under Inlägg
Du hämtar mig med bilen. Vi åker sporadiskt på små vägar. Tillslut hittar vi ett avskiljt ställe och stannar där. Du går ur bilen och lägger ut en filt. Jag tar ut väskan ur bil som en duktig flicka. 
– Tack, säger du och tar väskan. Klä av dig, befaller du mig.
Jag tittar mig omkring och börjar försiktigt klä av mig tills jag står där helt blottad. Du iakttar mig och ler. Kommer fram till mig och sätter på mig ett par läderhandbojor. 
– Ställ dig på alla fyra och svanka precis som en riktig liten slyna, befaller du mig med bestämd röst.
Som en lydig flicka gör jag som du säger. Medans jag står där och väntar, så hör jag att du plockar fram en massa saker ur väskan. Är lite nervös och spänd för vad som ska hända här näst. Du kommer fram till mig och jag hör hur du slår piskan emot din hand. Jag vet att jag gjort bort mig för någon dag sen och kom utan din tillåtelse, så jag vet att du kommer straffa mig. Känner din hand smeka min rumpa. Hur du stoppar in två fingrar i min fitta och leker lite med den, för att sedan smiska till mig på skinkan. Efter en stund kommer första piskrappet. Först lite lätta rapp som sedan blir hårdare och hårdare. 
– Du vet varför du får pisk, säger du. Du kom utan min tillåtelse för någon dag sen eller hur?
– Ja, gnyr jag fram mellan rappen.
Känner hur det ömmar och gör så ont på mina skinkor. Rycker till och gnyr varje gång du piskar till mig. Känner hur jag vill skrika, men vet att du vill att jag ska stå still och vara tyst. Kan knappt hålla tillbaka tårarna längre. Känner hur dom rinner ner för mina kinder. Du slutar och jag står kvar där som en duktig flicka och håller blicken framåt. 
– Sära på benen, befaller du mig. 
Sen känner jag något kallt rinna ner mellan min skinkor och dina fingrar börjar masserar mitt tajta hål. Du stoppar in ett finger och låter det glida in och ut. Du ökar takten allt fortare och jag stönar till allt högre. Du drar ut ditt finger och jag känner något kallt mot mitt tajta lilla hål. Känner hur du pressar in den lite i taget. Känner nu att du tryckt in en analplugg som fyller upp hela mitt tajta hål. Du smiskar till mig på ena skinkan och jag rycker till. Med en ända stöt känner jag hur du pressar in din hårda kuk i min fitta. Känslan av att vara fylld i båda mina hål är både smärtsam, men även lustfylld. Känner att jag vill att du ska sluta, men samtidigt blir jag så sjukt kåt av känslan av smärtan varje gång du pressar in den. Känner hur du ökar takten fortare och fortare. Tillslut drar du ut den. 
– Vänd dig om, befaller du.
Jag vänder mig om och faller på knä framför dig.
– Sug din smutsiga lilla slyna, säger du och tar tag i mitt hår och trycker mitt huvud emot din kuk.
Du munknullar mig. Du trycker in din kuk långt ner i min hals, så jag nästan börjar hulka. Du avbryter och låter mig suga din kuk som jag vill. Jag tar ett stadigt grepp om den och sluter läpparna om den. Låter den glida ut och in mellan mina fuktiga läppar. Jag ökar takten och jag känner tillslut hur din kuk börjar pulsera. Jag hör hur du stönar till och känner hur din varma säd fyller hela min mun. Jag sväljer som en duktig flicka och du stryker mig över håret och säger med bestämd röst. 
– Duktig flicka. Lägg dig på rygg och sära på benen. 
Du smiskar till mig några gånger över min känsliga fitta och jag rycker till varje gång. Du tar fram vibratorn och sätter igång den. Du drar den fram och tillbaka lite retsamt över min fitta. Du håller den över min klitta och jag känner hur blodet bara rusar ner till den. Den börjar pulsera och jag känner hur hela min underkropp och ben börjar darra okontrollerat. Jag ligger där och försöker fokusera på att inte komma, för jag vet att jag inte får förrän du säger det. Känner hur jag knappt kan hålla mig längre och börjar desperat be om lov att få komma. 
– Snälla, ber jag.
– Nej, säger du bestämt.
– Snälla jag ber dig, säger jag än mer desperat.
– patetiskt, säger du och hånflinar. Bättre kan du. Bevisa att du förtjänar det.
Jag ber än mer desperat för varje gång. Jag känner hur min kropp börjar rycka och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Försöker fokusera än mer mer på att inte komma, men det är näst intill omöjligt.
-Varsågod, säger du helt plötsligt.
Jag känner hur hela min kroppen börjar darra och rycka. Samtidigt som jag kommer högt och ljudligt. Då passar du på att dra ur buttpluggen. Vilket får mig att gny till högt. Efteråt känner jag hur utmattad jag är av min orgasm, så jag ligger kvar där på filten en stund och du står där jämte och tittar på mig med ett leende på läpparna. Efter en stund kommer du fram till mig och tar av mig mina handbojor. Kysser mig lätt på pannan och säger.
– Vad säger man?
– Tack, Master.
Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt