under MinaLustar

Magiskt att det finns så många kinks att utforska och ta reda på mer kring.
Jag är nämligen en väldigt nyfiken person. Jag tänker att allt går att prova, minst en gång… eller det mesta då! (inte saker som dödar…)

Med min egen sexualitet har jag alltid varit nyfiken på mer. Men alltid hållit mig inom ramar. Och vilka har då dessa ramar varit?!
– Himlans bra fråga!
Oftast sådant som betraktats som vanilj. INOM ramen för lagom och normalitet. Sådant som “gemene man” betraktar som lagom. Det vill säga ända tills jag träffade min man. 

Min man är så underbart fantastisk. Redan första dagen vi träffades raserade han den lilla boxen av ram, som jag byggt upp runt min egen sexualitet. Mitt egna lilla luft-fängelse av “vad ska andra tycka?” Han ruckade min värld och tog mig med ut på en resa. 

Fram tills vi träffades var mitt sexliv på sin höjd mediokert. Min nyfikenhet har alltid funnits där, men alternativen har varit mycket begränsade. 

Han lärde mig att jag själv sätter gränserna, inte omgivningen. 

Det är väl också därför han än idag, 9 år senare fortfarande är den bästa älskare och livskamrat jag kan tänka mig. 

Vi utforska nya gränser, nya kinks, nya fetischer och böjelser hos varandra, med varandra och med andra. Livet är definitivt inte begränsat till en särskild meny. 

Här har vi endast vår fantasi som sätter gränserna. 

På senaste har en ny smak fallit in på min erotiska smakpalett.
Jag blir mer och mer nyfiken kring DDLG (Daddy Dom/ Little Girl), eller kanske främst CGLG (Care Giver/Little girl).
Jag känner en nyfieknhet och ett pirr när jag tänker på hur vi skulle kunna utforska lek kring detta. Egentligen tror jag att den här formen av lek faller väldigt naturligt in på oss. Vi har en viss åldersskillnad och min man är otroligt omhändertagande av sig. 

Han har egentligen alltid varit en form av Care Giver för mig, även kring sexet. 

Han ser ut att tända på att få mig att må bra.
Jag blir väldigt snabbt bekväm med att bli omhändertagen. När jag släpper omvärlden helt, och hamnar i mitt “space”, känner jag eufori, totalt ohämmad och kan få multipla orgasmer mm. Jag älskar att lämna över kontrollen till min man. Och har ofta gjort det, även tidigt i vår relation, utan att kalla det för något särskilt. 

Dessutom finns det väl en hel del Daddy-issiues som faller väl in på mig med. Den här formen av lek kan nog vara läkande för mig. Kan nog stärka mig, vår relation och framförallt så tänder tanken mig. Och om det är något som är hett i fantasin, är det ju värt att utforska. 

Det finns en del skam och skuld som jag kämpar med, kopplat till den här fantasin. Jag vill därför verkligen påpeka att DDLG fantasin inte alls har något med barn eller minderåriga att göra. Det är en roll-lek mellan mig och min lekkamrat. Helt med samtycke. 

Ett scenario jag fantiserar kring: 

Jag kommer hem. Min man har lagt fram kläderna han vill att jag ska ha, tillsammans med en enkel lista av sysslor. 

 • tvätta dig ren
 • ta på dig kläderna jag förberett för dig i garderoben. 
 • Ta fram massagebänken och ställa fram oljor/leksaker. 
 • servera mig en öl på rätt vis, när jag kommer hem om 25 min.

När han kommer hem förväntar han sig perfektion. Han berömmer mig och ger mig närhet. Han kelar och klappar mig. Han masserar mig och ger mig tydliga direktiv. Mycket smek över hud, lår, håller mig nära. jag ska sitta i hans knä. kela i hans famn.

Men ölen är upphälld i ett glas, vilket han inte uppskattar. Så jag behöver bestraffas.
Han beordrar mig att lägga mig över hans knä, när han sitter i soffan. Lyfter på kjolen och blottar min stjärt. Jag får smisk. Först lätt och när det lätta smisket pågår ett tag blir röven rödare och svidigar. Han smeker mig och uppfattar hur blöt jag är. 

Men kära vän, ligger du här och är kåt. Det får vi göra nåt åt. 

Lägger mig på britsen och han smörjer in mig med rikligt av olja. Hela huden blir hal och varm. Han masserar mig och tar på mig. 

Han sätter på mig en gag. och mellan varven stöter han in sin kuk i min mun, som är öppen med gagen. Han leker med mig. Använder mig… Men jag får inte komma. Länge får jag kämpa med att hålla igen mina orgasmer. 

Efter första omgångens orgasm, låter han mig ligga kvar på britsen och krampa. Han återupptar massagen. I en annan kroppsdel, mina bröst, eller ben. Efter en stunds massage  stoppar han in sin kuk i min mun, och munknullar mig. Jag blir återigen superkåt och vill ha mer… men då är det dags för lite mer bestraffning, för att jag kom utan tillstånd. Han tar fram klädnyporna, och ställer mig bredbent framför massagebänken. 

Han binder fast mina ben så att jag inte kan föra ihop dem. Lägger magen över massagebänken så att rumpan står rakt ut. Mer smisk i kombination med smek och han slickar min klitta. Vågor av välbehag blandas med smärta från smisk, klädnypor i blygdläpparna och nu börjar även gagen att kännas i käken. 

Han kontrollerar hur länge jag orkar. 

Han har makten över hur länge han vill bestraffa mig. 

Hur länge det dröjer innan jag får komma igen, igen och igen. 

När han känner sig nöjd med mig får jag vila. Sjunka ihop och få höra hur duktig jag varit. Får kyssar och smek, närhet och kramar. Han viskar fina ord i mitt öra och jag känner en enorm tillfredsställelse över att ha varit duktig flicka. 

Undrar just om det är lika härligt i verkligenheten som i min fantasi…

/ Hon i Mina Lustar

sökord: DDLG, erotisk fantasi, Dominant, Submissiv, sexlek, kontroll, CGLG, kink, fetisch, BDSM, massage, gag, 

Recommended Posts
Comments
 • Hon i Mina Lustar
  Svara

  Enklare att skriva om sådant som redan hänt, än sådant jag fantiserar om… märkligt!
  Varför är det så tro?

  Kan behöver lite positiv pepp, till det här inlägget….

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt