under Inlägg, JagochMinslyna

Jag har återigen fått ett härligt paket ifrån Palora med en sexleksak jag varit extremt nyfiken på men inte riktigt fick fingrarna ur att klicka hem, GISSA om jag blev lycklig när jag fick ett mail om en förfrågan att prova den ?!

Satisfyer pro 2 next generation är en leksak dom visserligen vibrerar men tanken är att man ska uppleva som att den suger, den har en praktisk magnetladdare och är vattentät.

Jag började med att ladda upp satisfyern och när jag startade den provade jag mot min fingertopp och tänkte att jaha… det här känns ju lite ynkligt faktist men när jag tryckte upp ett snäpp så ändrades den tanken till wow.. det här kan bli inteessant !

Satisfyer används gärna med glidmedel men jag tyckte inte det behövdes då min kropp fixade den delen själv tack vare den upphetsning som tillkom när jag hade provat den mot mitt finger 😉

Jag läste hur man skulle göra, sära blygdläpparna och hålla ”hålet” i satisfyern över klitoris sen skulle man inte behöva flytta den tyvärr är jag antingen anatomiskt inkorrekt eller vet inte vart min klitoris sitter eller så va det bara svårare än med en stor kluns till vinrator, det tog väldigt många gånger innan jag hittade the right spot och jag va nära på att ge upp, MEN när jag väl hittade den var det verkligen värt all möda !

När jag hittade den där perfekta punkten för mig så kom jag på under 30 sekunder på nivå två och då måste man ju självklart prova högre nivåer så jag provade igenom alla.

Mystiskt nog måste jag säga att vissa nivåer mellan 2-11 känns betydligt underligare, 11 funkar kalasbra och är en garanterad orgasmgivare medans nivå 9 tex känns som om jag håller en tryckluft mot klitoris och det snarare gör ont men de flesta nivåer itöver 9 är helt sanslöst sköna !

Paketet innan jag fick från Palora innehöll klitorisgelén Zestra som jag provade ihop med satisfyern och det är verkligen att rekomendera !

Jag har aldrig upplevt en så behaglig känsla och det slutade med min blötaste orgasm hittils i livet, pirrandet som zestra ger samtidigt som satisfyern ger en speciell känsla, på mig käns det som den både suger, blåser och vibrerar på samma gång det var på riktigt helt magiskt och efter att jag fått orgasm och låg där i min pöl så försvann min hörsel och ersattes av ett tjutande vakum i huvudet !

För att sumera Satisfyer pro 2 next generation ger jag några + och -.

-:

Den är ganska högljud när den inte har direktkontakt med hud, den är ganska svår att lära sig och nivå 9 känns underlig och smärtsam.

+:

När man väl lär sig den är den en klar favorit, man blir inte sådär okänslig som av en wand utan känsligheten snarare ökar.

Jag kan VERKLIGEN VERKLIGEN VERKLIGEN rekomendera satisfyer till alla !

Och med en klitorisgél är det extra bra 🙂

Satisfyer pro 2 next generation hittar ni här till bra pris: Satisfyer pro 2 

Och Zestra klitorisgél finns här: Zestra klitorisgél

Sorry ! Glömde helt att lägga till att mina läsare får 25% rabatt på sina varor som inte är rea om man uppger koden JAGOCHMIN i kassan 🙂

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt