under Inlägg

 

 

När man tar av sig sin bikini…haha men den ändå är kvar på ..

Jag tycker det är sexigt att se formen av bikinin där den suttit …

Som alltid efter några timmar vid stranden blir jag så kåt.. just av alla blickar jag faktiskt får när jag ligger där på min filt i min minimala bikini med brett särade ben… ibland svankar jag på ryggen när jag vet att någon tittar .

 

Jag kan även smeka mig …stoppa in handen i mina trosor diskret om jag hittat en sugen blick .

Så nu ligger Jag o smeker av mig mina trosor o fotar mig för att kunna dela med Er.

När jag går till o från stranden kan jag med fördel knyta upp min tröja högt så mina bröst sticker ut på undersidan…ungefär så här..

 

Ska nog plocka fram  min svarta Dildo jag köpte för att träna upp analen… vill ju så gärna känna en kuk där en dag… kanske är det Du som blir den första…

Kanske att jag lyckas fota o filma mitt försök…då kommer jag såklart tillbaka o delar med mig till  Er som jag lovat 😉

💋💋💋

Tidigare inlägg
Showing 24 comments
 • Spanky
  Svara

  Du är så otroligt läcker!!! Det bultar skönt i kuken när man får se dina bilder. Tänk att låta tungan smeka utmed konturen av bikinin innan tungan får leka med bröstvårtorna. Suga och nafsa lätt på dem innan jag kysser mig neråt… ;P

  Om du vill ha lite tips och tricks kring det där med analpenetration så har jag lite tips som kan hjälpa dig att få till en skönare upplevelse. 😉

  • Hotspot
   Svara

   Men så spännande… tar tacksamt emot tips!.. tycker det är så skööönt när jag har ngt som knullar mig i analen.

   Å tack för dina härliga rader… dessa gör mig lycklig.

   • Spanky
    Svara

    Tänk då hur härligt det är för killen! 😉
    Det är sååå härligt att börja med ett finger och sedan tummen innan kuken ska in. Nu sitter man här och kåtar upp sig…

    Första tipset är:
    Mycket glid! Kan aldrig bli för mycket glid vid anala lekar.

    Andra tipset är:
    Ha inte för bråttom.
    Börja med ett finger och låt fingertoppen smeka i cirklar runt hålet.
    Tryck sen lätt mot ringen. Håll kvar samma tryck i 15-20 sekunder så hinner hjärnan fatta att det är något som vill in och du slappnar av lättare.

    Tredje tipset är:
    Forcera aldrig något in i analen. Det är då skador kan uppstå.

    Fjärde tipset är:
    Be killen massera hela din rumpa. Då bygger du upp kåtheten hos er båda och du slappnar av lättare. Ingen tjej jag testat med har klagat på att bli masserad. 😉

    Jag kan kan gärna komma och visa dig hur man utföra det hela på bästa sätt. 😉

  • Beardedman
   Svara

   Helt sjukt vilken het kropp du har

 • Hotspot
  Svara

  Men oj oj… tack för så mkt tips .. det funkade alldeles utmärkt..anvönde jättemkt glid o vjps så var den lilla didlon inne … fruktansvärt skönt..min lilla krampade nästan INNAN orgasmen.

  Du skulle gärna få göra det

  • Spanky
   Svara

   Så härligt! Glad att jag kunde hjälpa till även om Jag inte var på plats.
   Säg bara vart vi ska ses så kommer jag och masserar dig och din härligt sexiga bak och bröst och även snäckan ska få sitt av kuk, fingrar och tunga innan du ska få känna en hård kuk i baken! Längtar så efter att få ge dig all denna njutning. Mmm

 • Johnny45
  Svara

  Ojoj du är så läckert härlig.
  Sköna bilder.
  Älskar när man ser var bikinin suttit.
  Hur minimalt den täckt.
  Blir så sugen på dig, så härlig brud.
  Lyckligare om jag får smeka din härliga snäcka.
  Puss goding.
  Var du vill

  • Hotspot
   Svara

   Älskar att känna ngn annans händer på min snäcka… gillar det visuella…ljudet …smaskande ljudet ..blir så himla fort kåt

 • Juggen77
  Svara

  Älskar hur din bikini har suttit på dig, hade gärna lekt med sig nu och kysst åh smekt varenda cm på din kropp åh gett härliga rysningar som gör dig galen åh kåt för varje minut som går. Skulle slickat länge dina bröst, din härliga fitta åh din röv; skulle göra dig så avslappnad och stimulerad. Skulle även lekt med din röv så du känner min tunga åh mina fingrar hur jag töjer dig perfekt för att kunna ta emot min härliga böjda stora kuk sakta men säkert. Jag skulle även ta med mig en buttplug som jag köpt för din röv:):)
  Du skulle få ha den i röven medan jag låter kuken glider sakta i din fitta på alla sätt åh vis sedan skulle jag ta ut buttpluggen åh låta kuken sakta glida in i din röv där jag skulle knulla dig på härligt sätt åh skulle då fylla din fitta samt din röv i olika tempo åh du skulle få smaka på min kuk mellan. Skulle se till sen att komma samtidigt som du i en galen extas
  Du gör mig kåt som in i bomben

  • Hotspot
   Svara

   Mmm… så underbart Du skriver..;-) eju så skönt att bli knullad me en buttis i rumpan. Drömmer om att få känna en kuk där 😛

   • Juggen77
    Svara

    Tack fina du och älskar att följa din sexiga, sensuella, läckra blogg. Jag skulle älska ha kul med dig på alla sätt åh vis åh:):)
    Hoppas vi ses snart

 • Magnus 42 Falun
  Svara

  Men vilken fin solbränna du har fått! Jag skulle gärna lägga mig brevid dig och smeka dig där brännan inte har satt sig. Jag önskar att du va här nu så skulle du får haft en äkta kuk i analen istället för någon tråkig gummi dildo! Men jag får nog nöja mig med att titta på dina bilder och drömmaGodnatt sexy

  • Hotspot
   Svara

   Dildon är absolut inte tråkig … men förstår hur du menar… ni ska få se mig knulla min dildo i röven

 • Pelle
  Svara

  Vaknade mer morgonproblem och råkade halka in på denna blogg. Vilken vacker och galet upphetsande läsning och bilder. Snäckan ser fantastiskt slickvänlig ut – liksom dina vackra bröst. Tror jag kom på 5 min…

  • Hotspot
   Svara

   Men åååh så glad jag blir att läsa du kom för mig … blir kåt av den tanken.
   Snäckan älskar beröring 😉

 • Hotspot
  Svara

  Härlit att det är fler nya läsare som hittar hit:-P

 • Kalle76
  Svara

  Oj så läckert o sensuellt.
  Jag tar gärna din oskuld i det hålet.
  Du är helt underbar.

  • Hotspot
   Svara

   Tack …härliga! Blir så sugen av att Ni följer mig… Mm jag verklien längtar efter kuk i analen

 • Borlänge
  Svara

  God förmiddag 🙂 jösses vad porrig du är alltså:) vem vet du kanske är granne med en i Borlänge 🙂

  • Hotspot
   Svara

   Hehe…vem vet 😉

   Ja…det kan jag verklien stå för …älskar porr 😛

   Åxå en dröm jag har…att få komma iväg på sexklubb så snart coviden lugnar sig

 • Swe_pa
  Svara

  Underbart sexig du är. Älskar en solbränd kropp. Hade gillat om du hade solat naken. gillar din blogg mycket

 • Hotspot
  Svara

  Tack 😉
  Jag går dock i gång på kläder…klädsex…naken vet man ju hur alla ser ut typ..hehe .missförstå mig rätt …men sen sexig bikini är så mkt hetare för mig än en naken kropp…det är ju det som skapar längtan att få ta av den o en fantasi .

  Tack så mkt …jätteroligt att du följer mig :-*

 • Luther
  Svara

  Att få se din läckra kropp och läsa dina heta tankar är mycket upphetsande och inspirerande!

 • Anonym
  Svara

  Vill knulla dig

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt