp om min hals och trycker ner mig mot sängen. Du pressar in dina fingrar i min dyblöta fitta. Du börjar tokpulla mig hårt. Du drar ut dom efter en stund och smiskar till min känsliga fitta. Jag rycker till.
– Ligg still, befaller du mig.
Jag försöker allt jag kan för att inte rycka till varje gång du smeker eller smiskar till min fitta. Du släpper ditt grepp om min hals och tar tag i mig och trycker ner mig i sängen, så jag ligger på mage. 
– Sära på benen, befaller du.
Jag gör precis som du befaller mig, men känner hur du särar ytterligare på mina ben ändå. Känner hur du låter något kallt rinna ner mellan mina skinkor. Du pressar något mot mitt analhål. Känner hur du trycker in det längre och längre in i mitt tajta lilla hål. Tillslut känner jag hur hela mitt tajta hål är uppfyllt utav analpluggen som du precis tryckt in. Du smiskar till mina skinkor några gånger och sedan känner jag hur du med en ända stöt pressar in din stenhårda kuk i min våta fitta. Känner hur uppfylld jag är i båda min hål och jag stönar till av vällust när du låter din hårda kuk glida in och ut. Du låter den glida allt fortare och fortare ut och in. Jag stönar allt ljudligare. Du tar tag i mitt hår och drar upp mig emot dig. Viskar i mitt öra.
– Är det skönt din smutsiga lilla slyna? Gillar du när du är fylld i båda din hål?
– Mmmhmmm…gnyr jag fram.
– Säga att du älskar det, befaller du mig. 
– Älskar att bli uppfylld och knullad utav dig. Älskar när du tar mig hårt, stönar jag fram. 
Du släpper mitt hår och trycker åter ner mig i sängen. Du tar ett stadigt grepp om mina höfter och ökar takten. Känner hur min rumpa slår mot dig varje gång du stöter in din hårda kuk i min fitta. Jag stönar utav välbehag. Du drar ut den och befaller med bestämd röst. 
– Vänd på dig din lilla slampa. 
Jag vänder på mig så att jag ligger på rygg. Du smeker min fitta och sedan smiskar du till mig. Jag rycker till. Du trycker in din styva kuk i mitt våta hål och tar ett stadigt grepp om min hals och trycker ner mig i sängen. Du ökar takten och låter din kuk glida allt snabbare in och ut. Du smeker min blodsprängda klitta med din tumme samtidigt som du knullar mig allt hårdare. Du ger mig en lavett och frågar.
– Är du min smutsiga lilla slyna? 
– Ja, stönar jag fram.
– Va, hör inte vad du säger, säger du med sträng röst och ger mig ännu en lavett.
– Ja, jag är din smutsiga lilla slyna, stönar jag fram allt högre.
– Gillar du att va min lilla slampa, frågar du och ger mig ännu en lavett.
– Ja, gnyr jag fram.
Du har fortfarande ett stadigt grepp om min hals och hur mycket jag än ålar runt så kommer jag ingenstans. Du fortsätter stöta in den snabbt och hårt i min våta fitta. Jag stönar högt och ljudligt. Du ökar takten igen och stöter in den hårt i min blöta fitta. In och ut fortare och fortare. Tillslut drar du ut den och befaller mig med bestämd röst.
– Sätt dig upp, så jag kan munknulla dig din smutsiga lilla slyna.
Jag sätter mig upp och du tar tag i mitt hår och för min öppna mun mot din kuk. Du trycker in den i min mun långt ner i halsen och låter den stanna där en stund. Du släpper mitt hår och jag drar ut den. Känner hur jag hulkar till på vägen ut. Du tar ett nytt grepp om mitt huvud och börjar munknulla mig. Du ökar takten och det ända jag kan göra är att ta emot. Känner hur din kuk tillslut börjar pulsera och jag hör hur du stönar till. Strax där efter sprutar du hela min mun full med din varma säd och jag sväljer som en duktig flicka varenda liten droppe. Du drar ut din kuk ur min mun och sen hör jag hur du lämnar rummet. Jag sitter kvar där som en duktig flicka och väntar….
Recommended Posts
Showing 5 comments

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt