under Inlägg, Sexandtattoos, Sexmöten

Jag satt på tåget till honom och tänkte att det var spännande att han inte hade hintat någonting om att han ville ligga. Kanske, tänkte jag, är han en kille som vill se hurdan jag är först. Tankarna cirkulerade kring ifall det faktiskt finns grabbar som inte är ute efter att bara ligga. Det var mörkt ute och jag kunde se min egen spegelbild i tågets fönster. Jag har klippt en lång lugg och har mittbena. Frisyren klär mig och jag känner mig fin. Han kommer vilja ha sex när han ser mig, tänker jag, det brukar killar vilja. Jag är inte ett dugg nervös eller förväntansfull egentligen. Han har köpt vin och det ska bli gott.

 

Han står vid Pressbyrån och röker. Jag vinkar glatt och tar ur mina hörlurar. Han ler stort och kramar mig hjärtligt. Han är längre än vad jag förväntade mig och pratar på ett annat sätt än vad jag trodde. Typiskt mig, tänker jag, att inte ha en aning men att ändå bygga upp en inre bild av personen. Karlen verkar lite nervös och frågar banala frågor som är lätta att besvara. Jag hinner tänka att han är söt när hans kinder är röda av kylan, dessutom har han smilgropar – precis som jag.

 

Uppe hos honom visar han mig bara in till sitt lilla rum. Han förklarar att han delar lägenhet med sin bror och därför ska vi vara där inne. Ingen husesyn på schemat! Med en något ostadig hand häller han upp härligt rödvin åt oss båda och tar snabbt en klunk. Jag blir besviken att vi inte skålade, men tänker att det gör detsamma och tar en klunk jag med. Vi kommer att prata om serier och han frågar om jag sett en vilken han nämner namnet på. Det hade jag inte. Han drar fram sin dator och klickar snabbt fram den, och vi sätter oss lite närmre varandra och börjar titta. Jag kan inte hjälpa att vara lite besviken att han inte bara kan slappna av och prata med mig.

 

Han gör små tafatta försök att komma närmre, att röra vid mig, att få min uppmärksamhet. Jag är inte lätt att snärja, så jag ignorerade alla försök. Min outfit bestod av ett stort, grått linne utan bh under och tajta, svarta jeans. Det var enkelt att se mina bröstvårtor under linnets bomullstyg, och jag visste att han visste det.

 

Efter ett antal glas vin och några avsnitt på serien han hade förseslagit bad han mig lägga mig ner. Många tankar for genom mitt huvud – främst undrade jag om han äntligen skulle ta tag i saker och ting. Han drog mig tätt intill sig och tog för sig av att smeka min hud. Först bara utanpå mina kläder, sedan vågade han sig in under linnet, följde mina revben och snuddade vid nedre delen av mitt bröst. Han kysste min hals och gjorde verkligen allt i hans makt för att jag skulle uppmärksamma och välkomna. Jag höll honom på halster ett tag, tänkte att han fick kämpa lite om det nu var detta han ville trots att jag inte hade förstått det över huvud taget.

 

Plötsligt vänder jag fokus från serien och tittar på honom. Han attackerar med en kyss. Hans mustasch kittlar mig och jag hänger mig. Han drar mig över sig och jag känner hans styva lem precis under min fitta. Genast börjar jag bli våt och kysser honom mer och mer intensivt. Vi gnider våra kön mot varandra, kåtar upp varandra, fortfarande fullt påklädda. Snart blir jag rastlös och vill komma till skott, men han stoppar mig. Han vill alltså teasa lite till, tänker jag, och fortsätter.

 

I kåthetsdimma sliter vi av varandra kläderna. Hans kuk är magisk och stor. Han stönar så härligt när jag suger av honom, vilket gör mig ännu mer hungrig. När han är nära att komma slutar jag plöstligt och tittar på honom. Hans ögon blixtrar och han drar snabbt mitt huvud till sitt för att kyssa mig hårt och länge innan han börjar fingra mig. Han drar efter andan när han känner hur våt jag är, och sedan ännu en gång när han känner hur trång min lilla fitta är. Plötstligt tar han tag om mina höfter och slänger mig över honom. Jag styr kuken rätt och låter honom sakta tränga in i mig. Vi båda stönar nöjt och sedan tar han över resan. Han knullar mej hårt och bestämt, vi båda svettas ymnigt och snart kommer han i en underbar orgasm.

 

Sedan pustar vi i några minuter, pussas, smeker varandra – innan vi knullar tre gånger till i samma anda. Dagen efter var jag öm och nöjd. Det pirrade gött när jag tänkte på hur mycket han styrde till slut – trots att jag inte hade fått det intrycket alls.

 

Hoppas ni uppskattar denna lilla söndags-novell!
Kyss & smek!

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Kalle
  Svara

  Hur stor var hans kuk?

 • hannes
  Svara

  Är detta killen du var ihop med eller någon annan?

 • Anonym
  Svara

  Din rumpa gör mig galen…

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt