under Mysexlife

Har sedan ett tag en ny dejt men det är först nu vi blivit intima med varandra. Med denna dejt har det känts annorlunda mot annars och jag har inte velat bli intim med honom för tidigt.. Sex har jag ju lyckats få på annat håll 😉

Men inatt hände det äntligen. Var hemma hos honom och myste lite och efter lite vin och champagne så ändrades stämningen lite mer mellan oss. Våra kyssar blev hungrigare och vi började sakta klä av varandra..

Sättet han tittar på mig, med den värmen och glöden i ögonen är bara den helt fantastisk.. Han får mig pirrig och glad..

Denna kväll klädde han av mig.. Kysste mig lätt över läpparna, fortsatte ner mot nyckelbenen, brösten och sakta ner mot låren.. Där slutade han och började istället smeka min kropp.. Han bad mig att blunda.. föreställa att jag hade rep och ögonbindel.. Sedan började han smeka mig fjäderlätt över hela kroppen, han stannade till och masserade mina styva bröstvårtor mellan sina fingrar och jag njöt.. Han fortsatte sedan ner och smekte mina ben innan han började massera mina fötter med en skön och värmande massageolja.. Efter ett tag så kände jag hans händer på insidan av mina lår och min andhämtning blev tyngre.. När han äntligen rörde vid min klitoris kom jag direkt i en stor orgasm..

Efter ett tag bad han mig att öppna ögonen igen och sedan trängde han in i mig. Behöver jag nämna att jag var riktigt våt och han kunde glida in i mig direkt.. Att äntligen få känna honom var helt fantastiskt.. Hade verkligen längtat och han var så stor och härlig.. Han har vad jag kallar en perfekt kuk, med ett rejält välformat ollon och man vill bara slicka och suga på den som en klubba… Han fick knulla mig rejält och jag somnade med ett stort leende på läpparna kan jag lova.. Nu ska här införskaffas riktiga rep och ögonbindel så att han kan få binda mig och leka med mig på riktigt.. 😉

Ser fram emot kommande dejter och för att se var detta kommer leda… To be continued.. 😉

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt