under Inlägg
Jag är inne i en utav butikerna i stan. Jag går runt där lite sporadiskt och tittar på kläder. Plockar på mig några plagg och strosar bort för att prova dom ont anande om att du har sett mig. Du följer nu efter mig. Jag går in i en utav provhytterna och drar för draperiet. Jag står där och prova en utav minikjolarna som jag hittat när jag hör en bekant röst säga.
– Passar verkligen min lilla slyna perfekt. Böj dig framåt, befaller du mig. Åhhhh….nice, säger du och ställer dig bakom mig. 
Jag känner din andedräkt mot min hals. Dina händer som glider längs med min kropp. Jag flämtar till utav kåthet. Känner hur din hand glider över min fitta och jag gnyr till. Du trycker upp mig mot väggen, så jag putar ut med rumpan. Man kan ana en liten skymt utav min vita små stringtrosor under kjolen.
– Sära på benen, viskar du med bestämd röst.
Som en lydig liten slyna gör jag det. Du lyfter upp kjolen lite grann och kysser lätt mina skinkor. Du smeker dom ömt. Lutar dig fram och viskar i mitt öra.
– Om vi hade varit själva nu så hade jag smiskat dig din olydiga lilla slyna.
Känner hur du smeker mig utanpå min trosor och jag gnyr till åter igen. Du drar undan trosorna och stoppar in ett finger och pullar mig hårt. Jag stönar till lite väl högt.
– Inte ett ljud ifrån dig din smutsiga lilla slyna, befaller du mig.
– Men…hinner jag bara klämma ur mig innan du avbryter mig med en lätt lavett. 
– Du ska va tyst, sa jag. Du är min slyna och om jag säger att du ska va tyst, så är du det.
Jag vågar inte yppa knappt ett ljud mer, för jag vet att du kommer straffa mig för det. Du stoppar upp ett finger till i min våta fitta och pullar mig hårdare och fortare. Jag biter mig i handen för att försöka vara tyst, men tillslut går det inte och jag stönar till igen. Du drar ut fingrarna och sliter av mig trosorna och trycker in dom i min mun. Känner hur du pressar in ett finger i mitt tajta lilla analhål. Du pressar det in och ut….fortare och fortare ju lättare det går. Du drar ut det och tar ur trosorna ur min mun. Stoppar in dina fingrar och frågar.
– Gillar du smaken av din fitt- och rövsaft?
– Mmmhmmm…stönar jag fram medans du kör fingrarna i min mun.
Du drar ut dom och stoppar in trosorn igen. Känner hur du trycker in två fingrar i mitt tajta lilla hål. Känner hur det smärtar varje gång du pressar in och ut dom. Du jobbar fortare och fortare. Jag gnyr varje gång du pressar in dom. Du ökar takten och pressar in dom med rejäla stötar. Jag gnyr bara mer och mer. Det är så skönt att känna hur du pullar mig hårt i min anal. Du drar ut dom. Du vänder mig om och drar upp kjolen. Låter din tunga smaka på min fitta. Du låter din tungspets leka mellan mina våta läppar. Du suger till på min klitta och låter sedan din tunga virvla runt den. Du särar på mina ben med dina händer och stoppar sedan upp två fingrar i min fitta och börjar pulla mig. Du fortsätter låta din tunga virvla allt fortare runt min stenhårda klitta. Du pullar mig fortare och fortare samtidigt som din tunga cirkulerar allt snabbare. Jag känner hur mina ben börjar att darra och jag känner att jag inte kan hålla mig så mycket längre. Du stannar upp och frågar.
– Skulle du kunna komma nu? 
– Ja, nickar jag.
– Det får du inte, säger du och hånflinar.
Du fortsätter låta din tunga leka runt min klitta. Dina fingrar glider in och ut. Du ökar takten och låter din tunga virvla allt fortare. Jag känner åter igen hur min underkropp och ben börjar darra. Du slutar och tittar upp på mig.
– Det blir inget med det din olydiga lilla slyna, säger du bestämt. Du förtjänar det inte och smiskar till mig på min känsliga fitta.
Jag vrider och vänder mig utav kåthet. Jag tittar med mina hundvalpsögon bedjande in i dina, men du skakar bara på huvudet.
Du trycker ner mig på knä framför dig och jag lyder. Jag förstår vad som förväntas utav mig. Jag låter mina fingrar glida över din kuk som ligger där innanför dina jeans samtidigt som jag tittar dig djupt in i ögon. Drar sakta ner din gylf och tar fram din stenhårda kuk. Jag tar ett stadigt grepp om din styva kuk och sluter mina läppar om den. Låter min hand glida upp och ner för det styva skaftet samtidigt som jag låter din kuk glida mellan mina fuktiga läppar. Jag ökar takten allt fortare tills du avbryter mig genom att ta tag i mitt hår. Du trycker mitt huvud emot dig, så din kuk fyller hela min mun och en bit ner i min hals. Du håller kvar mig där en stund och säger.
– Du drar inte ut den förrän jag låter dig att göra det din odugliga lilla kuksugerska.
Jag försöker slappna av och andas genom näsan. Tillslut känner jag hur du släpper taget och jag förstår att jag får dra ut den. Jag tittar ändå upp på dig för att vara säker och du nickar medgivande. Jag känner hur jag vill hulka på vägen ut. Det rinner saliv ner för min haka. Du tar tag i mitt hår igen och trycker in din kuk. Du munknullar mig en stund och jag känner hur jag hulkar nästan varje gång du trycker in och ut den. Du släpper tillslut mitt hår och jag låter den glida ut ur min mun.
– Du ville ju lära dig eller hur, säger du bestämt.
– Ja, Master, svarar jag.
– Övning ger ju färdighet och det vet du, säger du med auktoritär röst.
– Ja, Master.
– Bra och vad säger man, säger du och tittar ner på mig.
– Tack, Master.
Jag tar ett nytt grepp om din hårda kuk och sluter läpparna om den. Låter den glida mellan min fuktiga läppar åter igen. Låter den glida allt fortare och fortare. Jag hör hur du börjar andas tyngre. Jag leker med dina pungkulor och låter ett utav mina fingrar smeka mellangården med ett lätt tryck. Jag tittar upp på dig och ser hur du njuter av min behandling. Jag avbryter och blöter mitt finger och låter det sedan smeka din analöppning en stund samtidigt som jag fortsätter suga din styva kuk. Jag trycker sedan in och ut mitt finger lite lätt medans jag suger din stenhårda kuk allt fortare. Tillslut hör jag hur du stönar till och jag känner hur du sprutar din varma säd i min mun. Jag sväljer som en duktig flicka och låter inte en droppe undkomma. Du tittar ner på mig och säger.
– Nu har du verkligen varit en duktig liten slyna, så du ska få en belöning utav mig nästa gång vi ses. 
Du drar upp dina byxor och knäpper dom. Du tittar på mig och säger. 
– Jag väntar utanför. 
– Okey, svarar jag.
Jag klär snabbt på mig och kommer ut. Vi går bort till kassorna och ställer oss i kön….
Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Zanetti07
  Svara

  Roligare köpa kläder på stan än på nätet.

  • Littlemisslolita
   Svara

   Absolut….där kan det ju hända mer spännande saker om man har tur….;-)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt