under Inlägg

Jag har faktiskt varit ganska negativt inställd till alla sexspel som finns ute på marknaden. Varje gång jag har testat har det känts konstlat. Antingen drar man fel kort/slår fel tärning så man kommer direkt in på The hard core stuff utan förspel eller så får man bara massa mjäkiga uppgifter så man känner sig som en tonåring som kör ryska posten snarare än någonting annat.

Men, trots min något skeptiska inställning har ändå ett par spel smugit sig ner i leksakslådan, och sist i form av en present från Sexleksaker365!

Spelet har legat hos mig ett tag, men så en lördagskväll fick jag och Bikern feeling att ge det en chans. Det går ut på att man ska dra ett varsitt kort tills man får ett par där siffrorna matchar och då vänder man på timglaset och testar ställningen tills tiden runnit ut, då avbryter man och drar nya kort.

Eftersom spelet är lite pang på kände vi att vi behövde lite förspel först. Då slog det mig att jag hade ett annat spel hemma med just förspel som legat gömd längst ner i lådan i många år.

Vi satte stämningen i rummet, musik, tända ljus, ett varsitt glas vin, och lätta kläder. Sen började vi dra kort från Förspelet.

Utan att visa mig drog han första kortet och läste:

“Kiss, lick and nibble your lover wherever you desire.”

Han la ner kortet, drog mig tätt intill sig och började naffsa mig i nacken. Han vandrade vidare med sina läppar och kysste lätt mitt ansikte. Bet tag i min underläpp. Kysste mig. Gick vidare till mina bröst och sög in min vänstra bröstvårta i sin mun.

Det pirrade till i hela kroppen och en spänning låg i luften, ovissheten i att inte veta vad som stod på kortet och vad som skulle komma tände mig.

Han slutade tvärt. Min tur.

“To heighten your lover’s pleasure and make their senses more aware, place a blindfold over your lover’s eyes. Slowly run your fingers up & down their naked body teasing and tickling as you go”

Jag kunde inte dölja min förtjusning! Ett leende spred sig över mina läppar när jag la ner kortet och utan ett ord gick och hämtade en ögonbindel. Jag vet sen innan att han inte alls är bekväm med att ha ögonbindel på sig så det här skulle bli extra kul. För mig! 😉

Han såg lite nervös ut när han såg vad jag höll i handen. Jag gränslade honom  där han satt på soffan och han försökte protestera, men visste redan att det var lönlöst. Har man gett sig in i leken får man leken tåla, det vet väl alla?

Jag placerade ögonbindeln över hans ögon sen lät jag mina fingrar leka över hans kropp, smekte av honom underkläderna, lät fingrarna glida lätt över hans redan hårda stånd. Det han inte hade sett var att jag hade hämtat en flaska massageolja samtidigt som jag hämtade ögonbindeln. Jag värmde upp den i mina händer sen smorde jag in hans kuk ordentligt. Smorde in hans pung.

En idé flöt genom mina tankar. Tänk om jag skulle… Jag tog mer olja i händerna. Fortsatte massera hans stånd och hans pung. Lät ett finger röra sig lite bakåt från pungen. Såg upp på honom där jag satt på knä nedanför soffan. Skulle han protestera? Jag masserade mer. Mitt finger lekte kring hans anal nu. Han gjorde inga tecken på att stoppa mig, tvärt om! Han särade mer på benen och lutade sig längre bak i soffan. Tillslut lät jag ett finger glida in och det märktes att han njöt.

När jag kände mig klar tog jag av honom ögonbindeln. Hans tur.

“Kiss your lover’s privates”

Det är nått man inte behöver be honom om två gånger. Vi bytte plats, jag satt nu på soffan och han hukade sig framför mig och kysste mig retsamt ovanpå mina trosor. Lekte med tungan längs troskanten. Andades tungt genom tyget.

Min tur igen.

“While lying on top of your lover, kiss them passionately as you grind your body up and down to make them hot and eager for more.”

Jag tog hans hand och förde honom till sängen, på vägen nappade jag åt mig massageoljan. Han la sig ner på rygg med mig gränsle över sig. Jag lutade mig bakåt och hällde rikligt med väldoftande massageolja över mina bröst och lät det rinna ner för min kropp, sen sänkte jag mig ner över honom, kysste honom och gned min inoljade kropp mot hans. Vi båda började bli otroligt sugna nu! Men vi njöt av det långa och varierande förspelet och bestämde oss för att vi klarade av ett varsitt kort till.

Han drog:

“Masturbate while your lover watches. To be extra kinky, use a toy while you do it. They can join in if you’d like”

Det blev hans tur att dyka ner i leksakslådan. När han dök upp igen hade han leksaken som jag fick i Lucka 5 i handen och en tub glidmedel. Han smorde in kuken med glidmedlet och drog sen på sig leksaken. Han runkade ordentligt framför mig och jag blev så sugen på att få vara med! Men han sa nej! 😳 Istället gav han mig fingervibratorn från Lucka 3.

Medans vi låg där i sängen och onanerade tillsammans, kåtare än nånsin, drog jag mitt sista kort:

“Kiss your lover’s inner and outer thighs”

Jag gjorde som kortet befallde samtidigt som han fortsatte att runka.

Nu äntligen är det dags! Sa jag efter en stund och vi vände oss till det nya Kamasutra spelet.

Vårt första par blev en jackpot för mig!

Jag la mig tillrätta på den stora mattan på vardagsrumsgolvet, vände på timglaset och blev ordentligt slickad 🤤 Efter det långa förspelet fick jag hålla igen för att inte komma direkt!

Timglaset rann ut, han slutade och vi drog vårt nästa par.

Äntligen fick jag känna hans stora kuk pressas in i mig! Det var värt väntan men leken var ännu inte över. Spänningen och pirrar fanns ändå kvar. Att det fanns något annat än oss själva som bestämde vilken  ställning som skulle komma härnäst och hur länge vi fick njuta av den. Kraften det tog att avbryta när sanden runnit ut.. Allt tillsammans var bara så upphetsande!

Nästa par.

Jag hade fortfarande fingervibratorn på ena fingret så sanden hann knappt börja rinna innan jag kom av den här ställningen. Mina nytränade fittmuskler krampade om hans kuk och han blev om möjligt ännu kåtare!

Sista paret innan han helt tappade förmågan att stoppa sig själv sig blev det här:

Han har aldrig kunnat hålla sig särskilt länge när han får tränga in i mig bakifrån, speciellt inte efter att han precis har fått mig att komma. Han gav mig några kraftiga, härliga stötar innan han drog ut kuken och sprutade ner hela min rumpa med sperma.

Vår lilla spelkväll hade varit en total succé och jag har definitivt ändrat min inställning gentemot sexspel! ❤


Vem av oss kunde ha anat att knappt 1 timme efter att vi pustat ut i sängen tillsammans skulle början på slutet komma. Att vår spelkväll skulle bli sista gången vi hade sex med varandra? Det kändes så oväntat. Overkligt. Men på nått sätt kom slutet ändå, trots att vi precis hade haft det så bra.

48 timmar senare var uppbrottet oåterkalleligt. Ytterligare 24 timmar senare var alla hans saker hämtade och jag stängde min dörr bakom honom för sista gången.

Nu har det gått två veckor och Dua Lipa’s låt New Rules har blivit mitt break-up mantra som spelas om och om igen i mina högtalare och i mitt huvud.

One: Don’t pick up the phone
You know he’s only callin’ ’cause he’s drunk and alone
Two: Don’t let him in
You have to kick him out again
Three: Don’t be his friend
You know you’re gonna wake up in his bed in the mornin’
And if you’re under him, you ain’t gettin’ over him

Tidigare inlägg
Showing 7 comments
 • Simon
  Svara

  Tack för ett kul, spännande och eggande inlägg. Vad hände egentligen sista timmen efter ni pustar ut i sängen? Kram

  • Nymphomaniac
   Svara

   Roligt att höra att du tyckte om det 🙂
   Jadu, även om jag delar med mig ganska öppet om mitt sex- och kärleksliv så får vissa bitar fortsätta att vara privata 😉

 • Johan
  Svara

  Vilken härlig kväll ni hade ändå men riktigt tråkigt slut. Tråkigt att inte få läsa om Biker och dig mer. Vad hände?
  Det jobbiga är att komma över en man tycker om så mycket och har så bra sex med. Jag brukar fasa ut en relation när det tagit slut!.
  Ses på skön sex då och då utan krav. Till slut rinner det ut i sanden eller så få man en riktigt bra vän relation utan sex.
  Det brukar hjälpa mig.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Man får komma ihåg det som va bra helt enkelt 😉 och om man nu ska ha ett sista ligg ihop så är det väl bra att det blev ett härligt sådant 😉

   Men tack för tipset om utfasning, jag önskar att det hade varit möjligt för oss men känslorna är fortfarande för starka och såren för djupa så i det här fallet är det tyvärr inte ett alternativ :/

   • Johan
    Svara

    Okej! Jag beklagar. Japp, det är bra att minnas det fina och bra ni hade ihop. Vem vet! Ni kanske stöter på varandra framöver och kör en repris när tiden läkt såren. Tiden läker alla sår säg det.

    • Nymphomaniac
     Svara

     Man kan ju alltid hoppas 😉

     • Johan

      Ja, men det får vi väl hoppas på tycker jag. Håller tummarna för dig… er..

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt