under Inlägg

Ibland är när vi bara är själva, han och jag, blir jag fullkomligt överraskad av både mig själv och honom. Han är alltid sådär perfekt. Han verkar alltid veta hur han ska göra, vad han ska säga… när han fingrar på mig till multipla orgasmer och när han ska krama mig och hålla om mig.

Igår när han var fullkomligt trött och utmattad efter en lång dags aktiviteter och jag låg brevid honom och hade svårt att vara still. Hela kroppen ryckte och energin sprätte i benen. Klockan var sent på kvällen och vanligtvis brukar jag vara totalt utmattad såhär dags. Han såg på mig hur rastlösheten växte inom mig. Han läste mig, utan att jag ens själv insåg hur rastlös jag var!

Det finns ett väldigt bra sätt att bota min rastlöshet på. Detta visste han också väldigt väl… Han hoppade in i duschen och ett par minuter senare fumlade vi runt i sängkammaren. Det är som magi.

Han håller om mig hårt bakifrån och får ner sin andra hand innanför mina trosor och jag stannar till och hela kroppen slappnar av som på kommando. Genast kommer en helt annan sinnesstämning.

Lusten byggs upp och jag blir som besatt av kåthet. Jag kan inte tänka på annat, hela världen försvinner bortom horisonten och det är bara han och jag kvar i hela världen. Ingenting annat bekommer mig, bara han och jag och vårt kroppsliga umgänge.

Stämningen byggs upp och flåsandet ökar. Jag lägger mig över honom i en skön 69 och låter honom slicka mig våt, jag stönar högt med munnen full av hans växande lem. Jag kliver upp på honom och låter honom glida in i mig, för att rida honom. Jag vill att han tar mig hårt… hårdare och hårdare. Han kastar 23runt mig och jag hamnar under honom. Jag tar hans hand och sätter den mot min strupe. Jag ger honom makten över min andning. Lätt rädd men ändå med spänning i blicken ser jag hans blick i mina ögon när han stöter i mig rytmiskt samtidigt som han håller mig hårt om halsen med ett fast grepp. Jag kan inte svälja, jag kan inte andas. Jag känner hur adrenalinet sprutar i kroppen och jag kommer i en skön lång orgasm. Rummet snurrar och jag vill ha mer. Monstret inom mig har vaknat. Det finns liksom ingen hejd i hur mycket jag klarar av.

Jag känner hur mitt kåta monster vaknar och i just denna stund får han göra precis vad som helst med mig. Jag älskar när han tar kontroll och bestämmer. När han håller fast mig, jag känner  mig liten och nätt, hans tyngd över mig och hans värme. Jag känner för att bli smiskad… I nästa orgasm kommer vi tillsammans. Rummet snurrar en stund till innan den stannar till.

 

Rastlösheten är borta.

Jag somnar i hans armar

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt