under Inlägg

Vaknade relativt tidigt imorse trots en sen middagsbjudning hemma hos mig som drog sig långt in på småtimmarna.

Bredvid mig i sängen ligger min Biker med en ordentligt morgonstånd. Tyvärr är det min tid på månaden, men det ska väl inte hindra att man kan ha lite mysigt ändå?

Jag smyger iväg till lådan med sexleksaker och tar fram en flaska massageolja som doftar lotusblomma sen smyger jag tillbaka till sängen, tar lite olja i mina händer och smeker honom nerför brösten samtidigt som jag kysser honom på kinden och viskar godmorgon. Han vaknar med ett leende, vrider ansiktet mot mig och kysser mig.

– Godmorgon min vackra kvinna. säger han.

Min hand når fram till hans kuk, jag smeker den och masserar hans kulor. Hela han blir hal av oljan och då börjar jag runka av honom.

Det märks att han njuter och han lägger en arm om mig och kysser mig på pannan. Jag ligger nu med huvudet på hans bröst, min kropp pressad mot hans och ser på hur hans kuk pulserar när jag runkar honom.

Det tar inte lång tid innan han kommer över sin mage och han skälver till när jag sakta fortsätter tills den sista droppen har kommit ut.

Jag känner mig nöjd över mitt verk. Ser upp på honom och viskar “Opus”

Ska nog lägga in lite mer massageolja på önskelistan för min börjar ta slut och när det är dags för honom att återgälda tjänsten vill jag bli ordentligt inoljad

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Swedenho
  Svara

  Wow, sån behandling vill man ju ha ibland

  • Nymphomaniac
   Svara

   Ja han blev väldigt glad i alla fall 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt