under Inlägg, MinaLustar, Nyheter

Det här med att ha sex när man är gravid är lite meckigare än vanligt.

För alla är det givetvis olika. För mig väcker det en del osäkerhet, en massa saker att kunna nojja upp mig för men även tankar kring hur vanligt och normalt det är att ha funderingar, precis så som jag fiffilurar för mig själv.

Eftersom jag inte hittat så många sexbloggare som skriver om graviditet,

men desto fler gravidbloggare som skriver om sex tänkte jag att en viss mångfald är ju bra.  Jag ska försöka att bidra med något för att skapa en bredare läsningsupplevelse för er, bloggläsare. Kanske finns det dem som tycker att det är gravt olämpligt, kanske finns det någon som tycker det är berikande. Förhoppningsvis finns det någon som kan se humorn i det hela och eventuellt finns det någon som kan uppskatta erotiken i det.

När jag fick reda på att jag äntligen var gravid igen. (Vilket var väldigt efterlängtat och planerat.) Ungefär samtidigt började jag att oroa mig för viktuppgång, att bli stor och osexig. Så, som alla problem och utmaningar jag möter tog jag tjuren vid hornen och tänkte att det är mina sexuella fantasier som behöver förändras lite.

När det blev en stund över och jag var för mig själv passade jag på att söka på preggoporr. Då menar jag inte chokladberg, godis och sötsaker. Jag menar gravida kvinnor som njuter av sex, onani och heta sexakter. Porr helt enkelt.

Det kan låter märkligt, men för mig blev det ett sätt att förlika mig på att min mage, mina bröst och min rumpa kommer att förändras till det större under en period. Jag ville förlika mig med tanken och försöka att till och med tända på min egna nya stora kropp.

Det finns många där ute i världen som tycker att en gravid kvinnas kropp är bland det mest sexiga de kan tänka sig.

Vilket för mig känns helt underbart. Själv är jag inte där än. Det hade underlättat om jag var det. Eftersom mina egna nedvärderande tankar om min gravida kropp sätter käppar i hjulet för min egen lust och kåthet.

Eller vilken kåthet… den obefintliga sådana just nu!

Jag saknar att ha lust alla dagar i veckan. Nu vill jag mest vila, sova och bli pussad i pannan. Men varje gång jag faktiskt anstränger mig lite extra och gör mig fin, känner mig sexig och ligger med min man, mår jag så fantastiskt bra. Både under tiden och efteråt.

Förmodligen känner jag mig mest som en udda fågel, mer än vad jag är en. Om jag tänker efter så inser jag att mitt tillstånd och mina tankar är väldigt vanliga. Därmed har jag bestämt mig. Om jag genom att dela med mig och mitt tillstånds sexuella resa kan hjälpa någon annan att få en känslan av igenkännelse, ska jag göra det. Från och med nu och ett par veckor framåt är jag sexbloggaren som skriver om graviditet.

over and out

hon i Mina Lustar

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Naughty Me
  Svara

  Ååå grattis till graviditeten!

  • Mina Lustar
   Svara

   Tusen tack. Det känns väldigt välkomnat 🙂

 • Daniel
  Svara

  Grattis, kul att läsa att ni väntar barn! ☺️

  • Mina Lustar
   Svara

   Tack Daniel.
   Året lär bli händelserikt och fullt av nya utmaningar.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt