under Länkar

Välkommen till vår guide om hur du får ett större stånd som varar längre. Det låter kanske som ett drömscenario för de flesta men det är något som är helt möjligt. Du kanske har hört om penispumpar förr? Oavsett om du har det eller inte så är det en fantastisk produkt som kan hjälpa dig att hålla ditt stånd i längre tid och göra din penis tillfälligt större.

En penispump kan göra ditt sex mycket bättre då du kan tränga djupare in i din partner och vara där i längre tid. Det är inte bara för dig som har en lite mindre penis eller som har svårt att hålla stånd utan kan användas av alla för ännu bättre sex.

Detta kanske låter som en produkt som är otroligt komplicerad att använda då den kommer med nästan magiska egenskaper. Produkten är dock väldigt lätt att använda och vi har gjort en guide till dig nedan.

Guide till din penispump

Det finns flertalet penispumpar på marknaden men alla har samma syfte att ge din penis optimal potential. Varför nöja sig med en penis som är lagom när man kan ha en penis som är helt fantastisk.

Så använder du en penispump steg för steg:

Steg 1: Det kan vara bra att raka dig lite runt om ditt kön före användning av pumpen. Detta för att hår inte ska fastna i den eftersom det kan ge obehag.

Steg 2: Inför din penis i plasttuben. Du kan med fördel använda glidmedel för att det ska vara både skönare och mer behagligt att använda den.

Steg 3: Använd pumpen för att skapa vakuum inuti pumpen. Det finns pumpar med vattenvakuum och med luftvakuum. Men pumpningen är den samma. Vakuumet gör att blod rusar ned i din penis.

Steg 4: Du får erektion av vakuumet och blodet som har rusat ned till din penis. Du placerar nu en penisring på din penis för att hålla blodet där. Genom att behålla blodet i din penis förlängs ditt stånd.

Steg 5: Ta ut din penis från tuben och du är klar för en lång natt.

Pumpen är lätt att använda och ni kan välja om ni vill använda den innan förspelet eller precis före penetrationsakten.

Viktigt att tänka på när du köper en penispump

Det är givetvis några saker du ska förhålla dig till när du köper en penispump.

 • Tänk på att köpa rätt storlek. Penispumpar är anpassade efter specifika penisstorlekar. Det är viktigt att du kollar på vilken längd pumpen passar till. Du vill ju inte stå med en pump som är för stor eller för liten.
 • Använd den inte för länge. Du rekommenderas att max använda en penispump i 30 minuter per dygn. Detta är på grund av att du inte ska strypa blodcirkulationen för länge.

Penispump för dig med erektionsproblem

Många män kommer någon gång i livet uppleva erektionsproblem utan att ha en erektions sjukdom. En penispump kan vara den perfekta lösningen för dig oavsett om du upplever tillfälliga problem eller om du har en sjukdom.

Vanliga anledningar vid tillfällig impotens.

När det handlar om impotens som kommer plötsligt och inte egentligen är sjukdomsrelaterade handlar det primärt om det psykiska.

 • Stress: Är du stressad kan det vara svårare att få stånd. Stress påverkar hela ditt liv och därmed också din förmåga att få upp den.
 • Prestationsångest: Om du inte kunnat få upp den en gång kan det sätta igång en kedjereaktion. Du får ångest över att det inte gick en gång och därför kan du inte prestera nästa gång eller gången efter det.
 • Depression: Det kan vara en orsak till att du inte kan prestera i sängen.

En penispump eller andra hjälpmedel kan skapa en trygghet och göra att du blir lugn i situationen. Det kan med andra ord hjälpa dig på vägen.

Vanliga anledningar vid kronisk impotens.

Har du kroniska problem med impotens beror det oftare på fysiska besvär.

 • Dåligt blodtryck eller blodcirkulation är en vanlig orsak.
 • Högt kolesterol.
 • Hjärt- och kärlsjukdomar.
 • Diabetes

Dessa är några vanliga orsaker, det finns givetvis många fler. De som de flesta av orsakerna har gemensamt är att de påverkar ditt blodflöde. Erektion skapas genom att blodet rusar ned till din penis så naturligtvis kan sådana sjukdomar påverka otroligt mycket. Hjälpmedel som penispumpar kan vara ett bättre alternativ till medicin.

Andra tips för längre erektion

De flesta män vill kunna hålla sitt stånd längre och det finns saker du kan göra i din vardag för att det ska bli verklighet. Det handlar om livsstilsförändringar som är bra för kropp, själ och erektion.

 1. Sluta röka: Rökning skadar inte bara dina lungor men även resten av kroppen. Det kan ha stor inverkan på din möjlighet att hålla stånd samt minska antalet spermier.
 2. Träning och kost: Kom igång med träningen och ät mer sallad. Ta hand om kroppen så tar den hand om din penis.
 3. Prova zink: Ta kosttillskott som innehåller zink. Som med allt ska du inte äta alldeles för mycket zink men en hälsosam mängd kan hjälpa dig.

De här är tre naturliga saker som kan hjälpa dig och sådant du lätt kan ändra i din vardag. Hälsosamma vanor som också kan ge dig bättre livskvalitet.

Övriga erektions produkter

Vill du hålla ditt stånd längre finns det även andra produkter du kan pröva.

 • Penisring: Den har samma effekt som en penispump och kan även användas tillsammans med din pump. En ring gör att du blir hårdare och håller erektion längre genom att bevara blodet i din penis. Några av dessa har också inbyggda vibratorer vilket gör att din partner kan få extra stimulering under ert samlag.
 • Delay spray eller förseningskräm: Det här är nog den lättaste produkten för att bevara erektion längre. Smörj in din penis med krämen vänta tills den torkat in och torka försiktigt av överflödig kräm. Väntetiden är typiskt cirka 15 minuter så den har snabb inverkan och många har effekt i flera timmar efter. Det gör att du diskret kan smörja in dig före du åker hem till din partner.

Använd alla dessa tips och tricks eller bara några för att hålla ditt stånd längre. Det imponerar på din partner och på dig.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt