under Drömmar, Inlägg, JagochMinslyna, Kinky & udda

Har varit inaktiv länge, jag vet !

MEN nu har lusten börjat komma tillbaka, den kom tillbaka efter en lång diskussion med slynan som fick mig att ändra om min sida på darkside från att jag inte söker någon mer till… ja inte att jag söker någon utan mer neutral det står iaf inte att jag är ointresserad.

Jag, eller snarare vi, jag och min slyna söker nu efter någon mer som antingen är bisexuell eller som kan tända på forced bi, vi är ute efter en man jag kan träffa själv ibland men även någon vi kan träffa tillsammans där det går ut på att tänja deras bisexuella gränser såsom smek, kyssar och sug men gränsen för mig går vid samlag om nu inte de båda verkligen skulle vilja det.

Jag cet samtidigt inte hur jag skulle reagera när det väl händer, jag tänder extremt på tanken att egga dem till att röra mer vid varandra genom att kåta ypp dom med mig själv, klä av mig, smeka mig för dom samtidigt som den som vågar mest får leka med mig först <3

Jag tror jag skulle bli osäker som satan men samtidigt väldigt kåt, det är tändande och min slyna har redan sugit en annan man för mig med bildbevis men jag va inte med, finns ett inlägg om det, den gången när bilderna kom jag blev så kåt att jag knappt fick luft jag andades extremt häftigt och böev så våt att det rann längs mina ben, jag hade en vän hos mig och hade gått undan för att se vad han skickade, minns att jag gjorde allt för att hon skulle gå !

Tanken är samtidigt iaf från mig att jag vill ha någon 24/7 där den andra har lika mycket tävlingsinstinkt som min slyna, vem som skickar sexigast bild och liknande saker och göra upp specielka individuella förmåner för den som gör bäst ifrån sig.

Jag va osäker på det hela först vi har diskuterat det i minst ett år kanske två men det har inte lockat mig fullt ut men det va som om jag vaknade en dag efter att vi hade haft ett intensivare samtal om det och bara, JAG VILL !!

Men sökandet är inte enkelt, jag söker inte aktivt själv utan dyker det upp någon som känns speciell så pratar jag gärna och jag tar inte första bästa jag vill lära känna på alla plan för att känna om just den personen passar mig men jag tar upp bi/forced bi väldigt tidigt i samtalen och det är egentligen det avgörande för att jag ska fortsätta samtala.

Jag har blivit så tänd av tanken att jag numera onanerar ungifär hela tiden 🙂

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Anonym
  Svara

  Ah. Kul att hitta en svensk femdom-blogg! 🙂

 • Betterman
  Svara

  Hej!
  Blev lite intresserad av läsningen, vet att det är ett tag sedan detta var aktuellt men vid nyfikenhet från din sida så finns jag på ds “betterman”

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Polyamori, polyamorös, tresamhet