under Inlägg, Mina reflektioner

Jag har sedan tidigare år vart en väldigt sexuell och kåt person. När jag ser tillbaka på tonårstiden idag känns det nästan som om livet handlade om tre saker på den tiden, min bästa vän Anna, hästarna och kåthet i olika former.. jag uppskattade tidigt uppmärksamheten jag kunde få hos killarna och spelade ofta på den.. speciellt hos en kille, Richard. Vi hade många gemensamma vänner så som det ofta är i mindre orter och jag hade blivit lite kär i honom, han hade ett sätt att se mig som gjorde att jag kände mig speciell och snart hade våra nattliga chattar på MSN gått över till kraftig flirt för jag hade bestämt mig, jag skulle bli av med oskulden och det skulle Richard hjälpa mig med! Mitt rum vid det här laget var på källarvåningen med egen ingång så jag hade tänkt ut en plan och allt, satt med camen igång när jag sakta öppnade min hoodie för honom och lät honom se mina bröst, storögt tittade han på medan han lät handen försvinna utom synhåll under sitt skrivbord, jag smekte mina bröst för honom utan att säga ett ord, hans hand rörde sig sakta fram och tillbaka under skrivbordet och hela min kropp pirrade av kåthet i stunden! Mina trosor hade en stor våt fläck redan nu när jag lutade mig tillbaka i min stol och drog dem åt sidan för att visa honom hur våt jag var, satte upp benet på bordet och lät långfingret sjunka in i min nyrakade fitta för honom. Medans hans hand började röra sig fortare ännu utom synhåll bestämde jag mig på riktigt! Lutade mig fran och skrev, “källardörren olåst” och så loggade jag ut fort som tusan!

Hjärtat slog så otroligt hårt, nervositet och kåthet blandades i en härlig nästan euforisk känsla när jag slet av mig kläderna och la mig under täcket. Telefonen plingade konstant med ignorerade den medan jag sakta lät fingret leka vant med min klitta, tankarna på att äntligen få känna Richards kuk i mig efter alla fantasier jag haft om honom fick mig nästan darrig och det tog inte länge innan jag hörde någon smyga in genom dörren.. Helt plötsligt var jag inte så stöddig längre när han stod när i dörren, påtagligt nervös och faktiskt väldigt söt! Han sa inte ett ord.. inte jag heller för vad skulle man säga? Istället drog jag täcket åt sidan och lät honom se mig, fittan värkte nästan av kåthet men hjärtat slog dubbelt av nervositet. “Kom” viskade jag med darrig röst och han lydde nästan som om han inte hade någon egen vilja. Stannade upp vid sängkanten och klädde av sig allt utom sina kalsonger men jag såg tydligt hans hårda kuk spänna mot kalsongerna när han kröp upp över mig, särade benen så att han kom nära. Han darrade när han tittade mig i ögonen, kuken bara centimeter från mig längtande, våta fitta bakom ett tunt tyg..

Jag visste att han hade mer erfarenhet av detta än mig med set var tydligt att det var jag som skulle få vara styrande här, vi andades båda tungt när jag fumligt och ovant lirkade ut hans kuk ur kalsongerna. Genast insåg jag att det här inte var vad jag väntat mig utan mycket mindre men i detta läge spelade det mindre roll, vi andades båda tungt när jag förde honom mot öppningen och lät ollonet försvinna in i mig innan jag släppte taget. “Var försiktig” gnydde jag till honom medan han försökte pressa sig in i mig, lite ont gjorde det trots att jag använt större grejer än vad han hade tidigare men tillslut var han helt inne, jag la mina händer på hans ländrygg när han sakta började röra sig in och ut men så helt plötsligt började han liksom gny och jag känner hur hans kuk rycker… hur det liksom kommer in något i mig och så sjunker han ihop över mig och kuken slaknar för att snabbt åka ut, jag håller om honom och viskar i hans öra att det inte gör något medan besvikelsen totalt dödar den sista kåtheten i min kropp. Sperman rinner ner mellan mina skinkor och ner i sängen. Snabbt kliver han upp och börjar klä på sig “jag måste hem innan mamma och pappa märker att jag är borta” och så försvinner han ut samma väg han kom in och där ligger jag, inte oskuld, inte tillfredsställd och inte ens kysst men kladdig av sperma och tyngd av besvikelse och lite skam. Var det här allt? Det man väntat och fantiserat om och så var det bara det här? Om sanningen ska fram grät jag där och då.. jag ville ha mer, mycket mycket mer än så!


Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Peter
  Svara

  Jag skulle gärna vilja höra en fortsättning på denna historia, beklagar att det var din första erfarenhet av sex.
  Vad var det som fick dig att uppleva den positiva sidan av sex och som ändrade ditt första intryck av sex och hur var den upplevelsen ?

 • Kim
  Svara

  Skulle också gärna vilja höra en fortsättning. Fick dåligt samvete när jag satt här dyngkåt med ballen i handen och läste din historia när jag kom till slutet av den. Fy fasen! Måste varit skit jobbigt för dig. Vilket underbart och sexigt förspelet du gjorde. Jag är 49 år och kommer drömma om att vara med om ett sånt förspel!

 • Kim
  Svara

  Snuskgubbe varning, men vilken läcker bild! Lyckans killar du har!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt