under Inlägg

Visst är det härligt när man kan onanera tillsammans!

Tidigare har jag haft jättesvårt för att onanera och komma framför någon annan. Det hela fick mig att känna mig uttittad, dömd och ibland äcklig rent ut sagt. Därför är jag extra glad att jag idag är så trygg i mig själv och med andra att jag faktiskt kan onanera framför och tillsammans med någon och bara känna positiva saker i det.

Här om kvällen njöt jag av att ligga bredvid en sexig man i sängen när vi onanerade tillsammans och han kom över mig.

Ikväll får jag förhoppningsvis chansen att onanera ihop med en helt fantastisk tjej via videochat. Jag har pratat med henne en period men tyvärr kan vi inte träffas just nu pga avståndet.

Och precis nu ska jag lägga mig tillrätta och onanera till dom här fantastiska bilderna och filmerna som jag fått av er läsare! Tack så jättemycket för att jag får dela med mig av er! Som vanligt delar jag med mig tillbaka av mig på slutet.

Enjoy! 

 

 

Ni är alla fantastiska!

 

Tidigare inlägg
Showing 8 comments
 • Annonym
  Svara

  Hoppas att det är okej med en fråga som jag och min partner har för vi skulle verkligen vilja ha tips och råd.
  Det är så att jag och min partner skulle vilja börja leva ut diverse fantasier och det första steget känner vi skulle vara att ha en trekant med en extra tjej och vi har en användare på BC nu men vi hade gärna velat ha några fler flöten ute i vattnet för att öka möjligheten att få napp, så förutom BC har du något tips på vart kan man skulle kunna gå vidare, sidor, aktiviteter osv för att få kontakt med likasinnade människor?

  Tack på förhand

  • Nymphomaniac
   Svara

   Hej!

   Vad kul att ni utforskar tillsammans 😀
   Extratjejer är tyvärr väldigt svåra att hitta, därav smeknamnet Unicorns 😉 Har själv försökt hitta en extra tillsammans med partners tidigare och då har det varit i bekantskapsträffen som vi tillslut fått napp. Har varit på BC tidigare men jag tycker inte den är särskilt bra. På senaste när jag har varit sugen att agera extra tjej har jag kommit i kontakt med par på appen 3Fun, det är som Tinder fast ämnad för trekanter. Hoppas verkligen ni hittar den ni söker och att det blir en härlig upplevelse för er alla tre! <3

 • StefanLina
  Svara

  Härliga bilder! Hoppas att fler kan dela med sig av sina mysiga stunder

  • Nymphomaniac
   Svara

   Det hoppas jag med 😉

 • Anonym
  Svara

  Alltså din video a like it 😉 mer sånna 🙂

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack 😉

 • Anders
  Svara

  Vilken underbar fitta du har. Den vill man se mer av. På ngt sätt när man knullar så är det just när man tränger in första gången extra skönt på ngt sätt.
  Kram
  Anders

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack 🙂 tycker det är den absolut bästa biten med sexet med <3

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt