under Lilla hemliga jag

IMG_20160701_220645_01

Jag slutar aldrig att förvåna mig själv.

Midsommardagen velade vi lite fram och tillbaka kring vad vi skulle hitta på med. Vi stod mellan att åka till en nakenstrand eller att sticka till Köpenhamn och sexa på klubb. Det blev det sistnämnda. Vi tog kontakt, via en utav de härliga apparna i mobilen, med en kille som vi träffat tidigare hemma hos oss. Han kändes väldigt trygg o kompetent, OCH väldigt lyhörd på min kropp och mitt kön, så varför inte köra på de kriterierna?!

”Några planer för lördagen?” frågar vi.
”Funderade på GB på en klubb i Köpenhamn.”
Vi pratade lite fram och tillbaka kring vilka som eventuellt skulle med. Kanske fler par eller någon extra kille. Till slut blev det i alla fall en tredje kille.
”Han kan vara bra att ha där när han behövs… Vältränad och jobbar hårt” svarar killen vi chattar med.

Vi möter upp de två killarna i Malmö för samåkning över bron. Resan över bron sitter jag och funderar över vilket typ av folk som kan dyka upp på kvällens evenemang. Jag är lite nervös men oerhört sugen. Vid ett tillfälle märker jag att jag sitter och klämmer ihop mina ben på grund utav att jag är upphetsad. Jag är fuktig.

Först sticker vi ut för att äta och snacka lite innan vi går in på klubben, mest för att mjukna upp. En nästan orgasmgivande middag. Helt otroligt att tillsynes tråkiga restauranger/pubar kan leverera förstklassig mat.
Det är en del snack om sex och erfarenheter under middagen, så som det brukar. Det blir som en del utav förspelet.

Väl inne på klubben, ombytta, eller ska jag säga mer nakna går vi alla första rundan för att kolla in vem som lekar i vilka rum. Det är varmt, nästan för varmt. Vi konstaterar att det inte är många som för tillfället leker så vi bestämmer oss för att gå tillbaka till baren och ta en drink. Efter en liten stund och någon drink, mest vatten faktiskt, går vi en runda till och stannar till vid parrummet. Där går vi alla fyra in och börjar vår sexuella samvaro.

… vi hoppar över denna biten. Även om denna var oerhört sexig med svettiga kroppar som smiskar, suger och smeker har vi viktigare saker att komma till.

 

Efter ca en timme kommer vi ut från rummet och dyker snabbt in i duschen för att svalka oss. Lite lätt yr och illamående, på grund utav värmen och allt skumpande och bumpande, går vi ut i baren igen för att fylla på med ny vätska.

”Har ni provat dogging förut?” får vi som fråga utav killen som kör.
”Här finns en fin plats inte långt härifrån som vi kan köra till.”
Tja, varför inte tänker vi. Det är ändå för varmt på klubben, även om det börjar trilla in lite fler par, väljer vi ändå att hoppa på förslaget. Väl utanför klubben kan vi andas igen. Det är härligt ute. Frisk luft och några få regndroppar trillar ner och svalkar min heta hud.

Alla hoppar in i bilen och kör till detta ställe. Väl framme märker vi att det var väldigt tomt på bilar och folk. Vi blir snart varse om varför. Mitt när jag ligger på bilens motorhuv med troskanten dragen till sidan och benen pekandes upp mot himlen kommer en kvinnlig vakt och berättar vänligt men bestämt att vi inte får ha sex där. Attans (det var ett mycket vänliga ord än de jag faktiskt tänkte just då). Så ner med kjolen, rätta till blusen och trosorna och så in i bilen igen.

Denna gång körde vi till ett industriområde. Här fick vi vara ifred!

Jag känner deras varma kroppar mot min. Händer som letar, smeker, är fasta och bestämda. Kjolen åker upp.
”Inga trosor? Bra” säger en utav dem.
Jag känner mig lite nöjd med mig själv att jag smugit av dem i bilen. Några få steg till bilens framsida och jag hjälps upp på motorhuven. Försiktigt lägger jag mig ner. Han håller upp mina ben och särar på dem. Ett spår utav varma kyssar från min ankel till insidan utav mitt lår. Shit, jag är såå redo!
Den andra killen samt min sambo har fått ner brallorna och står nu med sina kukar och smeker sina imponerande lemmar. Killen närmst mig från sidan sträcker sig efter min hand och placerar den runt hans kuk. Han tar ett stadigt grepp om min hand och vägleder hur han vill ha det. Han vill ha det hårt men långsamt så jag lyder, duktig som jag är.
I ögonvrån ser jag att det börjar blixtra och förstår med ens att min sambo har börjat föreviga detta ögonblick. Uppmanande ord börjar komma från killen mellan mina ben. Jag hör inte riktigt vad han säger men förstår snart vad han menade. Han tar tag om min rumpa och lyfter mig närmre kanten av bilen, närmre honom. Med kondomen på plats tränger han in i mig. Vilken upphetsande känsla detta är. Här ligger jag på motorhuven med en kille som knullar mig ivrigt, en som blir avrunkad och avsugen utav mig och en som filmar och fotograferar. Kan det bli bättre?!

 

Resten tror jag nog ni kan räkna ut 😉

Tidigare inlägg
Showing 7 comments
 • Veronica
  Svara

  Kan vi snälla snälla få se bilder från tillfället!!?
  Pretty please 😀

  • Lilla hemliga jag
   Svara

   Absolut!
   Jag siktar på att behaga

   • Veronica
    Svara

    Men gud, nu blev jag avis!

 • tabbbaren från hälsingland
  Svara

  kan inte annat än å instämma med veronica, berättelsen å skriften är underbar men några bilder hade suttit som pricken över i:t. pretty please 🙂

 • Lilla hemliga jag
  Svara

  Här kommer en från självaste kvällen! Hoppas den behagar

 • Honeydrips
  Svara

  Mycket hett.

 • Quizplay
  Svara

  Fan va skönt det är att knulla och vara flera

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt