under Gbkungen

2016-10-10-10-51-18

Träff med ett Engelsk par

Jag blev ombedd att skriva om ett par som jag träffad en dag och det är ju självklart att jag gör det 😉

Så nu kommer jag berätta hur jag uppfattade träffen från början till slutet..

Men så var det ju att skriva på engelska inte min starkaste sida så att säga 😉 prata på engelska funkar ju..Så det blev att dom skrev på engelska och jag svarade på svenska och det funkade kanon så jag tänkte inte så mycket på det och efter ett tag skrivande så bestämmer vi en tid och ett datum då vi ska träffas jag ger dom adressen och efter några dagar  så ringer dom på min dörr och jag öppnar och då ser jag en trevlig man och en lång kvinna längre en mig typ ett huvud och en riktig härlig blick och med en härlig minimal topp och en av dom minsta jeans shorts jag har sätt som satt som en handske runt hennes härliga kropp..Man kunde ju inte bli mer en intresserad efter den entrén 😉

Så vi hälsar och kramas som man gör och går in i köket pratar lite och så kommer mannen på att han har glömt kameran i bilen så han går och hämtar den medans vi sätter oss i soffan och vi hinner knappt sätta oss fören jag bara måste få känna på hennes tajt slimmade kropp med många härliga tatueringar så jag smeker henne medans hon smeker mig och vi fortsätter med det när manen kommer tillbaka med kameran och då börjar han filma de hela..Tur att man inte är blyg för kameran 😉 Så vi fortsätter smeka varandra hon drar fram min stora grova kuk och börjar leka med den suger ´slickar på den samtidigt som mannen filmar det hela och jag börjar smeka och leker med hennes fitta och hon blir bara kåtare och kåtare sen så efter ett tag så tar jag och börjar suga på hennes perfekta bröst och får lite mjölk i munnen vilket smakar helt underbart enda skillnaden mellan ko mjölk och hennes var att hennes var så mycket sötare och helt klart godare och på något sätt så vart det lite porrigt för jag var ju inte beredd på det 😉

Efter det så började vi att ha sex och gick in till sovrummet där hon satte sig på min stora breda härliga kuk tog en stund innan hon fick i säg den och man såg på hennes blick att hon riktigt njöt av min stora breda kuk när hon kunde börja rida den riktigt ordentligt och efter en stund så bytte vi ställning och innan jag av slutade i kondomen så han vi med alla tänkbara ställningar som går att köra och innan jag kom så han hon njuta många gånger av min stora breda kuk och även manen som filmade det hela tyckte det var helt underbart 😉

Sen efter sexet så satte vi oss på soffan och pustade ut och pratade lite om ditt och datt och sen efter ett tag så var det tid för dom att åka hem till familjen..Så jag tackade för ett gått samarbete och dom skrattade åt de 😉

Och jag tackar för en härlig tid som jag fick tillbringa med dom 😉

Mvh
R

2016-10-10-10-45-15

Tidigare inlägg
Comments
  • Olle
    Svara

    MEN WOW!
    Vilken kvinna…. mer bilder tack!
    Fy fan vad sexigt!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt