under Inlägg

Äntligen har jag haft tid att testa min nya Mystim Tickling Truman eStim Vibrator!

Jag må ha testat många dildos och leksaker innan, men den här har jag varit extra sugen på då det inte bara är en ny leksak, utan min allra första upplevelse av Electro stimulans!

Jag visste verkligen inte vad jag hade att förvänta mig och det finns alldeles för lite info ute om eStim. Hur skulle det kännas? Finns det några risker?

Som ni troligen redan har sett lusläste jag instruktionsboken först ^^ Vilket var tur för där stod det bl.a. att jag inte ska starta eStim funktionen förrän staven är helt i mig, hade jag inte läst det hade jag troligen försökt starta den och bara känna med fingrarna på den först istället som en riktig fegis ^^ Men nu blev det att testa skarpt direkt 😉

Jag klädde på mig ett par spetstrosor med öppen gren för att få lite extra lyxkänsla (är väldigt missnöjd med hårväxten jag har just nu, men inväntar en tid för vaxning så måste stå ut och får kompensera på annat sätt så länge) sen la jag mig tillrätta på rygg i sängen med särade ben.

Jag smorde in staven med glidmedel och började med att gnida den avstängd mot mig. Det dröjde inte länge innan min fitta började sukta och försiktigt förde jag in staven i mig, Storleken och böjningen på staven är verkligen helt perfekt, den passade som om den varit figursydd efter just min fiffi.

När hela staven väl var i mig och jag vant mig vid storleken började jag med att testa vibrationsfunktionerna. Den har nämligen två vibratorer i sig, en i toppen av staven och en i själva skaftet. Dom här kan man sen njuta av separat eller tillsammans och i olika vibrationsmönster och hastigheter utifrån 8 förinställda program. Jag tog tid på mig och gick igenom alla programmen och lekte med  +/- knappen för att öka eller minska intensiteten.

Vibratorn i toppen av staven va nästintill ljudlös, så passande när man vill njuta I smyg 😉 Den i skaftet lät bara lite högre.

Mitt favoritprogram blev nr 7 ❤

Slutligen stängde jag av vibratorerna och gjorde mig redo för att testa eStim funktionen. Jag tog ett djupt andetag och klickade på startknappen.

… Jag väntade.

… Startade den inte?

Jag försökte känna efter ordentligt om det fanns nån liten kittlande känsla jag kunde känna, men nej. Just där och då kände jag mig lite nedstämd faktiskt, det här som jag hade hoppats på skulle vara så skönt 🙁

Men, som tur är kom jag ihåg vad som stog i instruktionsboken!

It always starts in the first programe and at the lowest intensity level

Såklart! med ett stigande hopp klickade jag uppåt i intensiteten på + tecknet och då mina vänner, då kändes det verkligen!

Jag vet knappt hur jag ska beskriva det. Det var verkligen en pulserande njutning som mest liknande en helt fantastisk massage fast inifrån. Det skönaste va att jag behövde inte göra någonting. Staven behöver inte föras ut och in eller nått  jag kan bara ligga helt still och njuta. Precis som vissa njuter av att ligga still i ett varmt bad 😉

Jag va såklart tvungen att filma min första upplevelse av Electro stimulans, men ni kommer troligen höra mer av min njutning än att faktiskt se den ^^

Sen va jag såklart tvungen att testa Electro stimulansen och vibratorerna tillsammans. It was amazing

Sist men inte minst så fanns träningsprogrammet kvar att testa. Så när jag kände mig klar med med njutningen (efter 3 orgasmer) startade jag träningsprogrammet som ska stärka bäckenbottenmuskelaturen.

Jag hade inte förväntat mig särskilt mycket av just den här funktionen, precis som alla andra “träna dina muskler utan att röra dig” produkter på tv-shop tänker jag mig att även det här är hokus-pokus XD

Men jag blev väldigt positivt överraskad när jag startade programmet och verkligen kände hur musklerna började jobba på ett helt annat sätt än under eStim programmen. Jag höjde intensitetsnivån till det högsta, precis som det stod i instruktionsboken, och det fick verkligen igång musklerna rejält! Så nu har jag gått från att vara en tvekare till att tro att det här faktiskt kan funka 😀

Jag vågar tyvärr inte köra för hårt med den just nu då jag är mitt i en äggdonationsprocess, men om ca 2 veckor ska jag faktiskt köra med träningsprogrammet varje dag och kombinera med min Vagina Tightening Gel som jag har fått bra resultat av tidigare. Tänker att jag ska testa resultatet genom att hoppa hopprep, det är en sån där klassisk aktivitet då det är svårt att hålla tätt om inte bäckenbotten är i form, vilket den sällan är efter man har fått barn tyvärr.

Om jag känner av skillnad kommer jag pusha stenhårt för att den här ska bli årets julklapp och ett måste för alla mammor där ute som förtjänar både njutning och stark muskulatur ❤

Och påtal om årets julklapp! 

Varför inte sätta igång med julklappsshoppandet nu direkt 😉

Hos Vuxentoys.se får ni nu 15% rabatt på följande eldildos.

Mystim Daring Danny E-stim Vibrator – Vuxentoys.se

Mystim Electric Eric eStim Vibrator – Vuxentoys.se

Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator – Vuxentoys.se

Mystim Tickling Truman eStim Vibrator – Vuxentoys.se

Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator – Vuxentoys.se

Erbjudandet gäller t.o.m 30/11 -2022. Koden som skall anges är: ELSTIM

 

Själv tänker jag skicka en önskelista till tomten med Aparte högst upp på listan ❤

Tidigare inlägg
Showing 16 comments
 • Tom
  Svara

  Wow, grymt!
  Skulle kunna nöja mig med att hantera staven åt dig, tror jag

  • Nymphomaniac
   Svara

   Skulle du verkligen kunna hålla dig till att bara leka med staven? 😉

  • Mranal
   Svara

   26 yo old Guy livin in stockholm…u look so tasty …i have so many questions for u, can u mail me at sdie986@gmail.com?

 • Bergs
  Svara

  Jösses vilket inlägg och så sexiga bilder och videos, så härligt att höra dig stöna
  Och läsning läsning med

  • Nymphomaniac
   Svara

   <3 Så glad att du gillar inlägget:*

 • Mr J
  Svara

  Så otroligt sexigt att läsa om din njutning! Hade velat vara där och njuta med dig. Du är så sexig vaxad som ovaxad. Hade gärna smakat på dig vilket som!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack fina du <3 Är lite sugen på att köra en livestream på Only Fans framöver, så prenumerera på mig där om du inte vill missa det och vara med mig 😉

 • Mr A
  Svara

  Fantastiskt å se å höra dig sköna å må under bart gött. Skulle absolut kunna nöja mig med och waxa dig å sen styra staven åt dig och bara se hur du njuter

  • Nymphomaniac
   Svara

   Mmm, det hade vart så härligt!

   • Mr A
    Svara

    Men hade förberett allt riktigt ordentligt först för maximal njutning för dig.

    • Nymphomaniac
     Svara

     <3 tell me, hur hade du förberett?

     • Mr A

      Först had jag riggat upp remmar i sängen för både ben. Å lag fram ögon bindel å diverse storlekar på analpluggar plus olika Gag bolls å andra varianter av Gag saker.

     • Nymphomaniac

      älskar att ha ögonbindel på 😉

 • Mr A
  Svara

  Både ben och armar. Ska det vara inte bara ben

 • Z
  Svara

  Åhh ä såå sugen på o testa just elektro oxå, du tänder mig fast ja ä hetero tjej se o höra din njutning ä mmm

  • Nymphomaniac
   Svara

   <3 tack fina du! kan starkt rekommendera dig att prova 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt