under Inlägg, Självupplevt

d1866188-ff1e-4ec7-bc4d-a3fec9cd49c2

Hur kommer det sig att känslan av att bli tagen hårt, knullad brutalt och dessutom porrigt är bra – ju grövre så blir det bättre? Tagen av flera parter och ibland av samma kön, blandning och mix av gränser? Som sagt det som är förbjudet och smutsigt i kanten tror jag ofta gör oss människor på rent sexuellt. Jag tillhör själv en egoistisk natur, vill ha en man för mig själv och släpper inte in fler i sängkammaren 🙂

Dock tycker jag att man ska göra det som man går igång på rent sexuellt. Mina kinks och det jag älskar är något helt annat för andra individer. Har just under helgen fått uppleva något utav det mera brutala, snuskiga och hårda analsexet – alla gillar inte analsex men jag gör det stort 🙂

Saker började väldigt oskyldigt både under lördagen och söndagen. Sexet i början var väldigt lugnt och försiktigt men blev något helt annat. Kåt och blöt som få båda dagarna som denna man får mig att bli. Min kropp går igång hårt och snabbt på honom, är helt utsvulten på honom varje gång. Efter att få hans kuk i rumpan och han inträngande hårt i mig, små rörelser som sedan övergick väldigt snabbt till väldigt hårda tag. En position som som fungerar väldigt bra både vaginalt och analt är när kvinnan är i en position liggandes på magen raklång i kroppen. Mannen tränger in bakifrån men liggandes på din kropp. Mycket av detta påminner om en ganska elak position våldtäkt och jag är sjukt svag för denna. Dessutom kan den parten som ligger ovan din kropp koppla fasta grepp om dina armar m.m….

Denna positionen blev jag tagen i och analt under båda dagarna. Det skall tilläggas att när båda parterna är svettiga, helt slut och känslan av att bli “överkörd av ett tåg” kommer är ett bra betyg på sex. Orgasm efter orgasm kom både under lördagen och söndagen. Söndagen förvånade mig dock ännu mer i slutet av en helg och en ny vecka med jobb. Blev hårt knullad dagen före och var ganska öm i rumpan, går jag igång lika hårt om ännu inte mer denna gång. Penetration över 30 min i rumpan, hårt och brutalt men så skönt. Tror snart att mina grannar kommer börja ringa på och undra om någon far illa i boendet. Mina kinks nu är brutal analsex och på det äckligaste sättet 🙂 Gillar också att bli bunden och få bråka/vara uppkäftig mer än vanligt eftersom det är de enda sätet att hålla damen på plats.

Så mina vänner vad är det smutsigaste/brutalaste och bästa sexet som ni just nu kan dela med er av?

X0X / Blackangel

    

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Anna
  Svara

  Gaaah, härligt! Det där känner jag igen mig i… Bli använd,underbart är det!

  • Blackangel
   Svara

   Visst är det härligt allt och tror många kvinnor framförallt gillar tanken att bli använd 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt