under Lilla Kaos

Det här med att korta ner intervallerna mellan skrivandet och sexet blev visst lite svårare än vad jag trodde. Direkt efter mitt senaste inlägg så fyllde vi på en både en och två ggr till. Minnet är ju heller inte det bästa när man äter sömntabletter, det förkortar visst närtidsminnet, vilket strypsex också gör, har jag hört.

Favoriten är rövsex. Mycket av det. Eftersom jag åt dagen efter piller efter förra helgen hade jag ju egentligen ingen godtagbar preventivmetod denna gång. Försökte lura i Norrland att pillret ”typ” skyddade nu också, han köpte inte mitt resonemang utan ville använda kondom. Vilket vi gjorde iaf en av sex gånger. Sista gången i gårkväll sa jag till han, ta mig i röven så behöver du iaf ingen kondom. Det är så jävla mycket skönare utan. Min röv är nog rätt trång, eller så är jag spänd, svårt att avgöra, men det är lite knepigt för han att få in den ibland. Efter lite om och men gick allt som det skulle. Jag älskar hur han knullar mig i röven bakifrån, smiskar mina skinkor samtidigt som jag tar på mig själv. Behöver jag säga att orgasmen är ett faktum. Även hans grannar har nog fått sin beskärda del av stönanden.

Tidigare på dagen tog han mig bakifrån i fittan samtidigt som han lekte med satinbandet runt min hals. Han stod bakom mig på golvet och jag på alla fyra i sängen. Han fick mig att fontäna ner även hela hans säng. Nämen oj då, vad har vi här sa han lite kaxigt när jag sprutade ner sängen. Det gjorde honom och mig så kåt att jag skvätte ytterligare en dos och han kom ut över mitt rövhål. Han tog en bild på mig där med rumpan i vädret som jag fick se, vilket gjorde mig ännu mer kåt på nytt. Lite oklart när i historien men jag vet att jag även varit fastlåst med händerna på ryggen.

Åter igen har han loskat mig i ansiktet, långsamt, vilket får mig att skälva till å det grövsta och komma på stört. Han loskar i min öppna stönande mun och lägger sen handen för så att jag inte kan göra något annat än att svälja. Jag älskar hur han trycker in sina fingrar i min mun och får mig att suga på dem samtidigt som han knullar mig. Gah, jag blir ju kåt nu igen när jag tänker tillbaka på det. Too bad väntar en hel helg med jobb och jag kommer inte hinna träffa Norrland på flera veckor. Försöker tjata till mig att han ska runka för mig på Skype, vi får väl se hur det blir med den saken.

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Karin
  Svara

  men Gud, en drömman!
  Du skriver så jag blir helt till mig….
  Hjälper inte att va bakis heller..

  • Lilla Kaos
   Svara

   ja, jag tror faktiskt han kan råka vara det 🙂 att vara bakiskåt is a bitch, rekommenderar att hålla sig i sängen hela dagen för porr och onani

  • Patrik
   Svara

   Blev hård direkt Love your story

 • MinaLustar
  Svara

  Du skriver fantastiskt bra. Så kul att läsa om dina upptåg. Ser fram emot fler fina inlägg. Tusen tack 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt