under Inlägg
Jag trodde inte att denna dag skulle hända.. jag har alltså bestämt mig för att i min anonymitet, blogga. Efter nästan 25 år på denna jord blir det av, nog har jag bloggat förut när jag var yngre eftersom att jag är från den tiden där bloggare var dagens Youtubers, men, då var jag inte anonym som jag nu väljer att vara.
Varför tänker jag vara anonym? För att det jag kommer blogga om kräver att man idag är det för att skydda sig själv på ett vis. Många har antingen kanske ett rykte, en image eller ett yrke som kanske inte passar ihop med att gå ut och skylta med sin identitet. 
Men till min personlighet hör nyfikenheten och bland annat att försöka uttrycka sig om mina tankar och känslor, dela med mig av min nyfikenhet och höra lite åsikter från andra människor. Tanken är alltså den att jag vill lära mig mer om mig själv och om detta fantastiska ämne som vi pratar och delar med oss aldelles för lite av.
Jag hoppas att det finns någon där ute som kanske vill diskutera och sådär med mig om detta ämne, för sex är fantastiskt och vi borde ha mer av det och prata mer om det för att ta kål på tabun.
Puss 
/MsPP
Tidigare inlägg
Comments
  • S&s
    Svara

    Vi är ett par som gärna hörs/ses om även du vill det i framtiden. Väldigt diskreta också…
    Skriv gärna i kommentarsfältet ett svar så kan vi ev. Höras mera ☺️
    Ha en ljuvlig sommar!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt