under Inlägg

Jag har varit lite ynklig senaste tiden, dels pga. uppbrottet från Bikern men även för att jag legat sjuk senaste dagarna. Men så kom en av mina fantastiska läsare till min undsättning!

Inte nog med att jag fått upplyftande mejl och heta bilder, han har även varit generös och skickat mig en ny leksak som jag kan njuta av

Trots snuva kunde jag inte vänta med att få testa den så jag bäddade precis ner mig i sängen, la den mot mitt sköte och startade en pulserande vibration. Lät den bara ligga där och vibrera samtidigt som jag loggade in på mejlen på min telefon och påbörjade ett mejl till honom där jag berättar precis hur jag ligger medans jag skriver. Jag blir våtare för varje ord och det känns otroligt eggande och skönt. Jag har faktiskt varken haft sex eller onanerat på två veckor så jag är riktigt sugen nu. Berättar att jag tänker låta dildon bara ligga där emot en stund, låta den teasa mig. Berättar att jag ska titta på bilderna han skickat mig och hur skönt jag ska knulla mig med dildon när jag inte kan stå emot längre.

Känns väldigt upphetsande att skriva till honom samtidigt som jag njuter. När jag skickat meddelandet gör jag precis som jag har sagt. Jag låter dildon ligga och scrollar fram bilderna han skickat tidigare. Fantasin skenar och plötsligt, utan förvarning, kommer jag!

Så snopet! Jag hade ju tänkt mig en helkväll och att jag skulle dra ut på orgasmen, men icke. Vibrationerna var för starka och jag hade gått utan njutning alltför länge så det gick inte att stå emot!

Nu är jag helst slut, nöjd och trött efter orgasmen så det får bli att lägga dildon åt sidan, drömma heta drömmar och ge mig på den igen first thing tomorrow morning

Skicka gärna en anonym present till mig du också om du vill hjälpa till att muntra upp mig

Allt du behöver göra för att din gåva ska skickas till mig helt anonymt är att lägga en beställning hos Sexleksaker365  på valfri produkt eller på något från min önskelista och skriva “skicka till Nympho” i kommentarsfältet i kassan så löser Sexleksaker365 resten!
Glöm inte att ange rabattkod NYMPHO för att få 10% rabatt !

 

Stort stort tack till Mr.J för den fina presenten och dina upphetsande bilder!

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • J
  Svara

  Det var du så värd

  • Nymphomaniac
   Svara

   ♡♡♡♡

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt