under Inlägg, JagochMinslyna

Den här gången har jag provat en liten vibrator som heter screaming O från Sexleksakeroutlet.se, den är utformad som den populära womanisern men istället för tryckluft så är det fortfarande traditionella vibrationer i den.

När jag först såg den så tänkte jag “vad i hela …… är det här ?!” Jag hade missat att den skulle vara med i paketet och fick således slå upp den för att ens förstå någonting för den ser ju väldigt märklig ut.

Jag var skeptisk måste jag säga, jag är trogen min wand och alla andra vibratorer ses som obrukliga tills motsattsen är bevisad, och OM den blev bevisad !

Första gången jag använde screming o var tillsammans med glasstaven, lägsta vibratorerna stimulerade och kändes behagliga men inget jag kunde komma av så jag hade inte mycket tro på den högre men jag tryckte på den smidigt placerade knappen och den mullrade på och snart fick jag orgasm.

Jag låg där lite lätt sinnesförvirrad pch undrade hur något som är inte speciellt stort kan ha såpass med kraft.

Resterande gånger har jag använt bara screaming o, den funkar utmärkt för sig själv och den träffar klitoris så perfekt och verkligen omsluter den så man känner sig ordentligt stimulerad, jag kommer låta min wand vila ganska ofta numera och istället dejta screaming o !

wp-1468186119647.jpg

wp-1468186124813.jpgPlus:

Kraftfull, inte för stor, snygg färg och att den klarar att ge orgasm utan penetrering.

Minus:

Inga utom att jag blev komplett förvirrad när jag först såg den.

Screaming O hittar ni här till ett VÄLDIGT förmånligt pris utefter vad jag upplevt:
Screaming O
Tack så mycket Sexleksakeroutlet för att ni har öppnat mina ögon, det finns andra vibratorer (även om jag fortfarande inte vill inse det) än wands.

 

Jag kan även berätta att i nästa inlägg med leksaker kommer det med ett erbjudande om glidmedel hos dom !!

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt