under Gbkungen, Inlägg

2016-08-27 08.17.11

Ja det har ju hänt att man har haft sex på nakenbad någon gång innan..Men inte som den här gången..De här var ju en helt annan division på att ha sex på ett nakenbad ni kommer få läsa vad jag har upplevt och sen kommer ni få se att ni har samma uppfattning som jag 😉

Det var i fredags när solen lös som bäst och runt landet så var det värme rekord jag hade tänkt att fixa några låter men var på väg in till stan så jag ringde en kompis som jag har känt i många år och vi har knullat många härliga kåt kvinnor tillsammans och frågade vad han skulle göra idag..Jag hade för mig att han sa i veckan att han skulle till ett nakenbadet i Stockholm som jag brukar åka till när det är fint väder..Mycket riktigt så skulle han ditt och så sa han att han och en kvinna petie runt 50år skulle följa med undra om jag fick följa med???Saken är ju den att det var jag som hade knullat henne några gånger och så träffades vi på ett nakenbad så då passade jag på att presentera dom för varandra..Det slutade med att jag drog till en träff som jag hade planerat och dom åkte hem och knullade som aldrig för så det var en riktigt lyckad träff jag fixade till..Borde nog kalla mig knull fixaren om inte annat 😉

Så jag var så välkommen att följa med så vi sammanstrålade och drog vidare till badet vi han knappt in i bilen förrns vi bad henne sära på hennes ben så vi kunde se och leka med hennes härliga kåt trånga fitta(Jag träffade henne några gånger men jag hade för stor så hon kunde inte få in hela min stora breda kuk men hon berättade stolt att hon tränade varje dag med en stor dildo för att hon skulle kunna få in hela min stora grova kuk i säg så hon kunde riktigt njuta av min stora grova kuk) så vi hade riktigt skönt i bilen vi kände o klämde och tog några bilder som ni ser 😉

Väl framme på badet så ligger jag alltid på samma plats som är mitt i allt så man ser alla och alla ser en har haft samma plats nu snart i tre år och så säger jag att jag är blyg..Ja det är märkligt de 😉 Så vi tar av oss kläderna och läger oss ner och börjar ta på kvinnan och hon ligger i mitten av oss och bara njuter av att få rå om två härliga storkukade män..I alla fall en som ni vet..Undra vem jag menar?? Hon riktigt njuter av att vara i centrum så vi börjar ta på varandra och efter ett tag så blir vi/vår kukar hårdare och hårdare tills vi inte kan hålla oss så vi sätter på kondomen och börjar att knulla på henne hårdra och hårda och fortar och fortare samtidigt så tittar hon upp och ser att det är runt 15män som står en bit bort i en ring runt oss och tittar och runkar och njuter av att vi knullar på henne hårt och bestämt i alla tänkbara ställningar tills hon kommer och kommer och kommer å kommer..

Vi håller väl på knullar typ i 5timmar i omgångar mitt framför alla män o par å kvinnor utan att bry oss.Vi var ju så fixerad på att njuta av varandra och göra de skönt för varandra tills vi sprutar och fyllde hennes mun med härliga spermier 😉

Så det var en riktigt härlig varm kåt dag med många goda minnen 😉

Mvh Storknullaren
2016-08-27 08.19.17

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt