under Inlägg

Swingerklubben Par i Hjärter

Vi skulle åkta till sthlm för att gå på konsert med några vänner, och eftersom vi bokat in två hotellnätter bestämde vi oss, redan innan resan att besöka PIH.

Alla vi har varit i kontakt med har rekommenderat detta ställe. Fräsch rent och fint.

Eftersom vi åkte till Sthlm i ganska stort sällskap fick vi efter middagen dra en nödlögn för att kunna smita iväg.  Vi tog tunnelbanan ut och på vägen småpratade vi lite om våra förväntningar samt om vad våra vänner skulle sagt om dom visste vart vi var på väg.

Vi hittade dit ganska lätt och vi blev förvånade över hur fint och fräsch där var.

När vi steg in fick vi hänga av oss våra kläder i låste skåp och sen visade värden oss runt. Visade oss de samt var man kunde hitta toalett och dusch.

Vi slog oss ner i en soffa, beställde in en varsin öl. Iklädd endast trosor och bh satt jag, vi , och spanade in alla andra som var där.

Folk hejade och var väldigt öppna av sig, bjöd in till prat och fick oss verkligen att känna oss välkomna.

Vi valde att gå ner en runda till och kolla in de olika rummen. Innan vi åkte till klubben hade vi bestämt att vi skulle skynda långsamt, ta hand om varandra och njuta av spänningen. Det var precis vad vi gjorde. Det var inte så mycket folk där nere, något par knullade i det ena rummet, något annat par i ett annat rum. Vi valde det tredje  rummet och hade sex där innan vi gick upp till “hänget ” igen.

Det ena rummet i lokalen var ful med speglar, både på väggarna och i taket.  Ett helt gäng med madrasser, vill man vara många så var det tydligen hit man skulle gå.

När vi kom ner andra gången valde vi det rummet. Där var inga människor alls men jag tycker det är porrigt med speglar. Porrigt när man kan se när man har sex.

Vi började med kyssar och smek. C trängde in i mig från sidan. Det var ganska mysig sex fast vi båda var kåta. Spänningen, lokalen och vår första besök på en klubb.

Ganska snart fick vi besök. Runt om oss anslöt en del par, det ena efter det andra. Bredvid mig låg en kvinna på rygg med särade ben och blev slickad. Jag kände hennes hand trevande, och började sakta smeka min mage. Jag stötte bort C så att hans kuk inte längre var i mig. och i samma andetag kröp hon ner, mellan mina ben och började smeka min fitta. Långsamt men ändå bestämt. När hon förstod att jag var med på noterna började hon slicka mig.

Samtidigt som hon slickade mig började hon smeka min mans kuk… först smek som gick över till runkande. En grym känsla att att ha en massor kåta människor runt sig och samtidigt så ligger jag och mina man och blir omhändertagen av en kvinna.

Återigen… Vilken känsla !

Efteråt gick jag som på rosa moln, vilken känsla , vilken lycka! Första gången jag verkligen kunde släppa loss med en tjej och låta henne ta hand om mig.. Vilken känsla!!

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Anna
  Svara

  Tack för din beskrivning!
  Låter som det definitivt är värt att besöka pih!

 • Vitvåkronoberg
  Svara

  Väldigt trevlig läsning !
  Kul att det är någon som skriver här tycker det har varit lite dåligt med det sista tiden.
  Hoppas ni fortsätter

 • midnattsparet
  Svara

  Åh, så härlig läsning! Detta gör inte mindre förväntansfulla på vårt första besök på PIH som vi planerat in i höst! 😛

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
En MILF som har trekant med två killar MMF - dupplad och duppelpenetrerad