under Bilder på oss, Inlägg, Nyheter

4Flinka vårfingrar fick mör kvinna till fontänorgasm. Plötsligt händer det. Det där jag tränat på hemma, med ett mediokert resultat om jag ska vara ärlig. Jag bestämde mig för ett par veckor sedan att jag skulle lyckas med en fontänorgasm. Det påstås ju att alla kvinnor kan få det, med rätt behandling, rätt tillfälle och rätt inställning. Igår hade vi varit ute i skidbacken hela dagen. Lyckats ta oss runt ett gigantiskt skidsystem, där vi lätt tog oss igenom 20 mil pist. Benen var möra. Våra kroppar ömmade. Hotellet serverade urdålig mat. Men sugna på varandra går liksom inte att undvika. Inte ens när kroppen gör sådär överjävligt ont.

Vid middagen hintade jag tydligt att jag vill ha sex. ^^ ”Mata mitt monster, jag vill ha dig nu” Vi lade oss i sängen och låg och pillade på varandra lite halv-entusiastiskt. Vi var verkligen inte pigga. Men vad gör man en onsdagkväll mitt i skidveckan kl. 21, om man inte vill gå på byn och bli berusad. Så med försiktigt försynta trevande händer låg vi där och smekte varandra en bra stund. Kläderna åkte av och välden skärmades av. Alla mina tankar tystnade ( i mitt annars surrande huvud). Jag ligger med huvudet på hans axel och känner doften av hans fantastiska skägg. Bubblan sluts omkring oss och det är bara han och jag. Ingen annan existerar, välden slutar snurra och våra händer fortsätter smeka. Jag känner en våg av njutning skölja över mig och jag omfamnar den. Nästa kommer strax därpå. Jag märker att min älskling blir upprymd. Nåt händer, men det är ju sååååå skönt. jag ligger kvar och smeker hans hårda styva lem och hans fingrar fortsätter att smeka mig allt mer intensivt.

Jag kan inte ligga still…

5Plaskvåt är jag mellan benen, och under mig i sängen ligger en våt pöl. Jag var inte alls medveten om vad som hände. Det bara blev så. Tydligen lyckades jag spruta tre gånger. Mycket stolt, nöjd och glad kände jag mig. Nu vill jag ge honom mer. Han tar tag i mig och lyfter mig bort mot sängkanten. Vänder mig om så att han kommer åt att tränga in i mig bakifrån. Jag är helt borta.  Det dröjer inte länge innan jag kommer i ytterligare en våg av njutning. Totalt hängiven och mottaglig för en hel rad av sköna orgasmer. Jag tappar räkningen och först när vi båda ligger utslagna ovanpå varandra på sängen blir jag medveten om att det finns en omvärld. Våra grannar har säkerligen hört våra sköna stön även ikväll…

Efteråt tar jag en lång och skön dusch. Passade på att ta lite bilder på mig själv när jag ändå höll på. Så ni ser mig fortfarande alldeles våt och med pärlande kondens längs min hud.

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt