under Inlägg

Jag har en enorm förkärlek till gifs…små korta klipp som skapar utrymme till egna tankar.

Jag gör ju egen gifs åxå…gärna efter önskemål om Ni har några?

 

I skrivandets stund har jag min ena hand o ett finger inne i min härliga lilla snäcka…jag känner hur jkla kåt jag blir att posta dessa gifs o inlägg till Er..

 

Blir kåt av att veta att era kukar styvnar när Ni läser mitt inlägg.

Jag trycker lätt ut…och in mitt finger…det smackar på ordentligt…stoppar upp finger i min mun o suger den som en riktigt kuk…älskar min smak!

 

 

 

Det blir definitivt en analdusch strax…vill knulla röven med mina fingrar o min härliga svarta dildo som gör att jag kommer så hårt.

Sitter gärna över en spegel så jag verklien ser hur jag knullar mina små tighta hål…blir sjukt kåt att titta på mig själv…varvat med mitt mysiga bibliotek med gifs .

 

Visst har jag väl berättat att jag har lite av kuk fetisch…Haha ja..älskar att få cumtribute till mina bilder…även att se en hård härlig  kuk.. åååh… jag älskar att se när bulan växer fram i byxan.. vattnas  i munnen på mig då.

 

Tidigare inlägg
Showing 21 comments
 • J
  Svara

  Sitter med en hård kuk i handen nu efter att ha läst ditt inlägg.

 • JB
  Svara

  Mm vilken härlig läsning & gifsen.. Ligger med kuken i min fleshligt…

  • nyfikenkåt
   Svara

   Dina gifs och berättelser är helt i min stil, blir jättekåt av att kolla in dina inlägg. Det skulle bara vara så härligt att få onanera tillsammans med dig… som en start!

 • Hotspot
  Svara

  Underbart❤

  • Christoffer
   Svara

   Hej såg din profil på klubb6.se och blev väldigt nyfiken och intresserad av att lära känna dig måste säga att du är fruktansvärt vacker och har en grymt tight kropp.tycker om din blogg häftigt med personer som pratar om sex och delar med sig av sina egna tankar och känslor. det glädjer mig att det finns såna bloggare som du. en fråga bara är det du som sitter och rider på filmsnutten på bloggen du ser så kåt och nöjd ut när du glider upp och ner på kuken..jag gillar det mesta inom sex men framförallt älskar jag att tillfredsställa partnern till fullo det bästa jag vet är oralsex att få slicka fittan tills den kommer gärna i ansiktet helst en riktigt fontän orgasm det går jag igång på något fruktansvärt så kåt som jag känner mig då går inte förklara kuken blir hårdare än ett järnrör .kul med sex och allt va det innebär. skriv gärna tillbaka väntar ivrigt på svar från dig

  • Anonym
   Svara

   Sitter och smeker min hårda kuk innanför mina shorts på rastplatsen. Kan inte låta bli när jag ser dina gifs och läser dina texter. Kommer inte kunna hålla mig länge till!! Får nog ta fram kuken och spruta min varma sats

 • Dalkarl
  Svara

  Var ska jag skicka sköna gifs till dig?

 • Xyliot
  Svara

  Hård kuk här också

 • Dalkarl
  Svara
 • Q
  Svara
 • Jeppe
  Svara

  Dags å ta ut kuken å runka

  • Hotspot
   Svara

   Såja….runka kuken för mig❤

   • Jeppe
    Svara

    Det blev skönt sperma sprut.

   • Per
    Svara

    Det går det för mig nu

 • Masen
  Svara

  Min kuk blir så jävla hård när jag läser dina inlägg och ser dina härliga bilder

 • Christoffer
  Svara

  Hej såg din profil på klubb6.se och blev väldigt nyfiken och intresserad av att lära känna dig måste säga att du är fruktansvärt vacker och har en grymt tight kropp.tycker om din blogg häftigt med personer som pratar om sex och delar med sig av sina egna tankar och känslor. det glädjer mig att det finns såna bloggare som du. en fråga bara är det du som sitter och rider på filmsnutten på bloggen du ser så kåt och nöjd ut när du glider upp och ner på kuken..jag gillar det mesta inom sex men framförallt älskar jag att tillfredsställa partnern till fullo det bästa jag vet är oralsex att få slicka fittan tills den kommer gärna i ansiktet helst en riktigt fontän orgasm det går jag igång på något fruktansvärt så kåt som jag känner mig då går inte förklara kuken blir hårdare än ett järnrör .kul med sex och allt va det innebär. skriv gärna tillbaka väntar ivrigt på svar från dig

 • Hotspot
  Svara

  HÄR på bloggen är det endast “Hotspot “‘s inlägg som kan vara på mig

 • Andreas
  Svara

  När får man se dig på OF ? 🙂

 • Per
  Svara

  Herregud vad kåt jag är nu. Runkar och sprutar strax..

  • Hotspot
   Svara
 • MrErotic92
  Svara

  Från att logga in på k6 lite smått kåt till att nu ligga med kuken ståendes rätt upp och smeker den med ena handen och andra skrollar man igenom dina upphetsande inlägg samtidigt som fantasin skenar iväg..
  ordentligt kåt har du fått en 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt