under Bondage & BDSM

Jag gillar bondage och det är inte lite. Att sätta fast någon ordentligt eller bli fast själv, nån rejält, så det inte finns en chans att komma loss.

Många gillar att binda med rep, att använda tejp eller handbojor/fotbojor. Jag vill vara 100 % säker att jag eller den som binds inte har en chans till smitning. Det finns massa positioner att utgå ifrån när man binder, vill man föra in förnedring bind upp personen vid fönster o.s.v. och det är bara fantasin som sätter stopp här vänner 🙂

Jag tar gärna hjälp  av inspiration inom ämnet och två män i San Francisco som kallade sig Two Knotty Boys (ordlek med two naughty boys) har hållit i workshops och skrivit böcker om repbondage. Här mina vänner finns det massa inspiration på hur man kan binda och filmklipp. Det är tydliga filmer och det går att lära sig fortare än man anar 🙂 Det finns rep på olika järnaffärer som Claes Olsson med olika tjocklekar och längder. Så för er som nörda ned sig och lära sig bindning gå in på:

www.twoknottyboys.com

Av dessa olika positioner så har jag provat flertalet och många går under engelska namn. Mina favoriter är:

“Cowgirl” är väldigt bra och denna är väldigt kul att binda en dominant man i och glöm inte ögonbindel.

En kul position är “Hogtie” som är en klassisk position, då både händer och fötter är fastsatta bakåt. Det innebär att rörelseförmågan hos den som nu är bunden blir väldigt liten och då får vi en underkastelse.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt